Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tam budou jenom letecké jednotky? nebo je to "datadisk" k původní hře, tedy součástí budou i předchozí pozemní jednotky?
    • Jedna se o pokracovani, zadny datadisk to neni....bude tam vice narodu a tudiz i vice jednotek + letectvo
    • To by mě taky zajímalo, jestli je to samostatná hra, kde je obsaženo vše co bylo v předchozí + vzdušné jednotky, nebo jen samostatná hra kde jsou jen vzdušné jednotky + možnost dokoupit si předchozí díl aby ve hře byly i podzemní jednotky.
    • Cypri
      já mám pocit že tam maj bejt i nový pozemní jednotky. Teď is nejsem jistej, ale myslim že jo. A taky to má bejt myslim že i samostatně hratelný. Ale fakt nechci kecat nejsme si jistej teď.
  • hele jde vam u toho prehravace menit hlasitost kdyz to mate na celou obrazovku, nebo vam to padne na totalni minimum jako me? google chrome
    • Magister_Peditum
      Mám Chrome a běží to jak má.
    • smejki
      taky všechno v pohodě. Nejnovější Firefox
    • Cypri
      Vše mi jede jak má. Opera.
      • Diky
        mam i jine prehlizece ale zvykl jsem si na chrome
        kdyz to mam v malem okne tak mi jde regulovat hlasitost
  • Cypri
    Líbí se mi to a těším se. Jen moc nechci a bojím se, aby se tahle pěkná, vcelku komplexní válečná strategie změnila v multiplayeru pouze na leteckej spam. Aby pak měli i ostatní jednotky stále smysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit