Přejít na výpis diskuzí
War Thunder brzy přejde na novou verzi enginu a nabídne grafická vylepšení
5.10.2015 | Honza Konfršt
64 příspěvků
-
Vlny pěkný, jinak mi to přijde jak kdyby jen přidali kontrast a saturaci barev.
-
-
Spíš by mohli vyladit matchmaking, konečně dodat kokpity bombardérů, upravit detekci zásahů u leteckejch kanonů a zrušit ten infantilní debilní mod Arcade - půlka vocasů by přestala hrát a druhá by přešla k Realistic a Simulator battles a hned by se zkrátili čekací doby
-
-
Jsi dement, nic kromě AB ani nebudu hrát. V tankách jsiu v RB cheateri, kteri vyuzivaji minimalnihio nastaveni grafiky a můžou tě spotnout přes celou mapu. Ne děkuji. A na simulator tu máš jiný hry.
-
-
2 Nighters :-D hele ty blbánku, to že si toy a ještě se k tomu veřejně hlásíš, je tvůj boj.....prej cheateři :-D Arcade je nejslabší mod celý týhle hry - kdokoli přešel z AB do HB, SB - vždycky už pak zůstal a k arcade se nikdy nevrátil. Neberte to tak, že bych ty dva módy povyšoval nad AB s vizí, že mi jsme lepší hráči....ale to už kurnik rovnou hrajte flashový upoutávky na WoP ve vokně, protože to je nimlich to samý....
-
-
Demografie hráčů F2P jsou "děti" a pracující populace co si chcou odpočinout po práci (+ maniaci jako sem já :D), AB vždy budou nejhranější, na tom se v nejbližších letech nic nezmění.
U WT je další problém v tom, že se snad Gaijin snaží SB zabít (viz eventy, mimochodem není to uděláno kvůli čakací době v MM ).
Jako já bych opravdu RB/SB nazval lepšími s lepšími hráči (obecný fakt), ale i takový hráč může jít do arkádovek a "nakopat jim zadnice" :-P
-
-
Minimalni nastaveni pomaha jenom na krovi a zdi ale myslim ze to cheatovani nebude...
-
Ten cheat je okrajová záležitost. Hraju s max. nastavení vegetace a nijak v těch modech (RB,SB) netrpím.
Multiplayer simulator tanků? Ani nevím... -
-
Moje zkušenosti ze SB (když ještě SB byly) mi říkají, že až tak okrajové to není, vzhledem k počtu SB hráčů určitě ne, vzhledem k WT hráčům celkově ? jo to jo.
-
-
SB hráčů je méně protože je simulator už jen v eventech (jak jsi naznačil) a Gajin ho tak nějak dusí přidáváním nerealistických mechanismů.
Navíc to byl vždycky nejméně populární mod. Jako u letadel - a tam ULQ není vůbec žádná výhoda.
-
-
-
-
-
-
Problém je, že metodika "nevidím=>nerendruji" platí i při hře z třetího pohledu. Pak, když z průzoru nepřítele nemůžete vidšt, ale z ptačí perspektivy ano, tak se nepřítel stejnak nevykreslí.
-
-
Tenhle systém já ale nemám na mysli, o tomhle vím (a taky vím o tom, když ti zničí optiku tak ti budou mizet tanky, nevím jestli je to v AB ale v SB, když eště byly, určitě). Já specificky mluvím o pohledu ze zaměřovače kde vidíš přes rozbitý rožek baráku, můžeš střílet skrz něj (tzn. žádná blokace), ale přesto se ti nevyrenderuje co je za tím.
Na Eastern Europe jsou místa kde se ti nevyrenderuje celý barák nebo dokonce podle úhlu celá ulic.
+ zmiňované semi-transparentní objekty touhle mechanikou nevysvětlíš. -
Re: "OKES"
-
-
jo, bojovat proti neviditelnejm tankům, je pecka, viz
http://s29.postimg.org/wkmpz65s7/shot_2015_09_14_18_40_59.jpg -
-
Neni tohle takovej ten bug s neviditelnym tankem kterej je proste bug? Mne u WT spis trapi ze kdyz si snizis vegetaci na minimum tak krovi mizi asi ve vzdalenosti sta metru a vidis vsechny tanky.
A hrat realistic battles s letadlem kde kdyz letis 1 km+ tak nevidis vubec zadny tanky je taky super.
-
-
-
-
Zničitelnost budov je fajn věc, ale spíš by měli zapracovat na jednotlivých tancích a letadlech. Obecně jsou Sověti OP. Například Yak-3, který exceluje i ve vysokých výškách, kde by mu měl dávno chcípnout motor. A že díky tomu, že americkým tankům z nepochopitelných důvodů nefunguje SABOT munice jak má.
-
-
Sověti OP nejsou co se tanků týče, němci ale ano. Rusáci trpí na nedostatek posádky (většinou 3/4 v slabě pancéřované věži = 1 střela a ste mrtvola) a pancíře až do IS-3/T-54. Němci mají výhodu přesnějších kanonů, u těžkých tanků lepšího pancéřování, nevybalancovanosti BR (KT P/ KT H) a teď s tím posledním MM updatem to je ještě horší v 6.7 BR.
EDIT: SABOT nefunguje jako takový, ne jen amíkům, ale ne takovým způsobem jaký popisují na TarCastu ;-) -
-
Němci? Asi nejhůře hratelní ze všech třech momentálně.
Jinak co je špatného na BR Tiger II? Vždyť je dokáže hravě vyřadit i Hellcat. -
-
Nemci ale prece maj strasne moooc hodne pancire a straaasne silny dela herpi derpi derp...
-
-
Nemci jsou OP? Ale plosimtebe :D
-
-
Hrál si SB s němckýma, USSR a USA tankama ? Já ano ;-), nemluvím tady samozřejmě o AB/RB, tam je černá magie a T-34-57 si dá KT H zepředu přes půl mozdoku.
-
-
-
-
Zla nvidie zase podplaci? To zas na moji nejlepsi grafice, samozrejme od AMD, pojede spatne. Kde je muj osobni flamer skaven, kdyz ho potrebuju?
-
-
http://wccftech.com/nvidia-devs-computegraphics-toggle-heavyweight-switch/
*8* *13* *7*
scream, scream for mercy -
Nemáš si kupovat radiátory,ty patří do kouta na topení v zimě a né do pc beden a notebooků,to sis měl rovnou koupit konzoli a vyšel bys na stejno né-li líp ohledně optimalizace a ceny *12* *12*
-
-
To bylo spíš myšleno sarkasticky
-
-
-
Hmm super takže si to už nezahraju. Před updatem 1.42 nebo tak nějak jsem měl 60+ fps na high, po tom updatu jsem měl 15 až 35 na střední, takže teď to bude 0 až 5 na ultra low...
-
-
PBR bude pravděpodobně locknuto na DX11 renderer a jak dobře víme DX9/OGL je stále k dispozici. Ale nabyde tomu asi velikost (PBR a normální textury, teda pokud je to jak ve Space Engineers).
-
Divný, na 15-35 mi ti běží na Lenovo Y560 (notebook z 2010).
-
Nemyslím si že by takto riskovali stratu hráčov. WT je kvalitná hra ale čo sa týka počtu hráčov na WoT sa nehrabú takže myslím že takéto obavy sú neopodstatnené pretože by to pre nich bola samovražda
-
-
voda je strasna teda a ta destrukce domu je taky takova az moc nachystana kde se rozbiji. tohle video me teda na zadek neposadilo. normalne na max to vypada ok, ale timto to skoro nikam neposunou. jen to rostlinstvo z jungle vypadalo na pohled hned jinak, zbytek byl vesmes meh
-
Chmm, a taky to bude znamenat snizeni FPS na polovinu? Doted mi to litalo zcela vpohode 60+FPS na max vse.
A jak bylo receno, jsou tu jiny, daleko podstatnejsi veci nez vizual. Ten je zcela dostatecnej. -
-
další pako co nerozumí hernímu vývoji..
-
-
Dalsi imbecil co potrebuje cumet na nehratelnej fimeecek, protoze hejbat mysi je namaha.
-
-
Neurážej lidi na základě domněnky.
-
-
herní vývoj je posledních pár let super. Grafika se zlepšuje a herní mechaniky se osekávají
-
-
ne, já to myslel úplně jinak, Gaijin má asi svoje důvody proč přechází a určitě to nebude jen věc vzhledového rázu.... mimo to, každá firma má svoje oddělení, které dělá na svém písečku, a každému musí zajistit svůj druh práce..
jsem alergický na to, když někdo tvrdí, že upravují vzhled a přidávají nové vozidla a neodstraňují bugy.... sakra lidi, utrhl bych vám koule! copak může 3D designér opravovat bugy? musí taky něco žrát ne? tak bude dělat svoji práci designéra... -
-
Ano může, bugy nejsou jen v kódu :-P
Ale jinak souhlas, většina lidí co řvou, že místo MM se dělá grafika nemá ani potuchy jak se hry vůbec dělá, natožtak jak to vypadá v nějakém herním studiu. -
-
@XY: Oxymoron, viz Nychromův příspěvek.
-
xy: krom toho že jsi řekl ptákovinu (hra objekt, grafika je pouze sub-objekt, tudíž když se lejou prachy do grafiky, zákonitě se lejou do hry), tak to lidí neví... ale pouze se domnívají! ..což je sakra rozdíl
-
Vetsina lidi vidi, ze se lejou prachy do vzhledu, mist aby se lily do hry.
-
-
-
-
-
-
Co z toho, kdyz si to na movie kvalitu nastavi tak 1 promile hracu.
Popis tech dulezitejsich chyb co nici hru napsal okes
realisticka destrukce, to mysli kaceni stromu 7,62mm kulometem a ted roztrileni budov na padrt taky kulometem? -
-
Myslím že tá budova bola rozstrielaná s nejakým kanónom osobne tipujem 37mm
-
movie quality u WT dnes utáhne docela průměrný komp, jinak zničitelný baráky nebudou jen grafická parádička, to myslim bude mít dost velký vliv na hratelnost
a hezčí vlnky by dělali tak jako tak, až budou dělat lodě :) -
Rozhodne lepsi pristup se to snazit hrotit postupne nez to pak resit za x let
-
-
PBR je sice super, ale WT má (alespoň podle těch videí) vymazlené textury tanků/letadel co se hodně přibližují "reálu" (čili PBR). To znamená, že nová grafika je to poslední co WT potřebuje.
Co se enginu týče tak v prvé řadě je potřeba fixnout rendering modelů za semi-transparentníma objektama (ploty) a fixnout visibility boxy okolo rozbitých budov a malých objektů (mají okolo sebe příliš velký box za kterým engine nerenderuje buďto komplet scénu nebo jen třeba nepřátelské tanky i když tam hráč jasně vidí a může střílet).
Je možné, že se nevychvalují fixem pro tenhle nedodělek aby to hráči nezneužívali, ale spíš si myslím, že to prostě nefixnou :-/