Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • War Thunder jim nakope zadek - už ted si mě WT získal :) *3*
  • Původně jsem si myslel, že všechny ty těžko pochopitelné kroky Gaijinu v poslední době jsou jen čistá chamtivost, a to i přesto, že často nemají logiku. Po shlédnutí streamu bety tanků jsem ale došel k závěru, že je v tom i notná dávka diletantství.....
    Napřed týdny blokují jakékoliv info a vyhrožují bany, a pak příjdou se streamem, zbytečně riskantní a těžko kontrolovatelnou formou videa, ve které improvizují a řeknou asi i víc než by chtěli. Samotný stream pak byl fail, a dalo se to očekávat, borec co řídil toho očividně s tanky moc nenahrál, a ti ruští vývojáři měli hroznou angličtinu ....
    • wenceslaus
      Jen nechápu, přoč někdo řeší, jak dobře to prezentující hrál? Jde jen o to ukázat hru, ne?
      • Kdybys čekal na představení nějaké FPS a bylo ti naservírované video od člověka, který není schopný odejít ze spawnu, natož někoho zabít - byl bys spokojený? *3*
        • wenceslaus
          Chtěl jsem vidět, jak se hra ovládá, jak vypadá fyzikální model, efetky, hra samotná.... ne, opravdu mi nesejde na tom, kolikrát se netrefil, nebo jak měl špatné score. To je prostě pitomost.
          Ze spawnu určitě odjel, tak to zas nepřeháněj :-)
      • Lepší hráč = zajímavější / více informativní gameplay = více pozornosti od potencionálních zákazníků .....
        Jde o to, že se dalo čekat, že ten stream bude mít vysokou sledovanost, tak si to měli mnohem lépe připravit, a nebo raděj vůbec nestreamovat, a nastříhat video z několika bitev, více akce, méně ježdění od spawn pointů, které ve hře samozřejmě taky bude, ale to si každý dovede představit ...:)
        • wenceslaus
          Ten stream byl špatně udělanej, o tom se rozhodně nepřu. Ale rovnici lepší hráč = víc informací úplně nechápu. Jezdil s tankem, rozhlížel se, střílel a dostával zásahy... to je vše, co potřebuju. Nevím, jak mi sledování hráče, co má 10/0 nabídne navíc.
    • Naprosto souhlasím, stream mě spíš odradil. Prezentace borci z Galijinu opravdu nezvládají. WT už jsem nehrál asi měsíc a nějak mi to nechybí (hrál jsem to jinak cca půl roku). Příjde mi, že ta hra prostě nefunguje, celé je to postavené jen na honbě za lepším strojem, do cesty vám nahází různé překážky a buď budete hrát zadarmo a budete u toho muset strávit 10x tolik času a nebo jim hráč pošle prachy, aby měl rychlejší postup... Ale co až si koupí ty nejlepší letadla? Hru prostě přestane hrát. Nebo on to fakt někdo hraje protože by si tu hru nějak mega užíval?
    • A teď veřejně prohlásili že cenzurují recenze/názory (zmírněno NDA), jinak ani ruský stream na tom co se hraní týče nebyl o moc líp :D
  • wenceslaus
    Mimochodem, účastníci uzavřené bety už smí publikovat obrázky a videa (za určitých podmínek, ale přeci jen).
  • jenomze on je to nejlepsi tank z pohledu kompexnosti. Chapes? Byl to zaklad pro dalsi vyvoj tanku, jake vlastnosti by meli tanky mit.
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OhV1SiUV4qU#t=2095
    • wenceslaus
      Proto jsem psal „co se týče bojové účinnosti.“, jeho strategickou hodnotu nepopírám, ale podobnou měl i Sherman.
      Mimochodem USA dokázala vyrábět v roce 1943 přes 37100 kusů bojové techniky, zatímco USSR 24200. Proto taky mohlo být tisíce Shermanů (a další tisíce jiné techniky a dalších tanků od UK) posláno Sovětskému svazu.

      Opakuju, že t34 byl dobrý tank, ale jeho nevýhody jsou neustále opomíjeny. Přesně naopak jak u tanků Tiger nebo Panther, kde každý zmiňuje poruchovost. Ale zmínit, že měl t-34 radistu/střelce/velitele v jedné osobě je pro většinu lidí rouhačství :-)
    • Ale prosímtě... Toto je přesně ten dokument, který se nedá brát vážně. Do Top10 ti dají Shermana jen protože to byl spojenecký tank a byl levný na výrobu. To, že základ byl úplně na houno a nikdo, kromě pár zapálených vlastenců neměl rád, to už neříkají. Firefly už byl aspoň použitelný, ale jen v momentě překvapení... Tento pořad dobře znám a patří k tomu nejhoršímu, co Discovery vyprodukovalo. Aspoň z hlediska faktů, zábava je to fajn.
    • reakce na T34 nize
  • jestli tu má někdo rád tanky, nechce si po e-mailu zahrát Combat mission? Nebo jiné návrhy? :-)
    • Kozy
      Fajn hra, jenom ta cena neni úplně ideální.
  • Nemůžu si pomoc, ale Wargaming jsou opravdu pěkný chvaliřitě. Koukněte se sami:http://www.youtube.com/watch?v=TTux1CW_yw0
    • No mne stacilo slyset "Carefully detailed with historical accuracy." Vtipalci...
  • A bude to tu zase war mezi WOT a warthunder stejně nechapu proč se někdo navaži do jiných at si hraje každy co má rád ne ? *2* A krasná grafika neznamená dobrá hratelnost .. *6* akorat sem zvědavy na generovani letadel + tanků . by mě potěšilo zapnou bitvu a sejme mě ramer s letadlem *1*
    • No tak muzes zanadavat svemu tymu, ze te neochranili a nebo si to vypnout a bojovat jen s tanky bez letadel.
  • Doporučuji zhlédnout všem, kdo se o hru aspoň trochu zajímají.
    https://www.youtube.com/watch?v=VwYbnYXjdRg
  • Mě se libi jak všichni nadhazujou hru vidí HD podvozek a tank připominajci koráb na vlách a už je to pecka co překoná vše *1* Fajn je to hezky zpracované krasna grafika .. a kolik lidi si to muže zahrát na full bez lagů a s dobrými FPS ? *3* aby to neskončilo jako BF 4 taky slibovali grafika Hollywood a ted to samej bug. *6* Na videu sem koukal KV 1 zničila Pz4 čelně na 1 zasah wtf ? to mi přišlo divný kdyby zboku zezadu ale čelně *5* ja si počkám otestuju otevřu pivo pak zhodnotim full verzi žadnou alfa ! Pěkný den hraju WOT i Warthunder . *2* *1*
    • "grafika Hollywood" tam ale je ;) jeden příklad za všechny: Lens Flare, typický hollywoodský efekt, nebo třeba přepálené HDR, DoF, a bůh ví co ještě ;)
      Výňatek z webu panzernet.net: "Potom ovšem přišlo setkání s vyspělými středními tanky T-34 a těžkými kolosy KV-1 a KV-2, které přineslo Němcům velké rozčarování.

      Kanony jejich tanků najednou již nestačily na protivníkovy stroje; vlastní pancéřování nebylo sto odolat nepřátelské palbě na mnohem větší vzdálenosti, než na které mohly sami efektivně střílet."
      (řeč je o prvních verzích Pz4 a dřívějsích tancích)
      Toliko k tvému udivení z Pz4 vs KV-1 ;)
      • Co se týká údivu nad ruskou technikou, tak nezbývá než souhlasit. Osobně doporučuji přečíst si zajímavou knihu: "Vymývání mozků aneb Zfalšované dějiny sovětsko-německé války" od Marka Solonina (ruský historik a spisovatel zabývající se dějinami druhé světové války)
        Zde se mimo jiné dočtete, že Sovětský svaz na tom stran vojenské techniky před zahájením operace Barbarossa rozhodně nebyl zle a Stalin se cítil pevný v kramflecích. Achillovou patou ovšem byla Rudá armáda jako taková a hlavně její velení. Co je Vám platné, že máte slušnou výzbroj v dostatečném množství, když Vám budou vojáci i jejich velitelé po prvních pár výstřelech nepřítele zbraně opouštět a dávat se na útěk....
        • Solonina si určite prečítajte, ale berte ho s rezervou. Je to revizionista a patrí do rovnakej skupiny ako ďaľší nechválne známy ruský autor Viktor Suvorov. Už len ten názov knihy by vám mal povedať, čo treba čakať...
        • wenceslaus
          Taky se zdráhám věřit ruským autorům. Osobně považuju T-34 za nejpřeceňovanější tank všech dob, co se týče bojové účinnosti.
          • No tak ono je otazka, jak by to dopadlo, kdyby nemci vyrobili stejne mnozstvi Pz IV (s dlouhou 75kou). Prosty pocet nejakych 80 000 vyrobenych T-34 zajistil to vitezstvi. Osobne take T-34 nepovazuju za neco extra, Panter byl, po vychytani much, mnohem lepsi tank. Jenze s nejakymi 6000 vyrobenymi kusy proste nemel sanci. K tomu pripocitejte na zapade nejakych 50 000 Shermanu. Spojenci proste nemohli prohrat uz jen diky tem poctum.
          • A proto když ho dali Guderianovi at na něj vymyslí protizbran, jenom ho obkreslil a vrátil... :-) PzVI Panther můžeme považovat za evoluci t34 (která už nestačila na výborný IS2)
            • Panther má s T-34 společný akorát zkosený pancíř, jinak je to úplně jiná liga než T-34... To, že kořistní Panthery dostávaly ruské posádky za odměnu taky o něčem svědčí... Tank doplatil pouze na to, že byl testován až v boji. Jakmile ale všechno vychytaly, tak to byl excelentní tank až do konce války.
            • wenceslaus
              Porovnávat Panther a IS-2 je úplný nesmysl. Každý sloužil jinýmu účelu.
              Ano, Němci si vzali z T34 příklad, ale ke kopii to má hodně daleko. Rusové, myslím, kopírovali od Němců mnohem víc :-)
          • precenovanej jo??ses asik zblaznil type-nebejt t-34 tak by rusove valku nikdy nevyhrali,pred Moskvou i leningradem celkem uspesne odrazily německou ofenzivu,,a ty ze prej neprecenovanejsi tank,,,hehe *1*
            • Spíš narážel na to, jak často v různých televizních dokumentech typu "nejlepší tanky všech dob" dávají T-34 na první místo... Tyto dokumenty jsou ale zkreslené a mají nulovou výpovědní hodnotu, stejně jako dokumenty o zbraních, kde pořád pějí ódy na M16, přitom všichni vojáci, co znám, na ní nadávali - a to i veteráni z Vietnamu.
            • wenceslaus
              Precenovanej neznamená bezcenej „type“ :-) Ano, t-34 byl dobrej tank a pomohl spojencům k vítězství, ale to i spousta dalších věcí.
              http://operationbarbarossa.net/Myth-Busters/MythBusters2.html
        • Jak moc je ta kniha zkreslená? Obecně mám s Rusama špatné zkušenosti, často si nechtějí přiznat, že něco udělali špatně a považují se za dokonalý národ, který dobyl půl světa
          • dobrý náhled nad "funkčností" ruské psychiky je - Jevgenin Bessonov - Tanky útočí. To že rusáci rozjeli t34 proti nepříteli a hned z nich vyskočili se stávalo. Po technický stránce dělají rusové výborné věci do dneška.
            • Jo, tuto knihu vlastním, ale ještě jsem se k ní nedostal - asi mě odrazuje její stav - koupil jsem ji z antikvariátu, který byl zaplaven, takže je kniha v docela odpudivém stavu... Ale jinak bych ji už asi nesehnal *1*
          • Jak moc je kniha zkreslená? Nejlepe si ji přečíst a udělat si vlastní názor. Dávam Ti tady odkaz na recenzi jiné knihy, zabývající se stejnou tématikou a od stejného autora. http://www.fronta.cz/kniha/solonin-23-cerven-aneb-opravdovy-den-m
    • A čo ti príde na tom dívné, že tank bol zničený čelne od KV? Si mýslíš, že PZ4 bol nejak extra obrnený tank? Hral si lietadlá? Tie su tiež v krásnej grafike a bude to ten istý engine a šlapú krásne aj na starších mašinách.
      • ano hraju za brity miluju Beaufightry MkX to je zabiják *1*
      • Letadla nejsou tanky, nebe není země. Já bych se teda neodvážil porovnávat tyto dvě části co do náročnosti, přecijen tanková část bude mít detailnější modely, stromy, zem,...
  • Hlavně ať do hry nedávají žádné 0HP zásahy jako ve WoT. A hlavně servery s dobrým pingem a ne jako Wot kdy to lítá klidně i 600ms . Na hru se těším,hlavně vyzkoušet jestli to bude konkurent WoTu. Letadla mne vůbec nechytla.
    • Tak zrovna zasah bez poskozeni je zcela realnej.
      • Tak ano, pokud se to odrazi. Ale ne, ze ti reknou We hit them hard nebo That one went right through a nic se nestane...
      • To je, ale ve hře ne z důvodu DMG modelu a navíc kdokoliv ti to chce vyvrátit, že tam 0DMG nejsou ti řekne že střílíš buď ze špatného úhlu (tedy že se střela odrazí) nebo že střelíš do spaced armor a popřou že 0DMG hity existují :D
    • Obavam se ... ze to bude jeste horsi :/ ... uz ted lagujou letadla ... a jako bonus se objevuje PL ... kterej te spolehlive pri prizemnim letu zabije ... coz potesi.

      Kazdopadne, letadla sou i pri tom ze je tam spousta "ale" o par radu jinde nez od wargamingu ... s tankama to spis vypada, ze neco hrube nezvladli, protoze puvodne propagovali termin "uvedeni PS4" jako "to datum", kdy budou (vsem) dostupny tanky. A kde nic tu nic + si hrajou na NDA, coz logicky vede na predpoklad, ze to je peknej pru…ser. Dalsi co k tomu vede je zverejneny video, kde tamky mizej uprostred travy ... takze opet zadny boje na 1000m+ ... a opet pifani na 20-30m, protoze dal nevidis.

      Hlavne si nedovedu predstavit, jak chtej balancovat kombinaci tanku a letadel ... kdyz (trebas) vsichni z jednoho tymu vemou letadlo ... sice to (pry) ma byt nejak omezeno, ale nezabranej situaci, kdy ve slotu vsem jen to letadlo zbude, a stejne tak, ze enemaci tam trebas budou mit jeste tanky ...
      • AFAIK ohledně tanků a PS4 prva popírali a až pak oznámili CB ;) "si hrajou na NDA" si napsal dost blbě, spíš si hrajou na NDA a stejně je tuna videí a informací venku, TO je ta blbost. A jen tak mimochodem NDA je skoro u každé CB her :)
    • Pokud vím, tak sem někde četl že oni nechtějí být pro WoT konkurence ale spíš jiná alternativa. Kamarád je v betě a nemůže si to vynachválit.

      Prej i v arkádě musíš během jízdy řadit, žádná stabilizace osy kanónu (zapomeň na to, že budeš střílet za jízdy) když ti vyřadím motor, tak prostě stojíš a hotovo, pak musíš i nastartovat a i chování tanku je tentokrát podobný opravdu........tanku :D
      • Kein
        Aby to chlapci krapet nepřekombinovali...na to dojelo už hodně her. WoT mi přijde, jako takový tankový Counter Strike. Má chudší grafiku, je jednoduchý, ale má vcelku promakaný systém střelby => lidi ho hrajou doteď. Jakmile se k tomu začne přidávat nějaké to čudlíkování navíc, může to ztratit na zábavnosti.
        • Tak ono bude dobrý, že aspoň budeš mít tentokrát na výběr.

          Já tak nějak očekávám že děcka a takový ty jednodušší hráči zůstanou u WoT a zbytek se pomalu přesune na WT což by bylo super, protože mě už WoT ani nebaví, protože ti hráči co tam jsou teď tu hru úplně potápěj...
        • Lidi už chtej víc!!! Jako WTO!!!
    • 0HP tam byt nemuzou, hra nezna zadna HP, bud to projde a neco udela nebo ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit