Warhammer 40,000: Rogue Trader – Lex Imperialis – recenze rozšíření se superpoldou
-
ved to mam v plane :) heretic inkvizitor bude sranda :D
-
WTF? Season pass 2? To jsem prehledl ;-( diky
-
Haha, tak to aby jsi to šel rozehrát potřetí a zkusil něco nového. Třeba občas být Heretic je dost velká zábava. 😂
-
Toho se vůbec nemusíš bát. Ta hra je fakt dost přívětivá k nováčkům.
Když se v té hře zmíní něco z "lore" W40k univerza, tak je tam často i vysvětlivka. Snačí podržet myš nad daným slovem a vyskočí okénko s vysvětlením. Jsou tam vysvětlené i takové věci, jako je "Císař Lidstva".
-
ja mam dva playthroughy za sebou a vzdy som skoncili ako dogmatic fanatic :D
-
To je super:) já na to teprve sbírám odvahu, už jsem i trochu nastudoval svět Warhammeru. No aspoň takové základy abych byl v obraze. Pro takovou hru je to lepší, jak jde vidět i podle toho co jsi psal.
-
To je skoda, pretoze prave to zachytenie univerza WH40k je velmi silnou strankou hry
-
V kazdom pripade, ide sa hrat do tretice :D
-
No já osobně jsem se u Rogue Trader bavil. Bylo to částečně dost odpočinkové hraní. Ale to platilo, protože jsem se ponořil hluboko do role.
Ve hře je několik různých směrů jak hrát. Když se člověk snaží být nějaký dobrák (Iconoclast), tak ho čeká spousta komplikovaných situací, které nejsou moc odpočinkové.
Ale když jsem šel tvrdou cestou fanatika (Dogmatic), tak jsem se fakt náramně bavil.
Např. když můj Rogue Trader byl popálený a omámený drogami a
začal trpět halucinacemi... ehm, chtěl jsem říct, když se mu skutečně ozval hlas Císaře, který řekl na moje úsilí "I see you", tak to byl dokonalý moment.I když musím uznat, že lidi neznalí W40k univerza to nutně nemusí považovat za odpočinkové hraní. 😂
-
Irelevantní. V Divinity Original Sin 2 mam 300h a ještě to nemam ani dohrané a mam problem se k tomu vrátit 😀
Cokoliv nad 20h nikdy nehraju znova. Takze si počkám.
-
WH universum taky moc neznám a celkově u RPG čtu skoro všechno. No u her od owlcat je vůbec čteního více než dost:) Je to opravdu náročné na čas a pozornost. U mě to vede k nevyhnutelnému přerušení hraní,(i přes počáteční nadšení hru dohrát najednou) většinou stáhne pozornost něco nového a pak se vracet do příběhu, hratelnosti atd. nemám moc rád, ale většinou se po někajé době zorientuju.
Po náročném dni to opravdu moc odpočinkové hraní není. To má člověk tendenci sáhnout po něčem jiném:)
-
Zase to nepřeháněj s těmi 200h. 😉
Jsou lidi, co v té hře nechali 200hodin, ale to není pravidlo, spíš vyjímka. Někteří hráči se rádi courají a zkoušejí různé buildy.
V průměru hráči v té hře nechali okolo 100hodin, dle statistik HowLongToBeat. Ale najdou se lidi, co to dohráli i za 60hodin (a to údajně udělali hodně vedlejších questů).
Přičemž kompletní prolezení hry s oběma DLC se pohybuje někde okolo 110 až 180hodin.
-
Někde jsem viděl jaro/podzim 2026, takže na konci příštího roku to snad bude hratelné.
A nemám čas hrát znova 200h rpg. Mezitím stihne vyjít spousta jiných her.
-
To je dost naivní. Season Pass 2 má taky mít dvě DLC a ty za ten rok určitě nestihnou vydat. Takže si počkáš o dost déle.
Spíš bych ti doporučil si to zahrát teď jednou. A o pár let později můžeš znovu se všemi DLC a za jiný Origin.
-
Poznámka k recenzi:
"Solomorn je rozhodně zajímavá postava a nezaostává za konkurencí ve vaší
posádce, nicméně u mne mu škodil jeden drobný fakt, a to je, že jsem ho
nebral na mise, na které jsem nemusel. Hru jsem začal i s novým povoláním, respektive příběhovým pozadím, kterým je Arbites. A dublovat stejné principy se mi nechtělo."Když autor článku nebral Solomorna na mise z původního RT, tak se tím vyhnul zklamání. Solomorn prý nemá moc hluboké integrovaní do původní kampaně. Nejvíce si s ním hráč pokecá právě v DLC misích.
Normálně by si toho člověk možná nevšimnul, ale v kontrastu s Void Shadows je to fakt znatelný rozdíl, protože Kibellah relativně často komentuje a má nějaké interakce.
Bohužel Void Shadows nastavili laťku zatraceně vysoko. Lex Imperialis není špatné DLC, ale oproti Void Shadows se nechytá, obzvlášť když se ty DLC prodávají za stejnou cenu.
-
Hru mám rozehranou už nějakých pár měsíců, ale jsem pořád na začátku. Respektive jsem po úvodu na lodi přistála na první planetě, kde aktuálně bloudím ulicemi a po tak dlouhé době nemám už tušení proč. Odložila jsem to právě kvůli DLC, jelikož jsem dostala edici i se season passem.
Můj největší problém je, že o WH nevím skoro nic, takže jsem poslouchala spoustu lore videí a ve hře si četla kde co...a jen to mi spláchlo dost hodin. Snad se do toho zase dostanu...teď není moc času, takže si spíš po práci zapnu ve volné chvilce Monster huntera...
-
Jo? Ja na to taky čekal, dokud hned na to neoznámili season pass 2. Takže to o další rok odkládám…
-
Super. Na tohleto jsem cekal. Takze konecne muzu zacit hrat Rogue Tradera ;-)