Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • War Thunder jim nakope zadek - už ted si mě WT získal :) *3*
  • wenceslaus
    Ten stream byl špatně udělanej, o tom se rozhodně nepřu. Ale rovnici lepší hráč = víc informací úplně nechápu. Jezdil s tankem, rozhlížel se, střílel a dostával zásahy... to je vše, co potřebuju. Nevím, jak mi sledování hráče, co má 10/0 nabídne navíc.
  • wenceslaus
    Chtěl jsem vidět, jak se hra ovládá, jak vypadá fyzikální model, efetky, hra samotná.... ne, opravdu mi nesejde na tom, kolikrát se netrefil, nebo jak měl špatné score. To je prostě pitomost.
    Ze spawnu určitě odjel, tak to zas nepřeháněj :-)
  • Kdybys čekal na představení nějaké FPS a bylo ti naservírované video od člověka, který není schopný odejít ze spawnu, natož někoho zabít - byl bys spokojený? *3*
  • Lepší hráč = zajímavější / více informativní gameplay = více pozornosti od potencionálních zákazníků .....
    Jde o to, že se dalo čekat, že ten stream bude mít vysokou sledovanost, tak si to měli mnohem lépe připravit, a nebo raděj vůbec nestreamovat, a nastříhat video z několika bitev, více akce, méně ježdění od spawn pointů, které ve hře samozřejmě taky bude, ale to si každý dovede představit ...:)
  • Ale jedná se pouze o dočasné řešení, v budoucnu se tanky přesunou na normální servery a poběží nonstop. Ale uznávám, že je to slušná podpásovka vzhledem k tomu, že se přístup dal zakoupit dávno předtím, než tohle oznámili. Určitě by si to dost lidí rozmyslelo, kdyby tohle věděli hned.
  • wenceslaus
    Jen nechápu, přoč někdo řeší, jak dobře to prezentující hrál? Jde jen o to ukázat hru, ne?
  • Naprosto souhlasím, stream mě spíš odradil. Prezentace borci z Galijinu opravdu nezvládají. WT už jsem nehrál asi měsíc a nějak mi to nechybí (hrál jsem to jinak cca půl roku). Příjde mi, že ta hra prostě nefunguje, celé je to postavené jen na honbě za lepším strojem, do cesty vám nahází různé překážky a buď budete hrát zadarmo a budete u toho muset strávit 10x tolik času a nebo jim hráč pošle prachy, aby měl rychlejší postup... Ale co až si koupí ty nejlepší letadla? Hru prostě přestane hrát. Nebo on to fakt někdo hraje protože by si tu hru nějak mega užíval?
  • A teď veřejně prohlásili že cenzurují recenze/názory (zmírněno NDA), jinak ani ruský stream na tom co se hraní týče nebyl o moc líp :D
  • Původně jsem si myslel, že všechny ty těžko pochopitelné kroky Gaijinu v poslední době jsou jen čistá chamtivost, a to i přesto, že často nemají logiku. Po shlédnutí streamu bety tanků jsem ale došel k závěru, že je v tom i notná dávka diletantství.....
    Napřed týdny blokují jakékoliv info a vyhrožují bany, a pak příjdou se streamem, zbytečně riskantní a těžko kontrolovatelnou formou videa, ve které improvizují a řeknou asi i víc než by chtěli. Samotný stream pak byl fail, a dalo se to očekávat, borec co řídil toho očividně s tanky moc nenahrál, a ti ruští vývojáři měli hroznou angličtinu ....
  • wenceslaus
    Mimochodem, účastníci uzavřené bety už smí publikovat obrázky a videa (za určitých podmínek, ale přeci jen).
  • Balíky šli koupit dlouho před tím než ten článek vyšel ;)
  • oficiálně to máš napsaný na hlavní stránce http://warthunder.com/en/news/392-The-Second-Wave-en
  • wenceslaus
    Proto jsem psal „co se týče bojové účinnosti.“, jeho strategickou hodnotu nepopírám, ale podobnou měl i Sherman.
    Mimochodem USA dokázala vyrábět v roce 1943 přes 37100 kusů bojové techniky, zatímco USSR 24200. Proto taky mohlo být tisíce Shermanů (a další tisíce jiné techniky a dalších tanků od UK) posláno Sovětskému svazu.

    Opakuju, že t34 byl dobrý tank, ale jeho nevýhody jsou neustále opomíjeny. Přesně naopak jak u tanků Tiger nebo Panther, kde každý zmiňuje poruchovost. Ale zmínit, že měl t-34 radistu/střelce/velitele v jedné osobě je pro většinu lidí rouhačství :-)
  • Ale prosímtě... Toto je přesně ten dokument, který se nedá brát vážně. Do Top10 ti dají Shermana jen protože to byl spojenecký tank a byl levný na výrobu. To, že základ byl úplně na houno a nikdo, kromě pár zapálených vlastenců neměl rád, to už neříkají. Firefly už byl aspoň použitelný, ale jen v momentě překvapení... Tento pořad dobře znám a patří k tomu nejhoršímu, co Discovery vyprodukovalo. Aspoň z hlediska faktů, zábava je to fajn.
  • reakce na T34 nize
  • jenomze on je to nejlepsi tank z pohledu kompexnosti. Chapes? Byl to zaklad pro dalsi vyvoj tanku, jake vlastnosti by meli tanky mit.
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OhV1SiUV4qU#t=2095
  • Spíš narážel na to, jak často v různých televizních dokumentech typu "nejlepší tanky všech dob" dávají T-34 na první místo... Tyto dokumenty jsou ale zkreslené a mají nulovou výpovědní hodnotu, stejně jako dokumenty o zbraních, kde pořád pějí ódy na M16, přitom všichni vojáci, co znám, na ní nadávali - a to i veteráni z Vietnamu.
  • Panther má s T-34 společný akorát zkosený pancíř, jinak je to úplně jiná liga než T-34... To, že kořistní Panthery dostávaly ruské posádky za odměnu taky o něčem svědčí... Tank doplatil pouze na to, že byl testován až v boji. Jakmile ale všechno vychytaly, tak to byl excelentní tank až do konce války.
  • Jo, tuto knihu vlastním, ale ještě jsem se k ní nedostal - asi mě odrazuje její stav - koupil jsem ji z antikvariátu, který byl zaplaven, takže je kniha v docela odpudivém stavu... Ale jinak bych ji už asi nesehnal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit