Přejít na výpis diskuzí
War Thunder představuje vlastní loďstvo v rozšíření Rytíři moře
12.8.2016 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Hmm Knight of Sea bude zdarma ? *3* Alebo sa musi stjhanut vlastny klient,alebo bude velka autualizacia... *4* *4* *4* *4*
-
Hmm škoda, lodě vs tanky stejně nikdy nebojovali ,takže to jsou jen výmluvy že velké lodě nebudou, no jejich minus..určitě to zkusim ale malý lodě moc v oblibě nemam. *16* Doufal jsem že se k WT vrátím když tanky maji celkem fail a letadla už omrzeli +hafo bugů od bety....
-
Torpédoborce ovládat nepůjde. Jen tady ty úžasné čluny. Destroyery jsou totiž moc velké.
Seriózně, proč se s tímhle vůbec obtěžovat. Gaijin naprosto minul. Komu se vybaví "PT člun!" když se řekne námořní bitva? Já chtěl s kamarádem brázdit vlny, Bismarck vedle Tirpitzu ... na tohle fakt sre pes.
A ty důvody, proč se pro to Gaijin rozhodl jsou fakt k smíchu. Všechny se dají vyřešit tím, že okopírují osvědčené řešení z jiných her, kde velké lodě fungují normálně. -
-
No jestli chces 3x zrychlit cas jako to funguje v jinych hrach tak to bude pro letadla dost divny ne?
-
-
Čas? Snad rychlost a obratnost ne?
-
-
To by bylo jeste mnohem min realistcky nez zrychlit cas a to je presne to co Gaijin nechce.
-
-
Realistický ? vždyt WT je tezká arkáda , snad jen mod simulace se trochu přibližuje realu , takže rozumně zrychlené lode by vůbec nebyli problem...no je to jejich boj, takhle ztratili hodně zákazníků.
-
-
Jenomze oni nemaji problem jenom s obratnosti atd ale i s tim co se sekundarkama (AI nebo manual)
Kdyz manual, co krizniky, DD cka.Vzdyt je kazda BB rozseka aniz by se knim kdokoliv priblizil. Stejny problem opet CA/CL vs DD protoze tam nemaji dohledy (neviditelnost) jako ve WoWs, tedy kdo by hral DD- cka by vs ty vetsi lode ovladany hracema, kdyby je kazdy videl na mnoho kilometru
-
-
-
-
-
-
teď už jenom pěchotu + jejich transport pozemní/letecký/námořní
-
Už se těším jaké "sekrit dokuments" zase kluci z Gaijinu našli. *15*
-
Já to celkem chápu... Pokud to chcou mít všechno na jedný mapě, tak by to moc s velkýma kapitálkama nefungovalo.
Jedna taková salva by vyčistila půlku mapy od tanků a jakýkoliv letadlo který by se přiblížilo, tak by šlo hned dolů.
Nevím no, to vyvážení sil mezi jedním člověkem v tanku, jedním člověkem v letadle a jedním člověkem ve 260m dlouhé válečné lodi by asi nebyla nejlepší. Torpédový člun tam sedí mnohem víc a raketový člun se může zapojit i do střelby na pevninu.
Každopádně chápu, že lidi spíš čekali velký lodě... Taky je to pro mě celkem nečekaný, i když zajímavý rozhodnutí, protože PT lodě jsou moje oblíbený. -
-
to by mě právě zajímalo, co to bude za herní mód, protože v tankový arkádě máš letadlo jen jako abilitu co si na minutu zapneš (jinak by tam byly letadla hrozně OP) a v simulator sice šlo mít letadlo nafurt, ale musel si po každym bombing runu přístávat na základně doplnit munici a nejsou tam označení hráči, poznat z kilometru jestli je pixel na zemi spojenecký nebo nepřátelský tank na mě bylo trochu moc hc *1*
pak se mluvilo o tom World War modu, což by snad měly být bitvy pro velký počet hráčů, tam by to mohli dát, ale spíš bych čekal že se pojede klasicky arcade kde budou jenom lodě a letadla jako abilita co si můžou zapnout, tam klidně mohli dát souboje velkých lodí proti sobě. tak jsem zvědavej, jak ten kombinovanej mod udělaj, aby letadla nebyla moc OP -
>Já to celkem chápu... Pokud to chcou mít všechno na jedný mapě, tak by to moc s velkýma kapitálkama nefungovalo.
Není rozdíl mezi artilérkou, bombardérem nebo velkou lodí co se ohrožení pro tanky týče.
Není rozdíl mezi AA obranou u tanku a u velkých lodí, a platí (přesně tak jako v reálu), že čím míň je strojů u sebe, tím menší obranu mají.
Samozřejmě když je jeden team plný nezkušených lam, tak se není čemu divit, tam ti ani bůh nepomůže a ani by se na to neměli brát ohledy (jinak by WT ani neexistoval).
Hlavní důvod proč to nechtěj dát je "že by to bylo nudné" ?? Jo fákt ? Nudnější než SB u letadel ? HAHA to je naprostá trapná výmluva :-) -
-
Proč trapná výmluva? Naprostá většina námořních her má u lodí zvýšenou rychlost několikanásobně (např. WoWS 5x, Battlestations 3x). Pokud nechtěj uměle upravovat rychlost lodí, tak to nuda bude - já osobně se nechci táhnout desítky minut někam do haleluja a čekat, až budu na dostřel. Už teď mě stoupání v letecký RB nebaví a prvních 10 minut alt-tabnu a nechám letadlo stoupat. Teď si vem, že budeš čekat půl hodiny, než někam v rámci obřích map WT dojedeš.
-
-
Jo jo nejlepší je Španělsko a anglický kanál. *1* To jsou normálně snad mapy 1:1 a než se protivníci potkají, trvá to tak 20 minut. To fakt nepochopím.
-
-
no otazka je co povazujes za velkou lod :)
-
-
Yamato, a vše co sem psal platí i pro tuhle loď (speciálně náchylnost na letecké útoky).
-
-
Ono by to fungovalo... pokud by měli obří mapu s tisícovkou hráčů. Nevím jak plánují ten World War mód... ale i tak tam bude nepoměr mezi jedním člověkem s letadlem a jedním člověkem s lodí. Protože jeden člověk s letadlem jednu loď nesundá, ale jeden člověk s lodí se nemusí s jedním letadlem dělat starosti.
No a takových lodí potřebuješ na jedný mapě několik aby pořád fungoval ten boj flotila vs flotila.
Nevím, prostě tam vidím hromadu problémů.
S tím že by to nebyla zábava... no pokud by to opravdu chtěli dělat realistický tak by to asi moc zábava nebyla. A pokud by to realistický nedělali, tak jim výjde další WoW. A potom je si myslím lepší, když budou mít něco co se od WoW odliší a pořád to je zábava i pokud to uděláš realističtější. -
-
stíhačkou asi ne, ale bombardéry těm lodím můžou pěkně zavařit, zvlášť jestli se pojede jako v arcade modu a každých 30 vteřin se jim doplní bomby
-
-
No srovnavat artilerii s battleshipou ? A aby Yamato potopili, muselo ji zasahnout 8 bomb a 12 torped, kdy na svaz 9 lodi bylo vyslano skoro 400 letadel...
-
-
-
-
-
Achjo, a já jsem se těšil na velký lodě a ne nějaký pitomý čluny :/
-
Chyba v článku: PT-109 není torpédoborec, ale torpédový člun.
-
-
Díky! :)
-
-
A vy jste pochybovali, že Rusko má nejlepší loďstvo na světě? Rozhodně teď zistíme, že má nejlepši torpédoborce to je jasný *1*
-
Doufam ze to bude ve stejnym stavu jako tanky. Tedy rybarska lod ≥ Bismarck
-
-
Myslíš jako ztrácející se 50kg projektile ?
https://www.youtube.com/watch?v=4SJqER4KEkI -
Překvapuje mě, že si ještě dneska někdo myslí, že online hry bez balancu fungujou.
-
Zapomel jsem dodat. Ruska rybarska lod *8*
-
-
Njn čekal jsi, že sedneš do Tigera a budeš ničit Rusáky po desítkách, co? *1* Warthunder je celkově dobře vyvážená hra. Občas se tam objeví stroj, co je třeba ve své třídě o něco lepší nebo horší, ale to je většinou jen krátce po přidání a vývojáři to opraví. Dá se to čekat, když je ta hra tak rozsáhlá. Hraju všechny národy už několik let a absolutně nejdůležitější je to, kdo stroj ovládá.
-
-
Si zkus zahrát proti těm houfům T-34 (76) a KV-1. Jestli vyhraješ za němce 3/10 tak to můžeš považovat za úspěch.
-
-
Pz4 E/C HEAT spam je dá přes kopec, Pz4 F2/G/H je dá na pohodu, TDčka je taky daj.
Problém je, že po patchi 1.61 je T-34-57/84 lajna pojebaná natolik, že se tomu nepřiznávají hity.
EDIT: Sd.Kfz. 6/2 do cokoliv krom KVčka (to dá jen zezadu do motoru na blízko), docela sem šrotil noobíky ať jeli v čemkoliv :-D
-
-
Obecně jsou top tier rusáci docela OP. Hlavně teda proti Němcům a amíkům (brity nehraju). Jasně, dost záleží na hráčích a dost často rusáci na řiť dostanou. Ona je to ale asi možná i chyba matchamkingu, kterej je dost dementní na to pravidlo +1/-1, takže když to pak Tiger2 hodí do bitvy proti T54 1951 nebo IS3/IS4, tak může Tiger rovnou spáchat sebevraždu. A to nemluvím o americký T32 na BR 7.3, kterou MM většinou háže rovnou do 8.0 bitev, takže proti ruským T10, T54 a T62, kde si T32 se svojí neprůbojnou/nepoškozující flusačkou vůbec neškrtá, přičemž její pancíř na spodku probije i tank o dva ranky níž a věž s 300 mm pancířem probije snad každej tank na 8.0, nemluvě o raketových tancích, který to tuplem probijou. Americký tanky jsou ve WT dost fail. Alespoň ty, který zatím mám.
-
-
T-32 je celkem na prd, dokud si nevyzkoumáš tu dobrou munici. Ale i tak dokáže docela zatopit. Třeba když je ti vidět jen věž, hodně strojů má problém tě probít. Ale ty začátky jsou utrpení.
-
+/-1 je to nejlepší a problém v tom opravdu není. Top tiery sou nehratelné kvůli WWII vs post-war strojům, to je nesmyslný matchmaking jak cyp.
Mimoto US tanky sou špatně balancované od 4.0 po top tier (T29 má byt 7.0 a má byt ve stromu, T32 max 6.7, na víc nemá), s nefunkční municí: APDS nefunguje vůbec (nevěříš ? APDS u britů dá většinou cokoliv na ránu), AP/APCBC má prohozený DMG, APCR je nepoužitelná víceméně u všech národů.
6.7 BR je taky naprd: IS-3 má byt 6.7 (konečně bych mel sobě rovného k mému KT H a ano, KT H je OP a jediný slušný protivník by byla IS-3), IS2 mod. 44 má byt 6.3 (rovno KT P což je na 6.3), T-44 má slabý gun na to aby byla jinde než na 5.7, US M4 lajna brutálně overtiered.
Nehledě na fakt, že už je to hází k poválečným strojům..
Celkově je to balancnuté dobře, ale podle mě měli poválečné tanky být buď v 8 - 10 nebo komplet separátně. -
-
Tak tak... IS3 je zepředu v podstatě neprůstřelný, ale ruská stodvaadvacítka KT probije do věže probije jak nic, stačí se trefit a nemít smůlu v tom, že to sjede po kanonu. Souhlasím, že na nižších BR ten MM funguje docela rozumně, ale od nějakýho toho 6.7 a vejš nefunguje. Proto říkám, že by to tam chtěl větší rozsah, aby se ty poválečný krámy o něco víc oddělili od válečných a ne že to KT s 88 mm KwK hodí proti neprůstřelným IS3 a T54, který - i když maj dole pancíř menší, než T32, tak dingaj jak kdyby tam měly přes 200 mm
-
Ma alespon IS3 vepredu nejakou slabinu protoze KT smaznes jednim zasahem do veze. U IS3 si niceho takovyho nejsem vedomej.
-
@tomocz: >King Tiger proti IS3? Vždyť ta by ho smázla jak nic.
Ale to, že KTčko sejme napohodu IS-2 bez míření a IS-2 ho pod úhlem nedá ti jako nevadí ? ;-)
KTčko potřebuje soupeře a tím je IS-3
A ne, +/-1 BR problém není, problém mají jen jednotlivé tanky a poválečné stroje. Tento BR systém funguje dobře na low - mid tieru. -
King Tiger proti IS3? Vždyť ta by ho smázla jak nic. Respektive by možná měla trošku problém prostřelit, ale pokud trefí věž kolmo zepředu, tak Tiger končí. Narozdíl od obrácenýho případu, kdy se IS3 nedá prakticky zepředu probít. A ano, problém skutečně je ten +1/-1, protože BR jsou blbě nastavený a maj malej rozsah. To je totiž pak pěkně na prd, když tě to 6.7 hodí proti 7.7, kde je ten rozdíl obrovskej. Budiž - pokud člověk hraje za rusáky, tak to tolik znát není, páč třeba IS2 na 7.7 stejně probije prakticky cokoli, co proti ní postaví. Ale hrát třeba se SuperPershingem proti IS3/IS4/T54 na BR 7.7, to je prakticky nemožný. Panthery se T54 taky nemůžou rovnat... ani kanonem, ani pancířem a pohyblivostí možná.
-
Presne! Kldine bych udelal 2 hry... WT WW2 a WT Cold war. Do Cold Wat at si davaj ATGM rakety, povalecny bestie apod.
-
-
to vis, kdyby Putin zjistil, ze americke tanky davaji tem ruskym na prdel, to by se pak vyvojarum spatne vysvetlovalo na KGB...teda FSB
-
-
Lidi jako ty jsou vždycky ozdoba podobných diskuzí.
-
-
Slysel jsem ze M60 je docela bestie ale ja uz o tom nic nevim. Skoncil jsem u T32 kdyz to byl jeste dobrej tank na tieru 4 :D
-
-
co si budeme povídat, tankový tier 5 za Němce je utrpení, jeden papírový Leopard proti T-54 1951, T-62 a dalším tankům z Koreje a 60. let proti tvejm WW2 tankům, to snad ani nemá cenu hrát
-
-
Leopard je výborný obratný a rychlý tank, dokonalý k flankování. Bohužel hodně lidí s ním hraje, jako by jeli v IS-4. Podobně si lidé stěžovali třeba na americké stíhače tanků. Já to viděl v každé hře - oni najedou doprostřed města, přestřelují se tam s Tigery a diví se, že prohrávají. Každý stroj vyžaduje odlišnou taktiku. Tier, o kterém mluvíš, je problematický v tom, že Němci z té doby prostě moc strojů nemají, ale asi se to vyřeší různými prototypy a blue printy.
-
-
Jasně že to je dobrý tank, problém je v tom, že ho prostřelí i T-34 a tím pádem jsi ohroženej úplně od všeho, zatímco nějaký ten 250mm pancíř na věžích ruských tanků dost často odolá konvenčím střelám a musej si dělat starosti jen s HEAT, pŕiom palebnou sílu nemaj o moc menší
-
-
JJ tier 5 a i konec tieru 4 dokazou byt proti nekterym povalecnym strojum fakt otravny Kdyz hraju proti rusum tak mam kolikrat pocit ze se rozjedou a zastavi az na nepratelskym respawnu...
Me ale vzdycky stejne nejvic bavil tier 2 a 3. -
-
on za to Gaijin nemůže, holt Němci po válce nic jiného než Leopard neměli, jedině že to posunou až do 70. let, přidaj T-72 a Němcům další varianty Leopardu, abych jich aspoň měli víc *4*
-
-
-
-
-