Přejít na výpis diskuzí
War Thunder otevírá druhou fázi bety Ground Forces
30.12.2013 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Fajn hra, jenom ta cena neni úplně ideální.
-
No mne stacilo slyset "Carefully detailed with historical accuracy." Vtipalci...
-
No tak ono je otazka, jak by to dopadlo, kdyby nemci vyrobili stejne mnozstvi Pz IV (s dlouhou 75kou). Prosty pocet nejakych 80 000 vyrobenych T-34 zajistil to vitezstvi. Osobne take T-34 nepovazuju za neco extra, Panter byl, po vychytani much, mnohem lepsi tank. Jenze s nejakymi 6000 vyrobenymi kusy proste nemel sanci. K tomu pripocitejte na zapade nejakych 50 000 Shermanu. Spojenci proste nemohli prohrat uz jen diky tem poctum.
-
No tak muzes zanadavat svemu tymu, ze te neochranili a nebo si to vypnout a bojovat jen s tanky bez letadel.
-
Tak ano, pokud se to odrazi. Ale ne, ze ti reknou We hit them hard nebo That one went right through a nic se nestane...
-
Solonina si určite prečítajte, ale berte ho s rezervou. Je to revizionista a patrí do rovnakej skupiny ako ďaľší nechválne známy ruský autor Viktor Suvorov. Už len ten názov knihy by vám mal povedať, čo treba čakať...
-
Porovnávat Panther a IS-2 je úplný nesmysl. Každý sloužil jinýmu účelu.
Ano, Němci si vzali z T34 příklad, ale ke kopii to má hodně daleko. Rusové, myslím, kopírovali od Němců mnohem víc :-) -
Precenovanej neznamená bezcenej „type“ :-) Ano, t-34 byl dobrej tank a pomohl spojencům k vítězství, ale to i spousta dalších věcí.
http://operationbarbarossa.net/Myth-Busters/MythBusters2.html -
jestli tu má někdo rád tanky, nechce si po e-mailu zahrát Combat mission? Nebo jiné návrhy? :-)
-
A proto když ho dali Guderianovi at na něj vymyslí protizbran, jenom ho obkreslil a vrátil... :-) PzVI Panther můžeme považovat za evoluci t34 (která už nestačila na výborný IS2)
-
dobrý náhled nad "funkčností" ruské psychiky je - Jevgenin Bessonov - Tanky útočí. To že rusáci rozjeli t34 proti nepříteli a hned z nich vyskočili se stávalo. Po technický stránce dělají rusové výborné věci do dneška.
-
precenovanej jo??ses asik zblaznil type-nebejt t-34 tak by rusove valku nikdy nevyhrali,pred Moskvou i leningradem celkem uspesne odrazily německou ofenzivu,,a ty ze prej neprecenovanejsi tank,,,hehe *1*
-
Taky se zdráhám věřit ruským autorům. Osobně považuju T-34 za nejpřeceňovanější tank všech dob, co se týče bojové účinnosti.
-
Tak ono bude dobrý, že aspoň budeš mít tentokrát na výběr.
Já tak nějak očekávám že děcka a takový ty jednodušší hráči zůstanou u WoT a zbytek se pomalu přesune na WT což by bylo super, protože mě už WoT ani nebaví, protože ti hráči co tam jsou teď tu hru úplně potápěj... -
Nemůžu si pomoc, ale Wargaming jsou opravdu pěkný chvaliřitě. Koukněte se sami:http://www.youtube.com/watch?v=TTux1CW_yw0
-
Jak moc je kniha zkreslená? Nejlepe si ji přečíst a udělat si vlastní názor. Dávam Ti tady odkaz na recenzi jiné knihy, zabývající se stejnou tématikou a od stejného autora. http://www.fronta.cz/kniha/solonin-23-cerven-aneb-opravdovy-den-m
-
Jak moc je ta kniha zkreslená? Obecně mám s Rusama špatné zkušenosti, často si nechtějí přiznat, že něco udělali špatně a považují se za dokonalý národ, který dobyl půl světa
-
Co se týká údivu nad ruskou technikou, tak nezbývá než souhlasit. Osobně doporučuji přečíst si zajímavou knihu: "Vymývání mozků aneb Zfalšované dějiny sovětsko-německé války" od Marka Solonina (ruský historik a spisovatel zabývající se dějinami druhé světové války)
Zde se mimo jiné dočtete, že Sovětský svaz na tom stran vojenské techniky před zahájením operace Barbarossa rozhodně nebyl zle a Stalin se cítil pevný v kramflecích. Achillovou patou ovšem byla Rudá armáda jako taková a hlavně její velení. Co je Vám platné, že máte slušnou výzbroj v dostatečném množství, když Vám budou vojáci i jejich velitelé po prvních pár výstřelech nepřítele zbraně opouštět a dávat se na útěk.... -
ano hraju za brity miluju Beaufightry MkX to je zabiják *1*
-
A bude to tu zase war mezi WOT a warthunder stejně nechapu proč se někdo navaži do jiných at si hraje každy co má rád ne ? *2* A krasná grafika neznamená dobrá hratelnost .. *6* akorat sem zvědavy na generovani letadel + tanků . by mě potěšilo zapnou bitvu a sejme mě ramer s letadlem *1*