Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V pripade velkych lodi se Cisarsky stat nijak nezinyruje zprovoznit chaoticke :)
  • XorxoxTalarius
    To nevim, prijde mi ze asi spis ne a budes si to bud kraftit nebo budes dostavat veci za odmenu, pripadne budes ziskavat kredity a veci si kupovat, jelikoz by bylo hodne divne kdyby ti od zabiteho Chaosaka vypadl super holy sword.
  • Jsem na tom stejně a tohle video se mi teda velice líbilo. Určitě budu tuhle hru sledovat.
  • Wh40k armageddon
  • to je jasný :D jde mi o to jestli tam bude i loot jak v diablu. :D V žadnym videu jsem ho totiž neviděl :D
  • Nezbyvat, nez i nadale se modlit k bohum chaosu za poradnou taktickou tahovku.
  • XorxoxTalarius
    Ano je, ale pockej na vydani *1*
  • Kallessin183
    Na hru se rozhodně těším pokud z toho vyleze kvalitní diablovka, ale aspoň z gameplay videa jsem byl dost zklamaný ze zvuků... Asi na nich ještě zapracují, ale i tak...
  • Veskoslav
    Ano. To byla při založení jedna z podmínek. Mocný psycher, odolný proti Chaosu, který je natolik silný, že na něj nestačí obyčejný dohled Inkvizice a natolik tělesně zdatný, že přežije proměnu. Ne tak drastickou jako u Space Wolf, ale přesto to nezvládne každý Psycher. "Traduje" se, že se Inkvizice natolik bojí jejich moci, že mezi měla propašovat obyčejné vojáky, aby oslabila moc kapituly zevnitř. Ale informace neměl nikdo nikdy potvrdit, protože dle rozkazů Inkvizice jsou všichni, co o tom programu věděli mrtví nebo za záhadných okolností zmizelive vnějších systémech či přešli k nepříteli. To by mělo být součástí Legends of W40k (nebo tak něco, viděl jsem to v Londýně v knihupectví a byla tam možnost si dát kávu a knihu si půjčit).

    A než raději spekulovat nad Grey Knight, tak bych spíše bral v potaz inkvizitory jako byl Hector Rex například. Ten by zapadal i do této hry.
  • Magister_Peditum
    Grey Knights jsou ale všichni bez výjimky psychery, ne? Jinak za ně bych si zahrál rád. Ale ještě víc za Adeptus Custodes. To byl do nedávna asi nesplnitelný sen (tedy pokud neberu Horus Heresy) ale teď s návratem velkého Taťky Šmouly se věci daly do pohybu. *5*
  • Ja uz snad v dobrou warhammer hru ani nedoufam, snad ten novy total war.
  • Veskoslav
    To bylo spíše rýpnutí, protože vím pane Aleši, že jako jeden z mála v redakci o tom víte více než i většina Vašich čtenářů a troufám si tvrdit, že i mnohem více než já (v současnosti jsem totiž "zabugovaný o 10 000 let dřív). Proto mě spíše zarazilo, že jedete klasickým pohledem jakým se nahlíží na Inkvizici. Spousta hráčů a "diváků" na Youtube ani netuší, co všechno zahrnuje Inkvizici a co všechno v ní slouží a Vy jste jim to podal takto.

    Zmínka o obou kapitulách byla dána spíše s narážkou právě na rozmanitost inkvizice. Proto mě smutně zarazilo, že Inkvizitor je právě zde nahlížen pohledem například Eisehorna, kterého jste zmínil. A pokud nevíte pane Smutný, tak má i vlastní hru Eisenhorn: XENOS (je i na Steamu, ale nehrál jsem. Zatím). Zde vidím prostě variaci na někoho z Prokletých Inkvizitorů nebo podobné havěti, co si skrze Inkvizici plní svá "zvrácená" přání."

    P.S: Pokud jsem Vás urazil, skutečně jsem nechtěl, protože jako jeden z mála redaktorů většinou píšete o věcech, o kterých máte znalosti. Jenom mě "mrzí", že z nich pak uděláte "výcuc" a Inkvizitota si pak lidé představují jako chlapíka v plášti, co má říšského orla na klopě, v ruce elegantní energetický meč a je spíše detektiv než masový vrah. Pak to přenesete na čtenáře a ti se pak podivují, co jim tam běhá za těžce obrněného Inkvizitora.

    P.S: Ikonka reprezentuje "staré" Oko Chaosu z doby Sigmara. Ne z naši časové linie. Jinak si myslím, že náš "inkvizitor" bude součástí Ordo Malleus. Což jsou ale myslím i Šedí rytíři součástí této části Inkvizice a nemusí být ani Psycheři. Ale duši Khornovi bych za to nedal. To se kdyžtak s prosbou obracím na Vás *1*
  • O Warhammeru:40k vím totální ho*no ale už x let čekám na sci-fi diablovku. Je to tento případ nebo mám čekat dál ?
  • Magister_Peditum
    Jako na jednu stranu to rozhodně vypadá ze všech posledních 40k her asi nejlíp, ale kdyby místo nějakého inkvizitora tam prdli Astartes, tak by to minimálně nevypadalo tak divně, když tam nepřátele kosí po desítkách.
  • A opet loayalisticti psi teokracie :( Proc nemuzeme hrat za svobodne lidstvo, ktere bude opet bezskrupulosne masakrovano?
  • ales.smutny
    Říká, párkrát proti nim i hrál...:) Promiň, ale napsat "někdo, kdo to dostal za trest a netuší, která bije" je úsměvné vzhledem k množství fluffu, která mimo pravidla a FAQy (osmá edice ftw) konzumuji.

    Vážně nechápu, co má Deathwatch a Grey Knight společného s touhle hrou, protože ta povolání jsou jednotky z Adeptus Ministorum. Deathwatch bojuje proti Xenos, kteří tady asi nebudou a rozhodně to není ani psyker Astartes z Grey Knights. Je zjevné, že Neocore Games prostě berou celou tuhle část víc "zvolna" a nasázet tam Crusadera a Death Cult Assasina jim dává víc prostoru.

    Plus, spousta lidí má prostě Inkvizitory zafixované v podobě Eisenhorna nebo Ravenora a ne hrdiny diablovky, který kosí nepřátele po stovkách. Mně to nevadí, ale i pod trailerem spousta lidí frkala co že to je za Inkvizitora. Hele, chápu, že máš to universum rád (ikonka), ale opravdu nejsi jediný, kdo o něm něco četl nebo ho hraje...:)
  • TheGGG
    no pokud někdo v redakci games w40k rozumí, pak je to aleš smutný, což už prokázal dostkrát... sice možná neví co se stalo na Calibanu, ale jinak jsem v tom článku nenašel nic, co by dokazovalo autorovu neznalost.
  • Veskoslav
    A říká autorovi něco jako Deathwatch či Grey Knights? Obě spadají pod Inkvizici a slouží v nich mnoho inkvizitorů. U Šedých rytířů je to maximální čest, protože jejich genetické štěpy jsou od samotného genomu Císaře. Jejich existence je prakticky utajená ve všech formách a jediný, kdo o ni něco ví je sama Inkvizice a pár lidí. Také mají jako jedni z mála umožněno zabít jakéhokoliv občana Císařství, pokud by bylo jakkoliv ohroženo vyzrazení jejich tajemství a informace o nich. Dle uniklých informací mají mít svou pevnost na Titanu, největším měsici Saturnu.

    Taky mě napadá Ordo Hereticus, krvaví, krutí inkvizitoři, specializující se na lov odpadlíků. Já nevím, ale proč mi přijde, že vždycky vyfasuje téma Warhammer 40k někdo, kdo to dostal za trest a netuší, která bije? Inkvizitoři jsou sice vyšetřovatelé, ale mají i své vlastní armády a vlastní bojové inkvizitory. Většinou jsou nejenom soudci, ale i kati.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit