Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Technická... Kim Čong-il do udaného období moc nezapadá. Vrchním velitelem armády KLDR se stal až koncem roku 1991 a vůdcem až v roce 1994 (po smrti otce Kim Ir-sena).
    • Odkdy se bere ve Wargame politika vážně? Jde přeci o to, zařádit si s jejich modernizovanými T55, nebo z nich naopak dělat sponky na papír.
  • opravena? co si pod tim mam predstavit? ze uz se da normalne behem mise ukladat a ne jen pri ukonceni hry? ze zmizel dvacetiminutovy limit na kolo?
  • Stihacky me v AB docela zklamaly. Vzhledem k tomu, v jakym nepomeru dominuji nad PVO jsou dost levny. Tak bud by se mela zlevnit PVO, nebo o dost zdrazit alespon letadla s raketama automaticky navadenejma na radar.

Jinak by bylo fajn, kdyby se tu nasel nejakej amater jen s hrstkou hodin, ktery je schopny hrat jen tak ze srandy bez rozcilovani a nadavani. Jako ja :-) , prezdivka na steamu je kdyztak meti
    • Zayl
      Pokud chceš hrát bez rozčilování, nehraj kompetitivní teamovou hru.
  • Lawliet
    Proč by někdo měl chtít bojovat moderní válku v Číně?
    • Proč by někdo chtěl bojovat?
  • Jack1947
    Pojem moderni valka, to uz zacina bejt stejne neli horsi, jak druha svetova , chapu ze bejt to 1svetova nikdo by to asi nekupoval. Pac ta byla ze vsech (nepocitaje americkou obcanskou) nejnudnejsi. *4*
    • Nejnudnejsi jo? Valky maji byt zabavne, ze o tom nevim? Pokud jde o zakopovou valku, tak s tou se opravdu nepocitalo, ale na jinych frontach a hlavne na zacatku 1. svet. valka vypadala jinak nez se uci na zakladnich skolach.
      • Jack1947
        Z hlediska toho ze , jako tema ano nudne. (necetl si , snad Remargue: NA zapadni fronte klid? pak by mohlo , byt zpracovano jako adventura o vojacich a cas od casu i bojujicich.) Oproti jinym konfliktum z herniho hlediska krom par momentu , nema co nabidnout nic moc se tam nedelo a proto je to hodnekrat opomijene tema. Na druhou stranu, "svezi vitr do plachet" protoze hra z 1svetove , jakakoli citelne zde chybi. *9*
  • Pilgrim66
    AirLand Battle jsem vynechal, tak do tohohle asi pujdu uz kvuli zasazeni. Jinak Wargame (uz ten nazev) ma dlouhodobe problemy s jmenama...
  • Chapu, ze velka cast zabavy je v multiplayeru, presto si preju - hlavne at po katastrofe jmenem AirLand Battle zmeni hru pro jednoho hrace. Ta byla neuveritelne hloupa. Casove limity, hloupe chovani nepratel, bidny system kombinace bitev a kampane... bez nadsazky nemel snad jedinou dobre udelanou vec.
    • Kampan v AB? prodej tu hru prosimte
    • Kampan je uz opravena a hraje se paradne.
      • Takze uz to neni nudne a bidne a asi deseti vterinami omezene trvajici nahaneni command vozidel?

Protoze presne takhle ty bitvy vypadaly.
        • Zahrej si to a uvidis *3*
  • kdyby tam bylo i lodstvo, rizene strely a radary tak bychom se o tom mohli bavit, takhle to jde mimo mne.
    • První screenshot fregaty, další screenshot letadlo s řízenými střelami.... již v Airland Battle bylo rozlišováno mezi PVO s radarem a PVO které používá střely s infra... přesto je tu někdo schopný napsat "kdyby tam bylo i lodstvo, rizene strely a radary tak bychom se o tom mohli bavit, takhle to jde mimo mne".
      • a jo sry, ja to nescrolloval dolu. ale vis jak jsem to myslel, hra na zpusob supreme commanderu, že by tam byli i letadlove lode, bitevniky atd. taky mne mrzi ze to neni klasicka rts kde se i stavi.
        ale nechci to kritizovat vim ze je to dobra hra
    • Tak zrovna o lodstvu jsem už něco zaslechl...
  • Nechutny nadpis. Cist si, ze neco privede valku do České republiky, by mi neprislo moc zabavny...
    • miliony číňanů už jistě sepisují protestní nóty a pálí české vlajky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit