Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wotko je humus hnusnej nedodělanej na HP s tankama který nebyly *1*
  • Vyserte se WoT a jděte hrát WT. WoT je ztracená hra. Červenej fakan kam se podíváš, hrát se to nedá. MM dle tohoto popisu a 3leté praxe hraní WoT mixuje záměrně hráče do sraček za účelem vytahat prachy: https://www.google.com/patents/US8425330. Jak se Ti začne dařit , tak šup s tebou do rudýho týmu a naproti posadit četu fialovejch. Jediné řešení je hrát čety nebo roty.Jen tak pro zajímavost moje staty jsou modrý. 23K bitev a pravidelné hraní za jeden z největších týmů české scény CW. O bitvě je prakticky rozhodnuto dříve než začne :D :D :D a to vše jen proto aby se z hráčů vytahali peníze. A proto říkám, jděte do WT, to je jiná liga. Platil jsem si premium účet, ale dost. Ani ečko už nebude za ten paskvil, kde si banda idiotů "blancuje" tanky jak se jim zrovna hodí do krámu a v zájmu rejžování. Asi takhle k Wot: .i.
  • Nemá smysl se chlubit 100M registrovaných hráčů, když značná část z nich nehraje, kdyby se chlubili 100M aktivních účtů (hrajících alespoň jednou za měsíc) tak to je jiná, ale takhle...
    Kromě toho hodně hráčů má i víc jak jeden účet a to také ovlivňuje výsledné číslo...
    Na druhou stranu část diskutujících níže zapomíná, že není jen EU server, ale že jich je více, takže to, že na EU serveru hraje ve špičce kolem 150k hráčů neznamená, že WoT hraje celkem 150k hráčů... hlavní trh je Rusko a tam hraje ve špičce kolem 600k hráčů, vedle toho hra má samostané servery pro Asii, Ameriku atd... to vše je nutné přičíst, tudíž skutečně je dost dobře možné, že hru hraje ve špičce kolem 1M hráčů.
    Ale ani to neospravedlňuje chlubením se počtem vytvořených účtů místo počtem aktivních účtů...
  • Docela humus, jak se prezentují, přitom všichni víme, jak hrozně wotko vypadá. Totální prasárna, kde tanky nevypadají jako tanky a letadla jako letadla. Co mě přijde nejsmutnější je, že někteří hráči si kvůli takové "hře" koupili "nabušený" notebook, a pak se diví, že jim lepší hry nejdou ... Jinak doporučuji všem tankofilům vyzkoušet War Thunder, který nejenže líp vypadá, ale tanky se tam chovají trošičku jinak ... *7*
    • na to jak hrozne to WoT vypada to hraje denne na celym svete 1+M hracu
      na to jak tady vychvalujes WTGF to porad hraje smesnych 50+k hracu
      kde je chyba?
      videl jsi RNG v GF? Na to se nechyta ani 25% RNG ve Wotku
      Tu paradni fyziku jako nadzvedavani a prevraceni tanku, neznicitelne stromy,
      bugy spawny na/do skal, prostrelitelne sutry, viditelny zasah zeme 20-30m od tebe a zniceni tveho tanku, nevybalancovany mapy, atd.
      MM uplne o nicem
      • Kdys videl ve wotku online 1M hracu? Aha, nikdy ... tekze melez howna jako ten dment dole. Aktualne wot 60k online, wt 25k online ... vzhledem k tomu, ze wt jeste defakto nebylo ofiko vydany (narozdil od wot) ... tak IMo celkem slusny. Zato tech 60k wotka presne ukazuje, do jaky rite to de. Touhle dobou bylo bezne online pres 200k.
        • Ty nepoznas, ze krome Evropy existuji i jine kontinenty na svete?
          Kdyz jsi chci zahrat GF tak musim oznacit, ze chci zapojovat do bitev na vsech serverech na svete a ukazuje to 50+k hracu
          WoT hraje jenom na evropskym serveru min 2-4x vic hracu jako WT na vsech serverech sveta
          Na to jak je WoT tak neskutecne spatna hra a WT neskutecne vynikajici je to divne
        • Uvědomte si, že vedle evropského serveru existuje u WoT také server Ruský, Americký, asijský atd... když si sečtete kolik lidí na těchto serverech hraje současně tak se k tomu číslu 1M hráčů dostat může... (třeba na Ruském co vím hrává kolem 600k hráčů na 8 serverech).
          A jen ze zvědavosti kdy přesně kolem půlnoci bylo ve WoT běžně 200k hráčů? *3*
          • Srovavej laskave srovnatelny, srovnavam EU s EU. Kdyby sis protrel oci, tak o par postu niz pisu, ze wot ma i dalsi servery. Jinak pred rokem - dvema bylo 200k kolem pulnoci online celkem bezne. Ostatne, druhej server milostive zprovoznili po tom, co ten jeden tech 150-180k uz naprosto nezvladal. A prisli stim jako s uzasnym "multicluster" resenim, za ktery se jim muze leda kazdej vysmat ... abych se musel prihlasovat na srv, kde hrajou kamosi a resit, ze je plnej ...lol. Pritom technicky muze klidne kazda jedna bitka bezet na svym vlastnim zeleze, ale budu mit jeden login server.

            Stejne tak kdyby sis protrel oci, tak o fous nic pisu, ze dohromady celosvetove mozna tak neco kolem toho 1M aktivnich hracu hraje, ale ani nahodou denne.

            Kolem 50-60k hracu bejvalo na EU online ve 3-4 rano.
    • Někdo rád arkádu Wot a někdo více simulátor WT a někdo si rád zahraje oboje, takže tvé tvrzení je kapánek irelevantní, jelikož obě hry jsou dost odlišné, ale je dobře, že tady jsou obě.
  • WoT in nutshell http://imagizer.imageshack.us/a/img690/4185/od21.jpg
  • No tak je mozna na case tu zabugovanou gamesku trochu opravit....chapu ze belorusove maji asi probem se zakladni matematikou ale snad by si nejakeho externistu mohli zaplatit :D Plus by mohli pridat specialni server pro tomataky :D
    • Proc by to opravovali? Ta hra si na sebe vydelala 100x a porad vydelava, nac vyhazovat peníze? *4*
      • vidis oni jsou asi tak blbi ze se tim ridi.....to me nenapadlo. Ale mozna by mohli vydelavat vic. Ja jim kuprikladu sdelil ze jim nedam ani korunu pokud ta hra bude porad zabugovana a od dob nakupu type59 jsem jim nedal uz ani halir.
        • di si zahrat GF a uvidis co je zabugovana hra a co je RNG
  • Jack1947
    Uctihodné číslo, tedy *7*
  • To zas bude akce 10% sleva do tieru 4 a 5% sleva na 20000 goldů.
  • Hmmm, když je na EU1 serveru 100k lidí, tak je to svátek. V noci 20k *5*
    A já se ptám : "Kde je těch 99 900 000 ???"
    • 1) sám si defakto odpovídáš, jde o server EU a nemá smysl si nic nalhávat my nejsme ten hlavní trh, ten je v Rusku kde hrává kolem 600k lidí (proto mají také 8 serverů).
      2) Osobně mě také štve, že se chlubí registrovanými a nikoliv aktivními účty, kromě toho hodně hráčů má více než jen jeden účet.
      3) Někdo tady mluví o tom, že běžně hrávalo 300k hráčů, já se ptám kdy? Hraji WoT od začátku, stále mám schované screeny ze hry s údajem o počtu hráčů online a 300k jsem tam nenašel ani jednou! A to dokonce ani číslo se k tomuto blížící... počet hráčů je stále více méně stejný (co se EU serverů týče), když hra začínala tak nás hrávalo kolem 30-50k ve špičce, teď je to kolem 120-150k a tak to bylo co jsem si prošel i v minulosti... když se počet hráčů dostal k 200k tak to bylo když šlo o nějaké výhodné akce a velké množství zkušenějších hráčů nehrálo, protože hra lagovala... Takže s odchodem hráčů to není také žádná hrůza, hra si drží přibližně stejný počet lidí online... jen se mnění (bohužel) složení hráčů a místo starých a zkušených je tam více nováčků...
    • Pockej ... neni to tak dlouho co se tu semnou nejakej tard hadal, ze bezne je na EU online 300k ... ;D

      BTW: Jeste neco prihod, zas tak krivdit jim nemuzem, neco hraje na RU serverech, neco mozna na US ... a neco malo jeste hodi asie a zbytek sveta. Ale dokupy to vic nez 1M hracu ktery hrali aspon jednu bitku za posledniho 1/4 roku nebude. Navic tohle je dokupy i s letadlama, to ale nehraje pokud vim skoro nikdo, protoze stojej za 100x vetsi houno.
      • Matthew1J
        Když jsem pravidelně hrával tak tam těch 300K bylo. Pak mňa to omrzelo a když jsem minulý týden WoT znovu nainstaloval hleděl jsem na těch 20K online s otevřenů hubů.
        Holt dny největší slávy má wot za sebů. Ale třeba sa to zase zvedne.
        • Nezvedne, podivej, nekteri hraci cekali dele, ale vsem nakonec doslo, ze WG neni shopen a predevsim, nema zajem. Arogance kam se podivas. Vis, hraci jsou schopni se spokojit s mnoha ruznyma omezenima, pokud vyvojar aspon jevi zajem resit to, co hrace pali. A co hrace rozhodne nepali ani trchu, je mnoztvi tanku ve hre, protoze to jsou veschno stejny krabice. Kdyz nahodou nejakej tank v necem zacne moc vycuhovat, tak ho rychle srovnaj, takze nema vubec smysl expit konkretni tank pro jeho konkretni vlastnosti.

          Realne jedina zabava ktera tomu jeste zbejva je vzit tier 1, nahodit do nej namaxovanou posadku, vybavu jako dalekohledy a dalsi ... a jit terorizovat newbeeky. Ztrata bitky te totiz nic nestoji, takze je ti to jedno, a v jediny bitce vpohode sejmes zcela sam i vsechny enemaky (teda pokud ti spolubojovnici moc neprekazej, nekdy treba sejmout i je).

          Kdepak sou slibovany bitky 30vs30? Kdepa jsou nocni bitvy? Kdepa jsou dymovnice? kdepa jsou osadky otevrenych vozidel? Kdepa je multicore provoz? Vetsi mapy? ??? To vse wargaming sliboval uz v bete! A co od ty doby do hry dodali? Hromadu smesnych neexistujicich krabic, par zcela nesmyslnych map ... a fyziku, ze ktery se musi newton obracet v hrobe.
          • Jo, přesně tohle mě krká. Člověk si vybere, jaký styl hry mu sedí. Rok si piplá posádku ve stroji. Děti si začnou stěžovat, že je něco na tom stroji op a WG to oseká. To samé mapy. Děti si stěžovali na hráče ukryté ve křoví. Tak se předělali mapy. A to je pořád dokola.
      • Je pravda že lidi více baví tanky než letadla, ale já raději hraji právě letadla pač mi takny přijdou strašně pomalí. Tanky jsem hrál jenom pár krát a moc mě to nebavilo. Každý má nárok si hrát co mu vyhovuje a nemusí tu nikoho přesvědčovat o opaku.
        • To jiste, proto vsichni co litaj hrajou WT, protoze tam ma k dizpozici nejakych 100x100km, na kterych se ta rychlost muze uplatnit.
  • Hmm ... kdyz to vydelime 4ma, tak to mozna odpovida poctu registrovanych lidi. Sam mam co si pamatuju 4 ucty, coz je dany tim, jak historicky sibovali se serverama a neustale je slucovali a rozdelovali. Takze mam na EU serveru jeden "ostrej", jeden "testovaci", pak mam ucet na US a RU serveru ... a podobne to ma hromada lidi, z cehoz samo drtiva vetsina uz davno nehraje, protoze neni co. Hra je cim dal horsi.

    Oni totiz ti mamlasove v roce 2014 neumej ani takovou trivialitu, jako jednotnej login. Coz trebas WT vpohode zvlada, a primo ingame si vyberu, na kterych serverech chci (kvuli latenci) nebo ze mi je to sumak.
    • nac jsi se registroval 4x kdyz jim to ted vycitas, je to registrace, je.

      coz ale nic nemeni na faktu, ze WoT hraje denne na celem svete 1+ M hracu
      zatim co WT 50+k hracu a musim si davat stejne vsechny servery (i kdyz nektere laguji) abych si vubec tanky zahral
      • Protoze dmnt jako ty samozrejme vubec netusi, ze v bete byl server jedinej a pak je zacli vsemozne delit a slucovat ... cim donutili uplne vsechny aby si zakladali dalsi a dalsi registrace. (apropos, pokud chce nekdo platit ... mene, tak samo hraje na RU serverech, protoze tam to stoji po poznani min)

        1M hracu denne nehraje ani ve snu 1M hraje tak mozna celkem (pravidelne - apon 1x tejdne), z nich je ale 900k takovych, ktery nemaj ani 1k bitek a presne podle toho ta hra vypada. ostatne, ze tech co maj vic nez 10k nehraje uz davno vic nez par jedincu.

        Kdyz se to srovna s wowkem, ktery hraje (a predevsim plati) hromada lidi tech 10 let co bezi ...
        • Matthew1J
          Jo? A ty to víš jak? :D
          Meleš tady sr*nce a stříláš čísla od boku. Statistiky o tom jak sa kdo přihlašuje na jejich X serverů nemáš. Podle toho co píšeš tak už WoT ani nehraješ. A stejně ti néni blbé tady střílat čísla od boku. Tvůj hate je opravdu trapný.
          • Howno a sra…cky tady meles leda ty ... aktualne online 60k hracu ... smesny. bylo 5x vic.
    • Jop, jeste pridam, ze se tu nekde kolem vali clanek na tema ze 99% hracu ma nahrano min nez 1k bitek, coz jasne ukazuje na to, ze hra si hrace neumi udrzet a proto je to tak neskutecnej retardplay.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit