Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to kecas? Koukni, kolik je .50tek na US technice oproti RU..."jako jedinni muzou pouzit tezke kulomety" :D...ze ty jsi jeden z tech russian bias propagatoru? :D
  • Nefunguje, v arkade se BR u lineupu prumeruje, v realistic je to podle nejvyssiho BR...taktez jsou rozdilne BR pro arkadu a realistic/sim
  • Ja myslim ze AB spis dlouhodobe drzi WT nazivu :D J
  • Ok, low tiery neřeším - bavím se o tieru V. a přicházejícím VI.

Hraju za brity, proto potkávám jako nepřátele jen RUS, GER a JAP. Při tomto matchmakingu si tak všímám 12,7mm těžkých kulometů jen na straně sovětů - Britové nic takového ve výzbroji nemají, němci také ne.

Proto se mi nikdy nestalo, že by mě kdokoli z britů, američanů, němců a japonců sundal sekundární výzbrojí - nemají těžké kulomety - ačkoli je historicky prokázané, že se 12,7mm kulomety dodatečně doplňovaly i spojenecké obrněné technice - naopak, nebylo standardní, aby měl každý sovětský tank protiletadlový kulomet.

A ne nemluvím o AB - tenhle mód dlouhodobě potápí War Thunder ke dnu - mluvím o RB a SB
  • Sorry mas recht... je to fakt od tieru 2.
  • Už od tieru 2. Všechny shermany mají nahoře 0.50, která spolohlivě rozcupuje kromě letadla i papírovější tanky nebo TD/AA
  • T-34-85 - BR - 5.3
    T-54 1947 - BR - 7.7

Mozna bys mel zkusit si dat pryc ty tanky s BR 6.7+ a pak se ti to nebude stavat.
  • Myslis ty kulomety ktery maji US tanky od tieru 3?
    S US tankama se mi to stava celkem casto ze sestrelim letadlo i v RB. Ty jejich kulomety dokazou docela kousat.

Jinak pocitam ze se bavime o RB a ne AB? Protoze tam jak uz bylo zmineno v AB staci liznout cimkoliv a kamikaze noobove davaj killy jak na bezicim pase.
  • Přesně, 90% jsou kamikaze trollově, tam stačí jedna dávka kulometem a jakmile se rozseká o zem, tak to počítá sestřel, je jedno v čem sedíš.
  • Tupik
    Měl jsem na mysli T-34-85 (ZIS-53)
  • Tak letadlo stačí líznout a započítá se sestřel, že bych ho vysloveně kulometem rozstříel že by vybouchlo, to se mi snad nestalo, zato už jsem asi 5x letadlo sejmul hlavnim kanonem, to vždycy potěší *4*
  • nechtěj radši soudruzi z Gaijinu odstranit 12,7mm těžký kulomety Sovětské obrněné technice? je to docela do očí bijící buzerace. Všechny ostatní národy mají jen 7mm hráškomety a těmi fakt nejde zničit Shilka, ZSU-57 a jiné papíráky ve hře - natož letadla, která v Ground Battles provádějí CAS.

Sověti?.......v klidu !jako jediní! mohou používat těžké kulomety a bez obtíží ničit veškerou techniku, která je slabě pancéřovaná. Jak často ve hře vidíte, že by Leopard, Chieftain sestřelil letadlo? hmm? jednou za 100 her? jak často ve hře vidíte, že T-10M, T-54, T-44 sundá letadlo? každou desátou hru......

A ne, fakt to není o tom, že jsou rusové lepší hráči - díky skrytým úlitbám Gaijinu, věčným nerfům spojenecké techniky jsou horko těžko jen "stejně dobří"
  • KrPa
    br funguje ve vsech modech stejne
  • Mám odemčenou první T-54, to mi do T-64A chybí už jenom tak milion a půl expů, ale co, holt se aspoň pokochám obrázky *9*
  • samozřejmě že se potkají, protože arkádový a reálný režim to dovoluje, je to totiž založený na balancu stran

od toho jsou tam přece historické bitvy, které tě pustí jen s určitým výběrem tanků, které se těch bitev účastnily

KDY TO LIDI SAKRA POCHOPÍTE! A PŘESTANETE BREČET, ŽE SE TY TANKY NEMOHLY SPOLU UTKAT!
  • No pokud je vocas a má ji v sestavě s tankem s vyšším BR, tak třeba potkává :)
  • To musi bejt katastrofa kdyz te v nejvic OP tezkym tanku BR 6.7 uptiernou :D Jestli teda myslis T34 a ne T-34. S T-34 totiz T-54 urcite nepotkas.
  • Tupik
    Přesně..nenadchne nic víc když s T-34 potkáte T-54 :D ale i tak tu hru rád hraju :)
  • Není zla, ale teraz hrám crossout a ten ma baví víc
  • Jako vtip dobrý... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit