Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude akční MMO z oblíbeného světa
12.6.2013 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Já doufám v epickou RTS od Creative Assembly ze světa fantasy WARu.. 40K mě nějak nebere :(
-
-
Ve světě WH či W (WH je jasnější, co tím člověk myslí), nikolu WAR. WAR = Warhammer: Age of Reckoning, WH (W) = Warhammer.
-
-
vida. Kazdopadne kvalitni RTS ze sveta War Hammeru zacnou vyvijet CA letos. Predprodukce jiz bezi. Posledni zajimavy byl staricky Shadow of Hornet rat (nebo tak nejak). Kazdopadne vylepseny engine z Rome2 slibuje zajimave zazitky :-)
-
-
Přiznám se, že Mark of Chaos a datadisk Battlemarch jsem si užíval také.
-
-
Nápodobně.. Mark of Chaos velká pecka :-) Já si teď brousim zoubky na modifikaci na Medieval 2 Total War jménem Rage of Dark Gods tak to omrkněte pánové :-) Jinak já vim že CA mají licence ale furt nic, ani nevim jestli něco dělaj :(
-
-
Rage of Dark Gods? Neznam, ale mam velice rad Call of Warhammer pro Medieval 2: Kingdoms. Ovsem zkusim, diky za tip.
-
-
-
jestli pujde hrát za Lizardmeny tak InstaBuy
-
Horned Rat melo jeste pokracovani, Blood Omen, to byla naprosta pecka
-
-
Koukám, že nejsem sám, kdo zaměňuje název těchto dvou pecek :).
-
pardon: Dark Omen, ta pamet *1*
-
-
-
-
CA maji na fantasy WAR uz podepsanou smlouvu. Jak dokonci Rome2 zacnou na tomhle. :-)
-
-
Waaaaaaaaaaagh!
-
Znám mnoho fanoušků světa Warhammeru a že by někdo z nich čekal na nějaké MMO bych teda neřekl...
-
-
PS jsem hrac i fanousek a na hru se tesim, cekat nema cenu, kdyz to porad odkladaji
-
jo cekalo se na Warhammer 40k Dark Milenium pak se zrusilo *16*
-
na co čekám, je 5ti-hodinový černobílý film na téma Horus Heresy *1*
-
-
Jen pokud Cisare bude hrat Morgan Freeman, nebo ho aspon dabovat.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ch5MEJk5ZCQ
asi tak... ale to by nešlo protože se by se všechny rasy (včetně démonů a bohů Chaosu) přidali k Impériu... holt M. Freeman je moc OP
-
-
-
-
Ano akční MMO, to je to, na co už léta čekáme. Ideálně s modelem pay and win.
-
-
jestli nečekáš tak se jdi zahrabat
možná ti s tim pomůže Gork a Mork
a nebo tě přijde "uspokojit" Slaanesh
vyber si
-