Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by konečně nový Master of Orion? *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Jooo co bych zato dal... Nespočet hodin a různých kombinacích bitevníků v Master of Orion :)
      Zrovna nedávno jsem si na něj vzpoměl, neznáte někdo podobnou SCIFI hru jako je práve MoO?
      • Hra z poslední doby, co se nejblíže přibližuje MoO je Endless Space. Není to ono, ale docela slušné.
      • Reunion
      • Pethulla
        tak máš na výběr buď Space Empires (horší) nebo Galactic Civilization (to je lepší volba).
        • Opravdu nechápu co je na SE horší. SE 5 mě bavila asi tak 10x tak dlouho jako GG.
      • ne ale skus sins of solar empire
  • Tak Master of Oriona 4, v původní hratelnosti MMO2, bych bral všema deseti.
  • SirArag
    Po přečtení tohoto článku si najednou připadám starý.
    Přijde mi to ještě celkem nedávno, co jsem hrával TA. Musím si pustit nějaký soundtrack. Nebo to rovnou znovu nainstalovat :)
    • Walldstein
      Nápodobně, i když u mě je to asi tím, že předevčírem jsme s pár známejma paili TA v multi...:D
  • Skoda ze s tim Wargaming neudělá nic jinýho než Free2Pay nesmysl :-(
  • XorxoxTalarius
    Takze ted jde o to jak k se ktomu Wargaming postavi, uprimne musim rici ze MOBA hru z prostredi Total Annihilation nebo Supreme Commander si moc nedovedu predstavit aby doslo k zachovani duse te hry. Ovsem na druhou stranu jako F2P strategii ve stylu Company of Heroes Online si to dovedu prestavit velice snadno ... Co se Master of Orion tyce, tak z toho taky nejakou MMO F2P udelaji tezko, jelikoz pak uz by to nebyl MoO. Takze tam bych si tipnul ze plnohodnotna hra by byla nejlepsi reseni.

Shrnuto a podtrzeno, musime pockat a v nejhorsim pripade si na GOGu koupit puvodni hry spilat Wargamingu, v tom lepsim se nam vrati milovane klasiky nak kterymy jsme ztravily stovky hodin a v tom pripade budu Wargaming vychvalovat do nebe ...
    • Amen! Supreme Comander 1 považuji za jednu z nejlepších strategii a to jsem jinak zapřísáhlý fanda StarCraftu ale bohužel v SC nemá člověk takové masové možnosti
    • No, takovy Total Aniholation ve stylu Battlezone zavani tim cemu se rika MOBA. POkud by tam nastavili ranky ze ti co plati urcitou castku maji prednost k pouziti urcite stupne techniky. Bylo by to fajnove. Zaplatis 5E za rank general a budes prvni na rade kdyz se vyrobi MegaKracedlo.
  • Total Anihilation a jeho docela dustojny nastupce Supeme Commander + Forged Aliance, clenove zlateho fondu strategii vedle C&C a Starcraftu/warcraftu
    • Kr.Pa
      tvuj vyber ma jiste mezery, pridal bych jeste Homeworld a Origina War
  • Master of Orion 2 je imho nepřekonaná tahovka do dneška...
    • Mozna me skleroza uz klame, ale neda se nahodou prave dvojka hrat po mailu? Mam pocit ze to mela primo integrovany - odehrajes a tah se posle souperovi.
    • v zadne jine hre jsem nestravil tolik casu, jen aby z toho wargaming neudelal nejaky free2play *7*
    • Ano...jenze stejne vyjde neco jako orezanej paskvil...pravdepodobne na tablety, nebo podobnej kram. Jsem se neuveritelne tesil na MoO 3ky a dopadlo to jak to dopadlo. Smrt tem vyvojarum...a silicoidum!
  • Blue.Shark
    Jelikož Total Annihilation neznám, můžu mluvit pouze o Supreme Commanderu...ale pokud by měla vyjít klasická RTS hra, která vezme dobré nápady ze Supreme Commandera, dosadí slušný příběh (aspoň, jako tomu bylo v prvním díle), zajistí podporu modifikací a obecně bude budit dojem, že se o ni po vydání někdo stará, bude to můj splněný sen. Supreme Commandera s datadiskem hraji s modifikacemi doteď a bez ostychu tvrdím, že je to jedna z nejlepších strategií, kterou jsem kdy hrál. Doufám, že se mi sen splní *1*
    • GlaDOS
      Skoro vše splňuje Planetary Annihilation.
      • Blue.Shark
        Planetary Annihilation pozorně sleduju :) Mám ale trošku strach, že při boji na menších planetách bude trochu problém v tom planetárním zakřivení. Ale to je asi jen o zvyku; hra jako taková má perfektní nápad a vypadá moc dobře :)
      • XorxoxTalarius
        Jo jo ... jenom by ten early access nemusel stat skoro 90 Euro :(
        • rancor1223
          Ti prozíravější ji mají za 400Kč. Samozřejmě ne early access, ale to je taky celkem o ničem.
        • GlaDOS
          Vždyť je to fuk. Stejně nemá cenu hrát stretegii v alpha verzi, když fungují jen základní systémy.
        • Ghost47
          Teď už 65.
    • Black_Hand
      TA si opravdu zahraj. je na gogu. neni legendou nadarmo.
  • promitac
    Ach ne ach ne ne ne :(
    To zas bude najky free2play paskvil, kup si jednotku za zlaťáky, a vyfarmi si lepsiu továrnu...
    Sami tak zda ze niekto sa vozi na uspechu (a buducom uspechu) Planentari Anni.
  • Ty voe, to vypadá jak přes 20 let stará DUNE 2. Smutný.
    • Walldstein
      Ehm...Total Annihilation je z roku 1997 a narozdíl od Dune má plně 3D renderovanou grafiku terénu a jednotek v klasickém izometrickém pohledu. Oprotitomu Dune 2/Dune 2000 má grafiku čistě 2D s tím, že Dune 2000 (1998) je vylepšení obsahující mimojiné multyplayer (ten má TA už v základu) a samozřejmě grafika (celejch 16 bitů)..takže TA rozhodně nevypadá jako DUNE!!!
      • jen bych ještě dodal aby se nezapomělo na přímé pokračování Dune které nebylo vůbec odfláknuté Emperor Battle for Dune. Trochu se na něj zapomíná ale hratelnosti + graficky nabídl vylepšenou Dune 2 a příjemné oživení dobrého světa
        • Walldstein
          o Emperorovi skoro jen v dobrém, ale kolega měl připomínku že to vypadá jako dvacet let stará duna, tak sem mu vysvětlil že opravdu ne :D
      • A mám se snad po....? "http://pctuning.tyden.cz/ilustrace2/patejl/old_games_duneII5_big.jpg"
    • Blue.Shark
      A číst tě učili? Aspoň trochu?
      • Ano, aspoň trochu, ty ošklivej kluku.
      • Walldstein
        Co číst, ale myslet....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit