Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra unikla, víme? Stačí hledat a najdete.
  • Nechce to někdo sehnat? Když je tolik videí na youtube s tím jak se to hraje, tak musí být nějaká hratelná beta. Kdo to najde tak je fakt dobrej :)
    • Je "unrealeased beta" to je to co hraje ten rusák na těch videích on to má v komplu!!! takže to někde je, psal sem mu zprávu ať to sharne, ale to už i spoustu dalších lildí tak se třeba spamatuje... ty videa přidal tenhle rok takže... by moh říkal že pracuje na 10části toho video návodu...
  • HERGOT to vypadá fantasticky ještě dnes. Zvláště, když je adventurní sucho a jedná se o adventuru se světa Warcraftu.
  • krucinál, tadle hra mělo vyjít, prostě MĚLA !!!!!! achjo, Od týdle hry bych se nevzdálil dokud bych ji nedohrál.
    • Jop, mohli by to vydat i dnes, třeba pod jiným studiem, hodit to za 12 euro na steam a hned si objednávám.
  • mirekdusinojc
    No Blizzard by to mohl vydat například na iOS, jako tomu bylo u Monkey Islandu. Myslím, že pokud je hra kvalitní a její vývoj byl zastaven pouze z důvodu, že to byla "klasika", která by už v té době nikoho nenadchla, tak je právě teď ten pravý čas jí vydat jako arcade titul na konzolích, nebo hru na chytré telefony. Tam by přesně zasáhla cílovou skupinu fanoušků old school adventur, či z druhé strany fanoušky světa Warcraft, kterým jejich oblíbený svět na konzolích a chytrých telefonech chybí. A při tom by se tak vyhnula lynči médii za svou "nepokrokovost", která by ji určitě čekala.
    • Týjo, ano, pařit to ve vlaku na iPhone!!!!!
    • Treba na iPadu by to bylo vyborný. A nebo na DSko bych to bral.
    • Na iOS bych si to nechal líbit *5*
  • I dnes bych si to velice rád zahrál, škoda :(
  • Skvělé, Thrall je borec ! *1*
    Jsem fanoušek Warcraftu (i WoW) a četl jsem i knihy a bylo by dobré takovouto hru vydat, aspoň jako freeware *4*
  • CRYPT
    V dnesni dobe jsme jiz v hernim odvetvi tak prehlceni super peckami s vyjimecnymi pribehy s dechberouci grafikou, ale na takovou klasiku se zapomina. Uprimne na adventury jsem nikdy nebyl, ale tato kreslena grafika - opravdu zajimavy dabing a verim ze i slusny pribeh mne oslovila. Snad to nekdy vyjde ,-)
  • Já je nechápu, takovýhle podařený dílko nevydaj. Hlavně, že už určitě dělaj na novym WoWku.

:/ *9* *9* *9* *9* *10* *10* *10*
  • Kua jak nemam rad adventury tak tady jsem si zaslintal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit