Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano akční MMO, to je to, na co už léta čekáme. Ideálně s modelem pay and win.
    • regant
      jestli nečekáš tak se jdi zahrabat
      možná ti s tim pomůže Gork a Mork
      a nebo tě přijde "uspokojit" Slaanesh
      vyber si
  • Znám mnoho fanoušků světa Warhammeru a že by někdo z nich čekal na nějaké MMO bych teda neřekl...
    • PS jsem hrac i fanousek a na hru se tesim, cekat nema cenu, kdyz to porad odkladaji
    • jo cekalo se na Warhammer 40k Dark Milenium pak se zrusilo *16*
    • na co čekám, je 5ti-hodinový černobílý film na téma Horus Heresy *1*
      • Jen pokud Cisare bude hrat Morgan Freeman, nebo ho aspon dabovat.
        • regant
          http://www.youtube.com/watch?v=Ch5MEJk5ZCQ
          asi tak... ale to by nešlo protože se by se všechny rasy (včetně démonů a bohů Chaosu) přidali k Impériu... holt M. Freeman je moc OP
  • Já doufám v epickou RTS od Creative Assembly ze světa fantasy WARu.. 40K mě nějak nebere :(
    • Ve světě WH či W (WH je jasnější, co tím člověk myslí), nikolu WAR. WAR = Warhammer: Age of Reckoning, WH (W) = Warhammer.
      • vida. Kazdopadne kvalitni RTS ze sveta War Hammeru zacnou vyvijet CA letos. Predprodukce jiz bezi. Posledni zajimavy byl staricky Shadow of Hornet rat (nebo tak nejak). Kazdopadne vylepseny engine z Rome2 slibuje zajimave zazitky :-)
        • Přiznám se, že Mark of Chaos a datadisk Battlemarch jsem si užíval také.
          • Nápodobně.. Mark of Chaos velká pecka :-) Já si teď brousim zoubky na modifikaci na Medieval 2 Total War jménem Rage of Dark Gods tak to omrkněte pánové :-) Jinak já vim že CA mají licence ale furt nic, ani nevim jestli něco dělaj :(
            • XorxoxTalarius
              Rage of Dark Gods? Neznam, ale mam velice rad Call of Warhammer pro Medieval 2: Kingdoms. Ovsem zkusim, diky za tip.
        • regant
          jestli pujde hrát za Lizardmeny tak InstaBuy
        • Horned Rat melo jeste pokracovani, Blood Omen, to byla naprosta pecka
          • Koukám, že nejsem sám, kdo zaměňuje název těchto dvou pecek :).
          • pardon: Dark Omen, ta pamet *1*
    • CA maji na fantasy WAR uz podepsanou smlouvu. Jak dokonci Rome2 zacnou na tomhle. :-)
  • Měl jsem rád Warhammer MMO, když ho dělal Mythic, než je chramstlo EA. Pak to šlo do kytek. Krásný svět, modely, trofeje, možné toulky. Ano chyběl PvE endgame a šlo převážně o PvP, ale prostředím a tak to byla super hra. Pokud bude MMO ze světa W40K vyváženější, co se obsahu týče, tak může jít o dobrou hru. Bohužel ti, co hrají strategie, tak jim MMOARPG vonět nebude, tedy pochybuji o komerčním úspěchu a úpadek hry bude asi brzy následovat.
    • regant
      fandové hrajou cokoliv co se jmenuje WarHammer 40K

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit