Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To už se dneska moc nevidí, pochvala pro vývojáře. Ani nevím proč jsem si to vlastně nekoupil, musím to časem napravit. *4*
  • Já si WG:AB koupil ihned v den vydání u nás,ale to je vyjímka.A jak je vidět,vyplatilo se to.Prostě každý by si měl uvědomit která studia stojí za to podpořit a která ne.Již od R.U.S.E. dělají vývojáři "zajímavé a netradiční" RTS.Což beru a jako fanoušek novátorství ve hrách milerád podpořím,nehledě na to že cena plné hry ihned po vydání zdaleka nedosahuje na cenu her typu COD atd..
  • Naozaj neviem ako to bolo v Wargame: European Escalation, ale tunaky som sa prekúsaval sám.
    Hrám to ONLY za PAKT, a ak máte pocit, že to čo napíšem je LOL, tak ste nejakí divní.
    1, odrezať prístupové cesty
    2, skenovať okolie a ničiť im "obsadzovacie" /LOG/ vozidlá
    3, pechotu bombardovať /collateral damage sa v hre nepočítajú takže, je podozrenie = je dôvod/
    4, ak to je remíza, bitka sa zopakuje a použijú sa pravidlá hore s väčšou výhodou
    5, ZAČNE VÁM BYŤ JASNÉ PREČO VZNIKLA "CHARTA 77" a to aj bez Pána Dolejšího či po novom z knihy od Pána Čermáka
    Ostatných sa spýtam, či aspoň poznajú Sun-c' a jeho Umenie vojny, ak nie, tak nehrajte ...
    PS: Už vyšiel prvý patch, ale zrejmä opravil len grafické artefakty, ktoré som mal a už nemám. Keby tu bolo iné hodnotenie, dám 98%, za absenciu pause tlačítaka, bo niekedy sa to nedá stíhať.
    http://youtu.be/ohjTvkBFXZ8
    • kks hral som kampan a potom som si dal skirmish a to su akod ve hry. Uprimne, naozaj netusim kde AI berie tolko resources na produkciu celych hufov hjednotiek ked ja viem spravit len par obsadzovacih LOG vozidiel a nejaky doprovod s nimi.
      • A LOG vozdiel má AI tiež obmedzene, musíš si stanoviť priority a tak hrať, je lepší kopec, alebo ostrov z dvoma mostami? Ak je kopec bližšie k prístupovým cestám /z jednotkamy/ , beriem ten.
      • Ono záleží jaký jednotky staví, AI v wargame na začátku staví často slabí jednotky bez zkušeností a třeba jeen jeden LOG
    • niskto mi šlohol popisok :O
    • skús to znova a tentoraz slovensky
  • Wargame je po dlouhé době kvalitní strategie která mě naprosto odzbrojila svojí obtížností a hlavně realističností. Popravdě jsem moc nevěděl do čehu jdu ale prvních pár misí mě dost krutě trestalo. "Ale vy jste chtěl dobýt město s tankovou jednotkou? To byla ale blbost." "Copa copak? myslel jste si že ty tanky na které jste utočil helikoptérami nemají obranu proti nim? Podívejte se na vyzbroj, vydíte ty 12mm kulomety namontované na věži? Řekněte svým AH sbohem..." Opravdu drsná hra ale pr očlověka milující obtížné strategie je to krásné peklo.
  • mne to išlo upirátiť a ihneď nasledovala objednávka:
    http://www.databaze-her.cz/hry/wargame-airland-battle/komentare/
  • calwin
    tak som sa to snažil upirátiť... bohužiaľ :D nešlo to... tak mi treba... ale kedže neviem o inom spôsobe ako zistiť čo to je za hru a aké mechaniky používa tak som tú hru nekúpil... tak im treba... :P
    • ked nevies piratit tak to nerob... este tatinovi stiahnes nejakeho vira do compu
      • calwin
        na svoje veci som si zarobil aj napriek tomu že študujem na vysokej
        http://postimg.org/image/6xajfselz/
        choď oblýzať mamke pekáč pokrytče :)... to neznamená že keď občas niečo "upirátim" že si to nekúpim... neviem či u teba by sa našlo toľko slušnosti...
        • Koukam same levne veci ve sleve do cca 400kč a navic vse v bundlech, takze opravdu nic moc a moc bych se nechlubil, nemas tam zadnou novinku, kterou by sis koupil v den vydani.
          • calwin
            keď chcem nakupovať to znamená že musím nechať nákup v sume 20 000 kč? potom som ten "pravý gamer"? :D jediné na čo som sa snažil poukázať bolo to že si tie hry naozaj kupujem... nakupujem na steame takéto hry v akciách lebo je to výhodnejšie... samozrejme mám aj konzolu kde je plno titulov za 25-30€ ale nechce sa mi to fotiť a dokazovať si niečo :D... vidím že pokritcov sa nájde vždy plno... len sa ozve slovo "pirát" a už idú hádzať kamene... to je rovnaké jak pri slove cigáň
            • calwin
              no povedzme že nezastávam zrovna drahý marketing hier v zahraničí ktorý sa ma netýka a tvorí minimálne 20% z celej ceny hry
            • A proc je treba nepotporit plnou cenou ze? Ty 200 cpete tak akorat valve.
            • calwin:v podstatě s Tebou souhlasím.Raději počkat a koupit za pusu.Proč krmit vývojáře předraženou koupí,když si mohu počkat a koupit hru za reálnější hodnotu hry?Nedejbože kupovat dojné krávy typu COD atd..
          • Nechápu tento výlev. Taky čekám až vyjde nějaká komplet kolekce. Jednak většinou v den vydání nemám stroj co to utáhne, další věc jsou patche a DLC, kterými z tebe vytáhnou dost a kdzž už, tak chci mít hru kompletní. Zrovna min. měsíc jsem kupoval Empire TW spolu s Napoleonem a všekerými DLC za 200,- kupovat to postupně i s DLC vše v pre-release tak dám víc jak dvojnásobek.
    • co treba kouknout nejake gameplay na youtube, ale jinak souhlas, demo by melo byt samozrejmost
      • calwin
        máš síce pravdu... čo to z tej hry ukázalo ale nemal som možnosť si to ošahať a chvíľu zahrať... čo mi samozrejme veľmi vadí pretože pri takomto štýle hry neviem do čoho idem a či ma to bude baviť... to je ako sledovať gameplay sid mayer´s civilization... tam tiež nemáš šancu ten systém spoznať z gameplayu ale jedine tým že si to nachvíľu zahráš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit