Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • regant
    hodně se mi líbí jak to vyřešili s orkama, kteří jako jediní z uvedených hratelných ras spoléhají na kvantitu a proto díky free ork to play modelu bude orků hromada
  • Matthew1J
    Konečně MMO bez otravného lvlování? Že bych jim dal přeca enom eště jednu šancu...
  • Kozy
    Stačí mi Tau Empire, pak budu šťastnej *14*

Ale jako vůbec by mi nevadila Warhammer hra na principu Planetside 2.
    • Přesně bral bych stejnou hru jako Warhammer 40k: Space Marine na principu jako planetside 2 by bylo fakt mazec.
  • Co je imperial legion?
    • ales.smutny
      Dík...Imperial Guard bylo na začátku cesty skrze přehřátý mozek :)
    • Veskoslav
      http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Space_Marine_Legions

A jelikož Ultramarine patří pod přímé velení Cisaře a ten reprezentuje Impérium, někdy se říká jednotkám Ultramariňáků či jiným kapitulám Imperiální legie (takto jsou třeba označování v knížkách o 13. trestanecké imperiální) I když stejně tam měla být asi Imperial Guard *1*
    • Lamo.
      • Možná jsem lama ale imperial legion neexistuje...
  • Imperialní garda už volá *14*
    • Samozřejmě do služby *15*
  • Poslední MMORPG jim moc nevyšlo i když mi přišlo zábavnější, než WoW. Tak snad ted uhodí hřebíček na hlavičku....Blizzard potřebuje konkurenci a já jsem na něco takovýho žhavej...
    • Jde o to nesnažit se dělat konkurenci WoWu, protože ta neni a nebude. Jedině Blizz může konkurovat sám sobě. Což sem rád že dle článku se o to tahle hra nesnaží.
  • No mám torchu pochybnosti o tom jak chtějí lorewise balancovat jednotlivé frakce. Bežný ork je svačina pro regulerní Space Marine. To by tam musel každej hráč být nějakej BIG BOZZZ.
    • XorxoxTalarius
      Beznej Ork bude hrac F2P ... takze to znamena ze na jednoho marinaka nabehne treba i deset orku. Navic pokud orkove dobehnou na blizko tak z Adeptu moc nezbyde ...
      • asi tak, tipnul bych že tam nebudou jen boyz ale i další classy, lootaz jako protiváha devastatorům, burnaz pro příznivce pyra z TF2, stormboyz místo assault marinaku, (mega)nobz, motorkáři, deffkoptas a třeba nás nechají pilotovat i vlastního Stompu ;)
    • Každej bude začínat jako Big Mek *1*
  • zní to úžasně, až na ten konec roku 2015, to bude těžké čekání *1*
  • no dnesni zprávy o w40k sou sice bohaty ale nejak ne moc nadejny, teda aspoň za me. Kdy uz se někdo odvazi udelat třeba klasicky rpg,strategii nebo i akcni hru s poradnym pribehem ? myslim si ze by to tenhle svet klidne snes.
    • Zahraj si 40k: Space Marine... fakt zábavná (aspoň pro mě) a pěkně zpracovaná akční řežba s příběhem. Pro mě možná nejlepší hra z W40k univerza *3* a tady od tiscali "expertů" to nesmyslně dostalo jenom 5, já bych se nebál dát klidně 8 :)
      • no s tou 5 zrovna souhlasim pac to zadnej zazrak nebyl. aspoň pro me
        • Tak pak si dement, protože příběhově singl paráda a MP max. extáze. Pokud to tu dostalo 5/10 tak recenzent musel bejt krypl přes hlavu.
          • destabilizator
            Ne ze bych s 5 uplne souhlasil, ale chapu to. Silne objektivne to nic extra nebylo, jump-pack mi sebrali po par minutach... Ale subjektivne to bylo papo maximalni bit z*rdy zeleny do hlavy Thunder Maulem a MP ve stejnem stylu, proste aaaah... uz jsem se uklidnil.
          • tak když ti staci prumernost tak si posluz, nudnej design a predvidatelnej pribeh. a to ze se dokazes obhajovat jen sprostarnama ukazuje spis na tebe jako na primitiva. a primitivum jak znamo staci malo takze se nedivim ze se ti to libilo
            • cleba bude levnejsi
            • A komu tim prospěješ?
    • Ty komiku, všechno z w40k má pořádný příběh. I Fire Warrior měl solidní příběh.
      • jo tak mi je vyjmenuj kolik jich je? fire warrior vysel v roce kybl
        • http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_Workshop_video_games dmnte.
    • Tak strategii máš Dawn of War.
      • to jo ale co mas dal? todle je snad jedina dobra hra (serie) z toho universa
        • akční tu máš Warhammer 40k: Space Marine.
          • no to byla přinejlepším prumerna hra a pribeh teda zadna slava
            • Průměrná, průměrná? To je naprosto geniální MP a příběh je výbornej.
  • Estophelen
    Sisters of Battle! U všemohoucího Emperor of Mankind... ať tam nechybí Sisters of Battle. Imperiální Garda je sice fantastická. Space Marines nemají chybu. Ale nic nemá na nábožensky zfanatizované psychopatické dračíce, která Vám s řevem "UNBELIEVERS! MUST! DIIIEEEEE!" vyrvou páteř z těla a Flamerem spálí zbytek na popel. Ecclesiarchy definitivně potřebuje mít nějaké zástupce.

A neškodilo by tam mít i Tau. Ať je co pořádně zabíjet.
    • XorxoxTalarius
      Tau a zabijet? Vzheldem k tomu ze maji zbrane s nejdelsim dostrelem a nejvetsi presnosti, tak by to bylo dosti nevyrovnane :D
    • Předpokládám že si ze sorty co hraje s jednou rukou v kapse... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit