Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -_- wow ...sem ohromenej tohlesimusimstrasnezahrat :/

Sem moc rad ze je tu tolik inovativnich pojeti FPS zanru, diky cemuz uz se mi nechce se vracet ke hram jako HL2 -_-

Hura ... hura .... tohle modovani zbrane sem este nikde nevidel, o jak revolucni -_-
  • HMM tak uprava zbraní v MP tu už byla dávno v Crysis 1 i v Crysis Wars nic novýho pod sluncem to, že to sešlo z očí v COD serii a Betlech tak to neznamená, že to tu už nebylo. Prostě pro mě standard *7*
  • Sice to bude díky CE3 nářez na HW, ale proč si to nevyzkoušet, to vylepšování zbraní mi přijde jako skvělej nápad, jak udržet atraktivitu hry i po hodně dlouhou dobu, nebude to stereotyp...
    • cože??? jaký díky CE3 ??? tohle je sice na CE3 ale jsou tam osakaný textury na very low na 3 a to samý assety , tohle rozjedeš i na 10let starým krámu, hraju uzavřenou betu, tak vim očem mluvim.
      • A ještě dodatek je to vostrý jak svině, chcípá se tam každou chvíli, i když medic a engineer mají schopnost si doplnit život nebo opravit zbroj, tak bang bang a ležíš. Nečekejte žádnej autoheal nebo lékárny. Prostě je to vostrý.
  • Dobrej rambo v tom traileru :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit