Přejít na výpis diskuzí
Wargaming.net slaví 100 milionů uživatelů ve World of Tanks a dalších titulech
11.8.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Hmm ... kdyz to vydelime 4ma, tak to mozna odpovida poctu registrovanych lidi. Sam mam co si pamatuju 4 ucty, coz je dany tim, jak historicky sibovali se serverama a neustale je slucovali a rozdelovali. Takze mam na EU serveru jeden "ostrej", jeden "testovaci", pak mam ucet na US a RU serveru ... a podobne to ma hromada lidi, z cehoz samo drtiva vetsina uz davno nehraje, protoze neni co. Hra je cim dal horsi.
Oni totiz ti mamlasove v roce 2014 neumej ani takovou trivialitu, jako jednotnej login. Coz trebas WT vpohode zvlada, a primo ingame si vyberu, na kterych serverech chci (kvuli latenci) nebo ze mi je to sumak. -
-
nac jsi se registroval 4x kdyz jim to ted vycitas, je to registrace, je.
coz ale nic nemeni na faktu, ze WoT hraje denne na celem svete 1+ M hracu
zatim co WT 50+k hracu a musim si davat stejne vsechny servery (i kdyz nektere laguji) abych si vubec tanky zahral -
-
Protoze dmnt jako ty samozrejme vubec netusi, ze v bete byl server jedinej a pak je zacli vsemozne delit a slucovat ... cim donutili uplne vsechny aby si zakladali dalsi a dalsi registrace. (apropos, pokud chce nekdo platit ... mene, tak samo hraje na RU serverech, protoze tam to stoji po poznani min)
1M hracu denne nehraje ani ve snu 1M hraje tak mozna celkem (pravidelne - apon 1x tejdne), z nich je ale 900k takovych, ktery nemaj ani 1k bitek a presne podle toho ta hra vypada. ostatne, ze tech co maj vic nez 10k nehraje uz davno vic nez par jedincu.
Kdyz se to srovna s wowkem, ktery hraje (a predevsim plati) hromada lidi tech 10 let co bezi ... -
-
Jo? A ty to víš jak? :D
Meleš tady sr*nce a stříláš čísla od boku. Statistiky o tom jak sa kdo přihlašuje na jejich X serverů nemáš. Podle toho co píšeš tak už WoT ani nehraješ. A stejně ti néni blbé tady střílat čísla od boku. Tvůj hate je opravdu trapný. -
-
Howno a sra…cky tady meles leda ty ... aktualne online 60k hracu ... smesny. bylo 5x vic.
-
-
-
-
Jop, jeste pridam, ze se tu nekde kolem vali clanek na tema ze 99% hracu ma nahrano min nez 1k bitek, coz jasne ukazuje na to, ze hra si hrace neumi udrzet a proto je to tak neskutecnej retardplay.
-