Přejít na výpis diskuzí
Warcraft Adventures si nezahrajete, ale podívat se můžete
9.3.2011 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Mějte mě za blbce, ingoranta nebo nevím co, ale podlě mě ani sebelepší 3d grafika s nejlepšími shadery a DX50 nepřekoná starou dobrou, poctivně ručně kreslenou a animovanou 2d grafiku. *4* Dneska už se s tím asi nikomu nechce kreslit
-
-
Jo jo byl bych ochotnej si klidně koupit novýho Broken Sworda s grafikou jako měla 1 a 2-ka.Ta byla kouzelná.
-
jj - tato grafika (kdyby mela trosku prikucene rozliseni tou pocitacovou animaci, ale 2D) je daleko lepsi, jak ty hnusy co maj ty novejsi poslove smrti a dalsi takove radoby adventury...
Klasicke adventury byly vzdycky nejlepsi...
-
-
Hned jsem si vzpomněl na adventuru "Ve stínu havrana". Opravdu rád bych si tuhle hru zahrál.
-
-
Ve stinu havrana jsem nedávno hrál :) Pořád to má své kouzlo a Lábusův dabing super. Přijemná poetická adventura.
-
Ve Stínu Havrana XD
Ta hra mi přišla s Two Worlds 2
ALe nějak se mi nechce nainstalovat hned se to sekne asi to nejde na Windows 7. -
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=330&a_aid=cinemax
Můžeš koupit, pokud bude pořád nedostupná a nebude na skladu, tak pak jedině dát Ve stínu havrana do vyhledávání na seznamu a je to 8. odkaz, funkční linky na rapid, dal bych to sem, ale za warez bych asi od moderátora pochvalu nedostal. -
-
Já to myslel tak, že bych si rád zahrál tuhle hru s Thrallem. *1* Adventuru Ve stínu havrana pořád mám tady na disku takže neni problém si ji znovu nainstalovat ale na Win 7 už to asi nepude.
-
-
pojde..ja to hram :)
-
jo tak, tak to jsem to špatně pochopil : )
-
-
Ono se to těžko shání. Snad se nikdo nebude zlobit, když napíšu, že je hra lehce dohledatelná na ulož to.
-
-
-
HERGOT to vypadá fantasticky ještě dnes. Zvláště, když je adventurní sucho a jedná se o adventuru se světa Warcraftu.
-
V dnesni dobe jsme jiz v hernim odvetvi tak prehlceni super peckami s vyjimecnymi pribehy s dechberouci grafikou, ale na takovou klasiku se zapomina. Uprimne na adventury jsem nikdy nebyl, ale tato kreslena grafika - opravdu zajimavy dabing a verim ze i slusny pribeh mne oslovila. Snad to nekdy vyjde ,-)
-
Skvělé, Thrall je borec ! *1*
Jsem fanoušek Warcraftu (i WoW) a četl jsem i knihy a bylo by dobré takovouto hru vydat, aspoň jako freeware *4* -
No Blizzard by to mohl vydat například na iOS, jako tomu bylo u Monkey Islandu. Myslím, že pokud je hra kvalitní a její vývoj byl zastaven pouze z důvodu, že to byla "klasika", která by už v té době nikoho nenadchla, tak je právě teď ten pravý čas jí vydat jako arcade titul na konzolích, nebo hru na chytré telefony. Tam by přesně zasáhla cílovou skupinu fanoušků old school adventur, či z druhé strany fanoušky světa Warcraft, kterým jejich oblíbený svět na konzolích a chytrých telefonech chybí. A při tom by se tak vyhnula lynči médii za svou "nepokrokovost", která by ji určitě čekala.
-
-
Týjo, ano, pařit to ve vlaku na iPhone!!!!!
-
Treba na iPadu by to bylo vyborný. A nebo na DSko bych to bral.
-
Na iOS bych si to nechal líbit *5*
-
-
krucinál, tadle hra mělo vyjít, prostě MĚLA !!!!!! achjo, Od týdle hry bych se nevzdálil dokud bych ji nedohrál.
-
-
Jop, mohli by to vydat i dnes, třeba pod jiným studiem, hodit to za 12 euro na steam a hned si objednávám.
-
-
Skoro jako začátek v Lure Of The Temptress ještě z Amigy :)
http://www.youtube.com/watch?v=HxJLMsIDork -
Je na tech videich kompletni gameplay ?
BTW mohli tu betu vydat jako free :( -
ta beta pochadza od jedneho Rusa, ked si ho date najst pod googlom tak Vam vyhodi akurat nieco v zmysle ze Adventures si ceni ako kus vo svojej zbierke PC hier a nehodla ju verejne zdielat..len by ma teda zaujimalo ako sa k tomu sam dostal, ma/mal nejake kontakty na to ruske animacne studio co sa podielalo na Adventures..?