Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám rád tenhle typ rozšíření. Jako otec od rodiny mám jen omezený čas na hraní. RT jsem dohrál a teď se cítím podvedený. Teď se do hry dostane to nejlepší co z ní před vydáním vykuchali. Ach jo. Nemám čas ani chuť hrát znova, ještě pořád to mám v živé paměti, navíc když se pokouším hrád takhle velke RPG někdy znovu stejně se přistihnu, že mám podobný průchod jako minule. Taková RPG opakuji tak po pěti šesti letech, kdy na ně vyjde čeština a já je trochu pozapomenu. Sakra vždyť si do teď pamatuju, kde jsou všechny klíčové itemy z BG1, BG2, PT a příběhové archy všech postav z POE1 i POE2. Jinak trochu zavidím, všem kteří te teď váhali, protože i verze bez datadisku je skvělá! A jak píše recenzent i já díky WH40k RT stavím svojí první armadu, jen jako zaměstnaný otec jsem zatím ve fázy příprav na první hru (možná proto že jsem si vybral gardu). 

    • cms.jakub-malcharek

      Naprosto rozumím a velmi validní argument. Hodně štěstí s gardou! Já se teď vrhl do Tyranidů, no :)

  • jurb83

    RT ma bavil viac ako BG3 (lebo WH40k), ale tie bugy..... Dufam, ze aspon tie mega bugy z hlavnej linky poriesili....

  • Díky moc za recenzi, měl jsem zrovna RT pořídit,  ale zmínka o "nutném" rozšíření mne nahlodala.. Zároveň se chci optat na ten podcast? Prozradí mi někdo jméno případně další dobré zdroje na 40k univerzum? Předem díky

  • dworkin

    Úplně z mi z recenze není jasné, jestli je lepší napřed dohrát původní hru a potom třeba za čas ji dohrat znova s rozšířením(i) nebo jestli ji poprvé hrát už rozšířenou. Jestli se hra mění třeba ve stylu Cataclysm do WoW.

    • cms.jakub-malcharek

      Píšu to tady: „Prostě a jednoduše: Void Shadows jsou tím nejlepším, co v Rogue Traderovi najdete, a pokud se chystáte na nový průchod, nebo jste grimdark dobrodružství v Koronus Expanse ještě nehráli, jde o jasnou povinnost, bez které je základní hra znatelně chudší.“

      Pokud člověk RT nehrál, není důvod jej hrát bez DLC. Jsou tam nové questy, které ale mohou ovlivnit i hlavní dějovou linku, takže více možností!

      Příměr k WoW moc nechápu, není to tak, že by se změnilo už existující prostředí, jestli to byl ten dotaz. Nové lokace jsou exkluzivně na vaší lodi,  což je taky jedna z malých výtek, kterou v recenzi zmiňuju.

      Tak snad to takto pomůže.

      • dworkin

        Díky za reakci. Šlo mi o změnu prostředí, resp. atmosféry, děje... zkrátka jestli to není už trochu jiná hra, což by dávalo smysl lidem, co dohráli základ, a chtějí si nový průchod ozvlastnit. Jestli je to v zásadě pořád ta samá hra, začnu už s rozšířením.

        • A co zvuk ?! 

          • dworkin

            Nemůžu se dočkat, až ti o něm všechno povím.

  • Jsem na tom ale naprosto stejně. Přesně jsem si říkal, že to konečně zkusím, ale teď nevím... 

  • No byl bych radsi, kdyby to nebylo naroubovane na hlavni pribeh, treba jako u Zaklinace.

  • Derp_1337

    "Chtělo by se říct, že teď je ten nejlepší čas do Rogue Tradera naskočit,
    ale není to tak úplně pravda. Ten bude nejspíš až v prosinci, až vyjde i
    druhé příběhové rozšíření Lex Imperialis."

    S hraním Rogue Tradera jsem vyčkával, protože jsem na klasický bugfest od Owlcat Games při vydání hry neměl náladu.

    Už jsem chtěl začít hrát s vydáním Void Shadows... ale teď jsem na vážkách, jestli nemám počkat na Lex Imperialis. Těžké rozhodnutí. 😱


    Jinak super recenze, díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit