Přejít na výpis diskuzí
War Thunder předvádí nahrávání zvuků tanků a děl
16.10.2013 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Létání mi moc nejde, tak to zkusim na zemi :)
-
Sice WoT už dlouho nemusím, ale proč by nemohly koexistovat vedle sebe? Každý bude hrát co ho baví ... možná i ti hráči se tam budou prolínat
-
-
Spousta lidi WGcku zazliva to, ze dobry napad a vybornou hratelnost z bety totalne pohrbili. Uz davno si wotko proste neuzijes, protoze tvuj tym bude plnej dmntu, ktery pochcipou behem prvni minuty. A to je opravdu povznasejici zabava 30x zasebou prohrat proste proto, ze ti vylosovali do tymu bandu idiotu a bulhara k zamerovaci.
-
Snad první inteligentní reakce co sem tu dneska viděl.
-
-
Na War Thunder je zatím hezké, že je to opravdu jen F2P a ne P2W jako u WoT. War Thunder hraju nějaký ten měsíc a musím říct, že je to opravdu zábava na dlouhé hodiny dokonce i když vyšla beta BF 4 tak jsem hrál radši War Thunder. Uvidíme jak se pochlapí s Ground Forces..ale podle prvních gameplayů to bude bomba. Gaijin zatím válí..uvidíme zda se jim povede dle Wargamingu "NEMOŽNÉ" a spojí letecké,pozemní i námořní souboje dohromady. Jinak kdo nehrál ať určitě zkusí.. *4*
-
-
WoT přestalo být Pay2Win v momentě, kdy veškeré prémiové vybavení a munice začalo být zakoupitelné za kredity.
A pokud se nepletu, WarThunder nabízí přesně stejnou možnost. A taky možnost za reálné prachy přeskočit do jisté míry výzkum. -
-
Plati tak do tieru 7, vejs si bez premka moc nezahrajes - respektive hrat samo muzes, tak ze odehrajes 10 bitek na T5 abys mel na jednu na T10 ....
-
-
Pay2Win = reálné peníze ti pomůžou k výhře.
Větší přísun kreditů a hry na T10 ti výhru nezajistí. -
-
Vetsi prisun kreditu ti zajisti, ze muzes vubec T10 hrat. S T7 se proti T10 muzes jit leda klouzat ... a presne tohle ti hra klido vylosuje.
-
-
O čem meleš? O Pay2Win určitě ne.
Víc kreditů pro předplacené premium používá i WarThunder, dokonce přidá 2x tolik, než premium u WoT.
A že T7 light tank potka T10 je čistě balanc.
-
-
-
-
-
WoT je pay to win?
ty upřímně nevíš co kecáš *1* Naopak, WoT má jeden z nejlepších F2P modelů, v současné době není žádná "herní výhoda" kterou by si mohl koupit za € a ne za ingame cash -
-
Zvani nekdo, kdo netusi o cem pise ... hodne dlouho sis za goldovou munici musel platit ... a pekelne draze platit. Stejne tak stale plati, ze na vysokych tierech jako hodne dobrej hrac budes hrat tak +- na nule a to v pripade, ze budes hrat v tymu lidi (ve trech) = s aspon jednim platicim, abyste vyhravali. Pokud budes hrat standardni retardplay, tak ani s pulkou enemaku na svym konte nebudes na nule, ale v minusu.
-
-
No s E75 (T9) nemam problem vydelavat a to hraju sam standardni "retardplay" jak pises a ani nejsem zadnej super hrac. Sice to neni zadny vyvar, ale neni to tak strasny. Tim ovsem nerikam, ze je to v poradku.
Jak je to na tier X ovsem nevim. -
-
Na T9 se jeste lehce v plusu drzet da, ale na T10 ani nahodou. Hvy tanky po vsech uzasnych rebalancech nic nevydrzej, a kour ti davaj vpohode i 8my ...
Realne se free da hrat tak do T8 (prumernej hrac). Daleko nejvetsi zabava je hrat T1. Kdyz nic jinyho, nemusis se bat ze ti prileti satelitem navadena atomovka. Ale i na vyssi tierech je velmi razantne videt rozdil mezi bitkou s a bez arty. Bez ni je to daleko vetsi zabava - lidi hrajou agresivnejs, nekempi se tolik ...
A pokud si chces vubec uzit hru, tak nejlepsi je hrat na testovacim serveru ... tam nikdo neresi a hraje se ... -
-
Prumernej hrac bez premiaku uzivi i desitku. Ale pozor, prumernych (a lepsich hracu) je ve wot mensina, majorita jsou hraci podprumerni a spatni a ti tyhle tanky neuzivi (a naopak zivi WG). :)
A arty souhlasim, jak je hra bez nich, je to uplne jiny kafe a zacina poradna hra.
Ale doporucovat nekomu test server, to fakt ani omylem. Tam je populace retardu na maximalni urovni, zvlast u lidi _RU.
-
-
-
-
Panacku pokud chces hrat tiery X a klanovky ,tak se bez premka a premioveho tanku neuzivis, takze platit musis
-
-
Uživíš panáčku. Jenom ti zabere celý den vydělávání, nic co by sis musel kupovat.
Samozřejmě si to můžeš zjednodušit, stejně jako ve WT -
-
Proto povazuju WT za lepsi zabavu nez WoT..pokud se veci zmenily tak klobouk dolu,ale stejne si myslim ze WT dosahne prvni pricky. A jak tu nekdo psal at si hraci svoji hru vyberou sami,kazda bude mit svoji zakladnu. Jinak nechapu elwisi proc hned zacnes flamovat kdyz se to da v klidu vysvetlit.
-
-
Začnu flamovat? On má mylné informace a okamžitě je vypálí jako jeho nejdůležitější argument...no lol
-
-
-
-
Proč hned tak z hurta? Naposled co jsem viděl WoT to je pěkných pár měsíců zpátky a pokud se nic nezměnilo a dobře si pamatuju tak tam byly výhody typu super munice atd. za který si musel platit jenom reálný peníze a ve hře si neměl šanci, že by si je získal postupem ve hře..tomu říkám P2W kde věci, který ti zajistí oproti soupeřům, kteří do hry nehodlají investovat výhodu, pokud se to však změnilo o čemž pochybuju tak to beru zpět. Ve WT zničíš s letadlem Tier 2 letadlo z třídy Tier 6 .. co si pamatuju WoT tak člověk v takovýhle situaci neměl šanci.
-
-
Jo, tohle přesně se změnilo... *3*
-
Teď už je opravdu jinak.
http://games.tiscali.cz/tema/wargaming-prechazi-z-modelu-pay-to-win-na-free-to-win-63022 -
V tom případě, proč se vyjadřuješ k něčemu co není aktuální? Takoví chytráci jsou nejlepší *3*
Prémiová munice je dáááávno dostupná za normální herní stříbrné.
Příště doplnit info
-
-
-
-
STUG nádhernej .Ale nechápu proč má ten Sherman gumové botičky na tom štěrku?
-
Podle toho co jsem zatim videl si myslim, ze tahle hra bude katem a hrobem pro WoT, ze ktere se stal nadnesene stejny hnuj jako CoD serie, anebo AC serie. JInak napsano tovarna na prachy.
-
-
Já si to zkusim, ale pochybuju že ktomu přejdu. Lidi se jentak nezvednou vod svýho nahratýho postupu a jdou jinam :). Mě WoT baví, tebe ne -> Ok. Ale tvrdit tady že to pohřbí WoT je dost naivní myšlenka.
-
-
Mam ve wotku 50+ tanku v garazi, ale uz 2 roky temer nehraju ... Nema absolutne zadnej vyvoj, jen porad dalsi a dalsi scifi tanky, pri porad stejny hre ... je to proste vopruz.
-
"Lidi se jentak nezvednou vod svýho nahratýho postupu a jdou jinam :)"
Já to třeba tak udělal, nechceš účet ? prodám :) a znám i další :D
"Ale tvrdit tady že to pohřbí WoT je dost naivní myšlenka."
přesně, nemyslím si že by byl nějak velký odliv hráčů. Obě hry mají své výhody a (teď neřeším že mě WoT už prostě nebaví) nevidím důvod proč nehrát obě hry.
Wargaming má obrovskou výhodu: Bylo první (už to tu někdo psal), Gaijin má výhodu u letadel (dělalo simulátory letadel dlouho před tím než se objevily tanky od WG) a musím říct, že nepřekonatelnou (kdo hrál WoWp musí souhlasit). -
Není to tak naivní. Znám ve svém okolí asi 6 lidí co už přešli a vracet se nehodlají.
-
-
TO teda rozhodně nebude. Sesadit bohatou a mediálně velmi agresivní společnost je těžké.
Na počtu hráčů ve WoT se to projeví minimálně.
Lidi taky pořád kupují CoD. -
-
Tak já třeba WoT už nehraju, od té doby, co jsem viděl první ingame záběry z WT. Brácha je na tom podobně. WT nám vzal motivaci hrát WoT.
-
-
nj, rajcata presli k WT. Ve WT ti sundaji pas, odstreli delo, poskodi motor, ktere nepujdou opravit, prilitne letadlo s par bombama = jeste budes rad za WOT
-
-
Ale třeba se mi tam nestane, že ze 100 metrů dingnu s is-3 třikrát po sobě trup kv-1s a on mě pak vesele propere skrz goldovým nábojem (btw proč se tomu tak pořád říká nechápu). Do unikáta mám daleko ale sem dost dobrý na to abych poznal kdy sem něco zkaňhal sám a kdy si ze mě děla RNG dobrý den. Nemluvě o dalších a dalších sci-fi tancích, zoufale nevybalancovaném tieru 10, pidi mapách, nejhorším enginu v dějinách pc hraní atd. Ale zas je fakt že se spousta věcí lepší, kv-1s bude nerflé, foch možná jednou taky ale hlavně 7/42 bitvy, to bude paráda. Nakonec jeden den můžu hrát WoT a druhý WT:)
-
-
to x: Obsah toho textu sem vůbec nepobral (nějak mi ta slovní spojení nedávala smysl) :(
-
2Arc: Ale existuje nekolik moznosti (snadnych moznosti) jak to vyresit. WG se zadnou z nich ani nezaobira.
1) ocekavam, ze pokud neco vidim, tak vidim i vse, co je pred tim - naprosto trivialni, proste pokud ma tank dohled 400m, tak dal neuvidi nic.
2) predpokladam, ze pro zabavu a dobry gameplay je lepsi, kdyz bude tank videt driv, nez by videt byt mel, nez kdyz bude videt pozdejs - da se resit trebas "zpruhlednenim" (pro spoting system) rohu budov. To by sice vedlo k tomu, ze bys tank videl i za rohem budovy, ale osobne toto nevnimam jako tak zasadni problem - maskovani v terenu by fungovalo porad uplne stejne dobre, a potlacil by se problem pomaly reakce spotingu (zdaleka nejde jen o latenci), navic pri boji nablizko ty tanky za rohem stejne vidis.
3) maskovani uprosted holyho pole je hola kravina - maskovani by melo fungovat ponekud jinak. Pokud ses za kracim a nehejbes se ani nestrilis, tak bys byl neviditelnej, pokud zacnes strilet nebo se hejbat (vcetne trebas otaceni vezi) tak by se mel rekneme uplatnit nejaky maskovaci bonus/sit/...) a proti tomu by se mela uplatnovat nejaka schopnost pozorovatele krovi = pokud cumim na krovi ze kteryho vidim vystrely, tak se spocita, jestli sem dost dobrej abych te odhalil = zobrazi se mi tank nebo nejsem a pak muzu strilet naslepo. Samo, pokud cumim jinam ... tak proste smula.
4) samozrejme bych zcela ocekaval patricne efekty pri vystrelech (viditelne na patricnou vzdalenost a po patricnou dobu) ... aby proste vystrel = defakto prozrazeni pozice. Kdo kdy videl realnej vystrel z dela, tak vi, jak to vypada - trva minimalne nekolik vterin, nez zmizi zvednuty prach. -
to x: Jo spotting systém má dost brutální nevýhodu: ping, systém absolutně nepočítá s pingem, takže ho spotneš, až už na něj nemůžeš, no a občas (často) si z tebe udělá spotting systém docela srandu. Tohle mi na WoT vadí nejvíc, ale je to kvůli malým mapám (snadněji se balancují a nehledáš tam tanky půl hodiny jako bys to měl na rozlehlejších mapách)
Vlastně spotting/visibility systém je ten důvod proč už WoT nehraju. Třeba nebudu hrát ani WT kdo ví :D -
Osobni zazitek - vystrel z KV (jeste nebylo rozdeleny a nebyla to houfnice) ... na ostruhu IS-7, predpokladal sem, ze to bude spis takovej "propagacni vystrel" (= ani ho to neskrabne), realne sem vedel, ze mu muzu trochu dmg dat mezi pasy ... wow ... on ho ten vystrel sejmul ... cumeli sme na to obadva ...
Naprosta klasika je scout, kdy stano retardovani spoluhraci trefi leda prd ... a me to zahlasi "tezkej zasah" a scout frci dal. nacez samo priletej atomovky na arty a vzapeti na me ...
nebo uzasnej spoting ... cumis na ulici ... nikde nic ... a najednou vidis jak enemackej tank mizi za protejsim rohem ... variantne (to je jeste lepsi) cumis na pole, vidis prazdny pole a za nim baraky .... a z toho pole na tebe lita jeden granat zadruhym ... jako kdyby ty baraky byly aspon "v mlze" => mel bych predstavu kam az vidim ... ale toto ... alternativne spotnes enemaky pres celou mapu ...
-
-
Opravit, ale půjdou, TIme. Ale, ok. Klidně si buď zatvrzelý WoT hráč, máš na to plné právo. ;-)
-
sundaj ti pás, ale ty máš druhý ;) poškodí motor ? nevidím v tom problém, stejně jako u letadel ;) a přilítne letadlo jen v kombinovaných bitvách, které hrát ale nemusíš ;) jo mimochodem letadlo nemá tanky označené (musí je pracně hledat, pokud jsou schované), takže jestli budeš lama a ukážeš se mu tak je to tvůj problém :D
-
-
-
Jiste nebude to hned, spousta hracu tam zustane, kvuli penezum a casu co do hry investovanych, ale z WoT se pomalu a jiste stava velice nezabavna hra, plna rozpoluplnych pocitu mezi hraci, co patch to vetsi rebalance, lagy, tuny novych ufo tanku atd. No a velikou merou se na nespokojenosti hracu podil samotne WG (arogantni Serb) , ktere si sveho zakaznika absolutne nevazi a tohle se jim ku*evsky vymsti uvidis.
Pokud bude WT daleko hratelnejsi a lepsi coz zatim vypada ze bude ve vsech smerech, tak hraci drive ci pozdeji prejdou za zabavou. -
-
Zvláštní že to jmenuješ.
Už i do WT se přidávají prototypové letadla co nelétaly, v tech tree tanku jsou taky neexistující tanky, na rebalanc a flight model se nadává na fórech téměř pořád
Tuny bugů tam zezačátku budou.
Přes to všechno musíš uznat že WoT je nesmírně úspěšná hra a bez ní by byl herní svět o dost chudší.
Já rozhodně WT tanky hrát budu, ale netvrdím že kvůli tomu přestanu hrát WoT -
-
Heh ... podivej se na to takhle.
wot ... zadnej event system, zadny moznosti hracskych misi, dlouhodobe stejny bugy, satelitne navadeny atomovky ...
wt ... uz ted naprosto pohodove funkcni event system, IMO lepsi zpusob reseni posadek (nepotrebujes pro 100 letadel 100 posadek), daleko realnejsi system poskozeni ... -
Jde o to, ze Wot ma jedinou vyhodu a to , ze byl prvni ve svem zanru (neco jako wow), jenomze raketovy uspech jim kapanek zastinil logicke uvazovani a jsem si naprosto jist , ze kdyby nebylo WT, tak WoT by byl jeste daleko daleko horsi, nez je ted.
P.S. Vyjadreni WT do hry budou pridavany pouze tanky do roku 1948 (ne 1960) a prototypy, ktere byly vyrobeny a funkcni, nikoli nesmysly ala WG. -
-
elwiscomeback: Hmm, možná máš pravdu, ale snad to nebudou takové slibotechny jako WG. WoT neni nejhorší hra, ale WG samotní me opravdu obcas s***u. No nicméně jen ať se ti dva perou, pro mě to znamená jediné, dvě hry místo jedné:)
-
Jenže takhle to začíná Mounty.
Když můžou porušit jedno slovo, můžou to udělat vícekrát.
A pokud vím, tak Gaijin toho nasliboval opravdu hoooodně -
elwiscomeback: co vím tak tohle v gaijinu vysvětlili tím, že němci logicky nemohli vyvíjet po válce tanky takže vzali tyto 2 nebo 3 vyjímky a použily je ve hře jako protiváhu is-3, is-4 a centurionu, u ostatních stromů by se takové tanky vyskytovat neměli. Ale máš pravdu, že pravidlo které podle Lexxe vývojáři vypusili na světlo boží, porušily. Ale teda stěžovat si na tři tanky, jež byly buď rozestavěny nebo byly alespoň vypracovány návrhy proti totálním sci-fi tankům ve WoT je podle mě trošku nefér.
-
aspon nemaju autoloader...
-
panther 2 (existoval pouze trup), Panther ausf. F (pouze plány, neexistoval), Tiger II KwK 46 (pouze pláy,nikdy neexistoval)
Promiň o čem si to mluvil?
-
-
-
-
To je blbost. Lidi kupují CoD a budou ho kupovat do té doby, dokud se neobjeví něco lepšího, takže Battlefield 4 bude hrob pro CoD.
War Thunder bude hrob pro World of Tanks na 100%. Lidi prostě uvidí lepší hru a přejdou. Proč dávat peníze do něčeho, co vypadá nesrovnatelně hůř? WoT skončí hodně rychle ...
M. -
-
Al vždy´t tu máš Armu ty chytráku ;)
WT bude taky propracovanější, líbivější a náročnější na hráče.
Arma má určitě větší prodeje než CoD že? *1* *1* -
-
Na to jaká je CoD sračkaa je pořád lepší hra..
-
-
aha. ok. haha oh wow.
ludia ti furt budu kupovat cod a bude mat vacsie predaje ako BF4 tak ako malo codXY vs BF3.
-
-
-
-
jako vždy povedená hudba ...
-
-
Radši bych slyšel ty zvuky tanků, než hudbu. Video mělo být o nahrávání zvuků, tak proč ta hudba (i když je povedená)?
-
-
Kdo má zájem, koukněte na jejich stránky kde nahrávali hudbu, je hodně dobrá