Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale je rotační *7* http://en.wikipedia.org/wiki/M61_Vulcan
    Používá se v F-14, F-15, F-16, F-18 až po F-22 a samozřejmě v mnoha dalších letounech... V A-10 se používá mnohem větší bratříček GAU-8 Avenger, kterej má 30. mm ráži.
  • Kanon tam je, ale není rotační! To si trochu pleteš s jiným letounem (A10 atd), ten by se do toho letadla moc nevlezl.
  • PS k předchozímu mému přízpěvku: Asi brali inspiraci zde :-)
  • http://www.youtube.com/watch?v=mplLzl2dshc
  • Ja lenze taku kadenciu mali lietadla pocas 2. sv. vojny. Ten kanon jak pises ty ma trochu iny zvuk...
  • Rotační kanon ráže 20mm.
  • Ta .stihacka ma gulomet z Messerschmittu?
  • tak to se vrať k Call of duty :D
  • Tak Wargame je oproti těm dvěma zmiňovaným o něco víc HC strategií, kde záleží i na dostatku paliva a střeliva. A grafiku má lepší než obě zmiňované hry, úroveň detailů jednotek je nevídaná. *15*
  • Souhlas *4*
  • Pro mě je Wargame zklamání, grafika je příšerná, krajina nudná a příběh jsem tam žádný nevypozoroval. Když to porovnám s mými favority, tedy s WIC a CoH, ohodnotil bych to tak 40 procenty...
  • Hru hraje pořád okolo 500 hráčů a je spuštěno a probíhá cca 90 bitev.
  • Sakra, vývojáři, na detailech záleží! Čtyřiadvacítky nelítají v boji s vysunutým podvozkem a kanóny ef patnáctek nedělají "tatatata" ale "vrrrůůůůůůůůůům" *3*
  • Tak si to hral nesprávne.
  • "Kup si brýle" engine *1* *1*
  • nevíte na jakém to jede enginu? dík
  • hral sem kampan a je to tezky nepratel je hodne a vas malo. vzdy to skoncilo ze sem vycerpal vsechny body podpory a me nezustal zadny tak a 3 zakladny sem jeste musel dobyt
  • Původní European Escalation jsem chtěl pořídit,ale pak jsem na to nějak zapoměl.Ted´ si říkám,že jsem udělal chybu.Mohl by někdo,kdo to pravidělně hraje online,říct zda se to hraje pořád hodně ?
  • Supr, konečně budou i stíhačky. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit