Přejít na výpis diskuzí
WarCraft film posouvá svou premiéru kvůli Star Wars
29.11.2013 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Ne kritika, tak uplne ne i kdyz je obcas dulezita neli nezbytna. Blockbuster ze nemel jeste neznamena ze tocit neumi. Ja mu verim, jen jsem mirne receneo skepticky ( To vlastne znam Warcraft da sse rict jen z doslechu.)
-
SW má uplně jinou fanouškovskou základnu od Warcraftu. Sci-fi vs fantasy, starší diváci filmové série vs mladší hráči počítačových her. Jedná se jen a pouze o prachy, které vydělají oba - jsou to jen reklamní titulky, aby se psalo o obou filmech. Oba přehypované a navzájem si dělající reklamu projekty. Nic víc. I kdyby oba filmy byly zaráz v kině, bude jejich fanoušek koukat na oba, a nebo na favorita. Je to jen reklama schovaná za rádoby vyjádření producenta, to je všechno.
-
Teď nwm jestli to mám chápat jako kritiku k Duncanu Jonesovi vzledem k tvému předchozímu komentáři, ale můžu ti říct jedno. Jones není žádný nováček. Jenom neměl zatim blockbuster. Ale je mladý na to má ještě čas. A takový jeho Source code je super. Jinak Warcraft by neměl šanci proto, že jak už tu bylo řečeno SW je zajetá značka + nově mainstream režisér, který donedávna před ST byl známý asi jako právě Jones.
-
Dobře udělali. Warcraft má šanci lidem ukázat, že filmy podle her mohou být kvalitní. Byla by škoda zabít to špatným výdělkem skrze nelogickou "válku značek".
-
Jacku, jsi vylízanej, aniž by sis to sám uvědomoval, tak se ti to pokusím vysvětlit polopatě. SW je taková značka, že si nikdo, NIKDO, nedovolí proti tomu jít s velkým filmem za 100 mega. Něco si proboha o věcech o kterých se vyjadřuješ zjisti. Nerozumíš absolutně ničemu. Nejhorší je, že si to ani neuvědomuješ.
-
proste jednoduse receno star wars je jak to rict lidovejsi a zna ho kazdy zatimco warcraft to spousta lidi nezna (ta vetsina NEhracu asi tak), ale co miluju oboje *14*
-
Nechci to pitvat (coz uz trochu bylo v clanku minule) Ja ale k cloveku , co nema moc zkusenosti s rezirovanim a vubec filmovou produkci mam takovy no ... vyhraneny postoj ale sak jeste spoustu casu do premiery, bud se prokaze jako schopny a nebo to zkazi.
-
No ... :D :D :D
-
Ja bych si nak moc neodvazil napsat ze by Warcraft mohlo byt zklamani, kdyz to ma na starosti "Fanousek ktery do toho da sve srdce". To prece nemuze dopadnout "zle". *3*
-
Jo zvlaste ze tam bude spoustu efektu, jde o znacku a fanouskovstvi taky... Warcraft neni filmove nijak proflaklej takzue je to sazka , co no Beztak je to secko na jedno brdo. Hlavni jsou ty pocitacove (Ne)efekty preci. Cim vic tim lip.
-
Jak rikas, spousta lidi ma rado WoWko ... jenze Star Wars, jsou proste Star Wars. Je to takovej risk ze se z toho kravatakum zapoti i patere ktere nemaji. A pro nas ostatni je to vyhra, jelikoz si muzeme vychutnat dva filmy po sobe a v celkem kratke dobe.
Jedine ceho se bojim ze mne SW sklamou a nasledne i Warcraft film ... -
Nejde o to, kdo je fanoušek. Minimálně v USA prostě Star Wars táhnou. Proti nim by nejspíš nešli ani noví Avengers nebo ten chystaný další Superman. Svět Warcraftu je v porovnání se Star Wars okrajová záležitost 'pár' videoherních nadšenců.
-
To je dobry napsat ze nejwsi fanousek a pak zvolit radsi Warcraft vazne jo. Ja zas moc SW nemusim ale zvolil bych asi SW pred Warcraftem (bez neucty).
-
Nevím, nepatřím mezi skalní fanoušky ani jednoho, ale bez otálení z tehle dvou volím warcraft.
-
Maji rozum, i kdyby to udelali sebelepsi STAR-WARS je klasa a nemeli by sanci. *4*
-
Asi týden stará a logická, očekávatelná zpráva, ale dobrý no, games se snaží. Proč tady takové zprávy ale nejsou v bleskovkách místo těch amatérských nesmyslů, kde ten co to píše snad ani nemá základní školu), to nechápu.
-
V pořádku je ať si vezmou svůj čas, dost mě překvapilo když jsem si zapnul Jacksonuv komentář k filmu Hobbit a na konci řekl že se posledni cgi scena s drakem dělala den před premierou xD