Přejít na výpis diskuzí
Wargaming koupila značky Total Annihilation a Master of Orion
2.8.2013 | Adam Homola
54 příspěvků
-
Skoda ze s tim Wargaming neudělá nic jinýho než Free2Pay nesmysl :-(
-
Kdyby raději opravili ten strašný mouselag ve World of warplanes
-
-
od toho tu mame war thunder
-
-
Jelikož Total Annihilation neznám, můžu mluvit pouze o Supreme Commanderu...ale pokud by měla vyjít klasická RTS hra, která vezme dobré nápady ze Supreme Commandera, dosadí slušný příběh (aspoň, jako tomu bylo v prvním díle), zajistí podporu modifikací a obecně bude budit dojem, že se o ni po vydání někdo stará, bude to můj splněný sen. Supreme Commandera s datadiskem hraji s modifikacemi doteď a bez ostychu tvrdím, že je to jedna z nejlepších strategií, kterou jsem kdy hrál. Doufám, že se mi sen splní *1*
-
-
Skoro vše splňuje Planetary Annihilation.
-
-
Planetary Annihilation pozorně sleduju :) Mám ale trošku strach, že při boji na menších planetách bude trochu problém v tom planetárním zakřivení. Ale to je asi jen o zvyku; hra jako taková má perfektní nápad a vypadá moc dobře :)
-
Jo jo ... jenom by ten early access nemusel stat skoro 90 Euro :(
-
-
Ti prozíravější ji mají za 400Kč. Samozřejmě ne early access, ale to je taky celkem o ničem.
-
Vždyť je to fuk. Stejně nemá cenu hrát stretegii v alpha verzi, když fungují jen základní systémy.
-
Teď už 65.
-
-
-
TA si opravdu zahraj. je na gogu. neni legendou nadarmo.
-
-
Total Anihilation a jeho docela dustojny nastupce Supeme Commander + Forged Aliance, clenove zlateho fondu strategii vedle C&C a Starcraftu/warcraftu
-
-
tvuj vyber ma jiste mezery, pridal bych jeste Homeworld a Origina War
-
-
Že by konečně nový Master of Orion? *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jooo co bych zato dal... Nespočet hodin a různých kombinacích bitevníků v Master of Orion :)
Zrovna nedávno jsem si na něj vzpoměl, neznáte někdo podobnou SCIFI hru jako je práve MoO? -
-
Hra z poslední doby, co se nejblíže přibližuje MoO je Endless Space. Není to ono, ale docela slušné.
-
Reunion
-
tak máš na výběr buď Space Empires (horší) nebo Galactic Civilization (to je lepší volba).
-
-
Opravdu nechápu co je na SE horší. SE 5 mě bavila asi tak 10x tak dlouho jako GG.
-
-
ne ale skus sins of solar empire
-
-