Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

True story

• 0011

Původní jádro hry tam je, a W3 je natolik vlivná strategie, že si zasloužila ve své době 10 i na tomhle webu, port si zaslouží 0, (10+0)/2=5 já s tou známkou docela souhlasím.

• Jevo83

Blizz to ma hlavne tazko na haku... za 25 rokov hrania sa mi este nestalo, aby mi trhalo hlavne menu... vlastne stalo raz - ked som spustil PoP -  Sands of time na pc bez 3d akceleratora. 

Skor mi to pripomina hlasku z jedneho parodickeho youtube videa, kde sa pyta sef vyvoja AC Unity svojho teamu - Ako dlho uz na tom pracujete chalani?... Rok a pol... Ok, tak zajtra je release.

• Zaho

"psychicky som sa nedokazal preniest" 

Blizz to má těžký...

• axell1990

No mě nejvíc rozsekalo že abych hru vůbec spustil tak jsem musel přenastavit zvukový zařízení z quadrophobního na stereo jinak se hra ani nespustila a hlásilo to že nemůže najít zvukový zařízení. Fakt že první dva dny nešlo skoro nic spustit protože hra automaticky po načtení padala do porážky byl taky fajn(způsobovaly to přetížené servery) zejména u single player kampaně. A to ani nemluvím o tom že mi to tak po dvou hodinách uvaří grafiku díky podělané optimalizaci ... no prostě skvělá práce od blizzardu.

• Jevo83

Ked firma s takym obratom ako Activision Blizzard nedokaze urobit hlavne menu, tak neco je hoooooodne spatne😱 Ano hra isla potom mimo menu uz plynulo aj mne, ale psychicky som sa nedokazal preniest cez to menu a UI cez pol obrazovky tak som to refundol... keby to stalo 9,99 tak ok, zmenili textury...ale z principu som im 30 eur nemohol nechat, aj ked tusim, ze asi ich to financne az tak nezasiahne😂

• Hlavní menu laguje všem protože to je prý uděláno jako špatně optimalizovaná webová aplikace. Což je průs*r to jo, ale přímo ve hře je vše v pořádku a hraju v pohodě na notebooku s 1050, 8gb ram a procák už si ani nepamatuju z hlavy. :) Za mě 5z10 zatím adekvátní, já bych přihodil ještě bod protože ve hře nemám problém s plynulostí, ale je dobré vidět, že i na Games nejsou paka a nedávají tomu 0 jen aby dostali pochvalu od místních.

Můj zatím největší problém jsou lidské uši na nagách. :D  Jestli na to dohlížel někdo, kdo má o tom příběhu trochu přehled, tak musel být zrovna na drogách....  

• Jevo83

Mne poskladal pocitac Dell Alienware pred 2 rokmi, a lagguje mi uz hlavne menu, ale mas pravdu v Dell tomu asi nerozumeju a mal by si ich to naucit 😎

• Houdini

Warcraft 3: Refunded

• Duchino

Asi děláte v redakci něco špatně nebo si nechte poskládat PC od někoho, kdo tomu rozumí... ta hra jede plynule na Intelu, AMD, dedikované i integrované grafice a to na vysoké nastavení. 

• kostejnesmrtelny

Dobrá recka. Taková... s gustem 🙂

P.S: kdyby někoho zajímalo, jak dopadla ta moje žádost o refund, tak prej mi těch pár euro z roku cca 2008 nevrátí, protože jsem prej koupil Warcraft 3 "very long time ago" 😀. Život zlej.

• TIRsk

Este ze mi  bez problemov Blizzard vratil 40 eur, ktore som dal za tento paskvil.

• Derp_1337

WTF?? Tak to je snad nejhorší bojová cutscéna, co jsem kdy viděl. Je to na úrovni laciných intro videí pro hry na mobil. Je to tak špatné, že jsem se dokonce u toho zasmál!!! 😂

Nejenže ty animace jsou odfláknuté, ale i průběh celé bitvy nedává žádný smysl. Třeba jak se Illidan promění na démona, aby pak jenom vyskočil na čepel...

• Veskoslav

A těch 5/10 je za co? Za to, že se to jmenuje Warcraft III?

• Vogon

5/10 to dostalo, jenom protože na tom pracoval Hideo Kodžima.

https://www.youtube.com/watch?v=4x8KRXr0Ilc

• KrPa

no a na IGN plasi recenzi na W3 misto W3:R 😀 , jsou to trapaci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit