Přejít na výpis diskuzí
Wallpapery Games.cz aneb vyberte si tričko!
21.3.2013 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Nevim, ale tyhle wallpapery se mi zdaji beznapadu, ani jeden podlem me nicim nerika kup si me. Biopredpoved vytahnuty obrazek ze stalkera s ceskym popiskem, iddqd deli lidi na tri sorty. Jedne to nic nerika, druhou to pohorsuje a treti bud hrala dooma a vi o oc jde a nebo chteji byt jen rebely s pro ne nic nerikajicim napisem iddqd na krizi.
U zereme hry uz vypada, ze si na tom nekdo tu praci dal, ale porad na tom nevidim nic, co by me melo prijmout ke koupi. Ac to rikam nerad, videl jsem lepsi tricka s herni tematikou. -
-
taky si neumím představit si něco z toho oblíknout. iddqd není úplně špatný, ale Ježíše bych z toho vynechal, i když ten význam mi neuniká!
-
Erikse@tiscali.cz AKA věčně nespokojenej králik...a kdyby tam byla buchta s roztaženejma nohama tak by to bylo taky nap*ču co? *1*
-
-
nevim o tom, ze bych byl vecne nespokojenej, ale budiz. Kazdopadne asi nemas moc predstavivosti a staci ti kdo vi jaky skvar. To te lituju
-
-
-
Tohle vydat v Polsku, tak už máte pod redakcí rozzuřený dav s pochodněma :D
-
-
Jo naše inkvizice má ale holt problémy s netopýrama:)
-
A co teprv, kdyby tam dali něco s islámem, to by celé tiscali vyhodili do povětří, redaktory games a jejich rodiny by unesli a trochu pomučili. *1* *1*
-
Hned mě praštil do očí Tvůj nick... *1*
-
Ale vidíš, že i některé Hlinkovce to slušně nadzvedlo.
-
*1*
-
-
Pěkné, pěkné, ale chce to něco více šokujícího, aby měla nova nějakou senzaci. Že žerem děti, chrápeme s ovcema a jsme účastníci brutálních sadistických orgií v krčském lesíku.
-
-
To není šokující. To už každej ví *1*
-
-
triko s Ježíšem jednoznačně! jako sorry,ale nosit triko s nápisem: žeru hry - s tim prostě nemůžu chodit do práce, to zní jak od 15letýho fakana - bez hejtu.... a IDDQD je pro mě stejná symbolika jako IDKFA a kdo to nechápe, tak je prostě mladej n00b co k tomu víc říct :-) udělejte teda i trika pro starý oldschooláky prosím!!! jinak nápad super nápad, rád podpořím, když už nosim vopraný triko z Gamescomu 2012.
-
-
Naprosto se s tebou ztotožňuji. Líp bych to nenapsal. Akorát nemám triko z Gamesconu *15* ale nosím do práce tričko Zaklínače *1* A Ježíš už visí na ploše.
-
-
Asi uz jsem videl horsi herni trika, ale slaby hosi. Trochu moc nuda a sed .)
-
-
Souhlasim.
A kdybych si měl kupovat jakož herní triko tak s žánrem ke kterému mam nejblíž a s obrázkem který se mi fakt líbí.
-
-
vsichni co prudite triko s jezisem dokazete tak akorat to ze triko nebude. to ze byste ho nenosili neznamena ze by se nekomu treba nelibilo. a nebudte jak muslimove co si nenechaj sahnout na mohameda. bral bych to spis jako "in games we trust" nebo tak..
-
-
Jo, s dolarovkou s "in games we trust" by bylo supr. *3*
-
-
Hej, to bych bral taky. Redakce...?
-
-
To je peknej napad, mozna neco vymyslime :)
-
-
-
-
Koukám, že krucifix tady některé nadzvedl, ale Černobyl je podle nich asi fajn. *1* *1*
-
-
Jasně že pomalá a bolestivá smrt několika stovek lidí nemůže konkurovat nesmrtelnosti Ježíška *1*
-
To su ti "ortodoxni" krestania, v pohode si pozru napriklad velmi krestansky a naucny film Saw, ale ked niekto jemne pouzije krestansky symbol na nieco vtipne tak to uz je tazky zlocin hodny trestu smrti, najlepsie ukamenovanim. *7*
-
-
asi nejlepší je Žeru hry, jsou lidi, kteří Dooma nikdy nehráli, tak jim IDDQD nic neříká ... Žeru hry bych koupil hned! *4*
-
Něco mi nedochází ??? Já furt čtu BIOPŘEDPOVEĎ a né BIOPŘEDPOVĚĎ ???? Místo ježíše tam měl bejt mariňák z DOOMa ukřižovanej ( kostičkovanej v rozlišení 320x240 ) *3* ...
-
-
Tak sakra , proč tam chybý ten háček ? Slovensky by to bylo PREDPOVEĎ , česky PŘEDPOVĚĎ , tak do rici :-S
-
-
Odhalil jsi chybu :) Cim dyl holt do neceho koukas, tim vetsi je tendence prehlidnout preklep v tom nejvetsim napisu :( Zejtra rano nahodime opravu..
-
-
Sakrajz a já čekal na nějaký "ježek v kleci" vysvětlení *3* ... Ale zase kdo si stahnul ten s tou chybou tak ho za 20 let proda za 100 mega jako unikát , něco jako modrej mauricius *15* *15* *15*
-
-
-
-
na plochu jsem hodil Ježíše, ale na tričko spíš žeru hry, nejlíp tak, aby to pasovalo na tělo *3*
-
-
to bude zamer, aby to pasovalo na telo :)
-