Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru by najlepšie vystihovalo slovo Atmosféra.. ani neviem koľkokrát som sa len tak zastavil pri náhodnej skupine stalkerov pri ich táboráku a iba tak ich počúval ako si hovoria rozličné vtipy alebo iba tak hrajú na gitare.

    Alebo aj keď hra nebola horor, dokázala celkom slušne vydesiť - doteraz som nezabudol na prvú návštevu inštitútu Agroprom a ten des z prvého stretnutia s upírom, najskôr ten rev v diaľke a potom zrazu čoraz hlasnejšie dychčanie keď šprintoval priamo na mňa a ja som ho stále nevidel :D 

    • Hlavně i na dnešní dobu to mělo solidní Ai, takže ty přestřelky měly grády, ale hodně to srážela přesnost, tedy spíš nepřesnost zbraní a občas bullet sponge nepřátelé. Pak cestování bez vozidel (která byla údajně v plánu) a tuším že bez fast travelu bylo občas otravné, kdy kvůli questům člověk běhal sem a tam a do toho se vcelku rychle spawnovali už vyčištěné lokace, ale jinak hodně dobrá hra.

  • clovicekO

    Všem co mají rádi stalkera a atmosféru doporučuju Datastor Modpack :)

    • Houdini

      Datastor bol najlepší hlavne čo sa týka zbraní! 

      • clovicekO

        A počasí. AtmosFEAR je bomba co ještě vylepšuje atmosféru. Jediná věc, co mě mrzí je že pod dohrání nejsou k dispozici např. nějaké dynamické questy na lov mutantů a tak. Něco jako ta řada questů co dává Hunter v Janově ve sklepě. Poslední quest je na chiméru u Oázy. Nejlepší je vylézt na věž, přenocovat tam a když se objeví, sejmout ji z bezpečí s optikou. 

  • Zrovna teď jsem ji vypnul :D :D :D jsem si nastřádal všechny injekce proti radiaci a artefakty po úroveň laboratoře X16 a prodal je za 300K :D :D :D nejlepší střílečka, jakou jsem kdy hrál

  • srdcovka

  • x_ander

    Když už se tady řeší mody do Stalkera, tak se zeptám znalců - jaký byste doporučili mod, ktery by jen vylepšoval grafiku?

    Vím, že jsou kvanta modu, které upravujou kde co a ti nejtvrdsi fanousci by vanillu už nikdy nehráli, ale já bych si chtěl zahrát hratelnostně původní verzi a nepřehrabovat se tunama modu a dělat si z toho nějaký hardcore zážitek. Takže mi jde jen o nějaký grafický overhaul. Co jsem zatím hledal, tak nějaké slušné grafické mody jsou vždycky právě navázané i na úpravy hratelnosti a tak.

    Díky za případné tipy.

    • clovicekO

      Takový mod bych asi nedoporučil žádný :( škoda, že nechceš vyzkoušet toho Datastora. Ten ale kromě grafiky vylepšuje i hratelnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit