-
mám radši strategie
-
Škoda, taky jsem chtěl přispět svou troškou do diskuze o této skvělé hře. Ale jak tady vidím ty Ježíše a Führery, úplně mě přešla chuť a jdu raději do pelechu.
-
Synu boží, ta hra nijak složitá není (jen musíš znát jednotky). Jediný problém představuje AI, které je pro nováčka docela drsná zkušenost (AI podvádí a navíc zneužívá toho, že může paralelně útočit na víc míst najednou, což nováček nestíhá). Mnohem lepší je MP. *3*
-
No, nevím, já mám z námořních bitev zatím dobrý pocit. Jasně, k dokonalosti tomu chybí letadlové lodě (i když letadýlka na lodičky k dispozici jsou) a ponorky, ale v zásadě to lépe asi udělat nešlo. Holt správně by se k sobě na tak malou vzdálenost lodě ani nepřiblížili, protože by je zmasilo letectvo, ale to by pak ty křižníky a torpédoborce ve hře ani nemusely být. Jen mě štve, že i za Ameriku nebo SSSR jsem nucen hrát s nějakými asijskými kocábkami. Proč je například nejlepší (za Západ) raketový křižník ve hře japonskej? To USA nemá nic lepšího (Ticonderoga?) než to japonský Kongo?
-
To je jak kdyby jsi napsal že Slovensko by tam přidalo Maďary a cikány...
-
duna 2 v prehliadaci ? asi som osvieteny - halelujaaa bratia a sestry
-
Afriku? Co by to přidalo? Slony a AIDS?
-
wut ?
-
Tak. Teď už jenom Afriku a Střední východ (+ troška Asie).
-
podle mě nejlepší díl série ... aspoň mě nezačal po dvou dnech nudit, na rozdíl od předchozích
-
Ježíš je prostý tesař, složité, složité. Raději si zapnu Duna 2 v prohlížeči. Skláním se před všemi, kteří dokázali přijít na kloub této hře.