Warhammer 40,000: Rogue Trader – Void Shadows – recenze skvělého rozšíření
-
RT ma bavil viac ako BG3 (lebo WH40k), ale tie bugy..... Dufam, ze aspon tie mega bugy z hlavnej linky poriesili....
-
Díky moc za recenzi, měl jsem zrovna RT pořídit, ale zmínka o "nutném" rozšíření mne nahlodala.. Zároveň se chci optat na ten podcast? Prozradí mi někdo jméno případně další dobré zdroje na 40k univerzum? Předem díky
-
Úplně z mi z recenze není jasné, jestli je lepší napřed dohrát původní hru a potom třeba za čas ji dohrat znova s rozšířením(i) nebo jestli ji poprvé hrát už rozšířenou. Jestli se hra mění třeba ve stylu Cataclysm do WoW.
-
-
Píšu to tady: „Prostě a jednoduše: Void Shadows jsou tím nejlepším, co v Rogue Traderovi najdete, a pokud se chystáte na nový průchod, nebo jste grimdark dobrodružství v Koronus Expanse ještě nehráli, jde o jasnou povinnost, bez které je základní hra znatelně chudší.“
Pokud člověk RT nehrál, není důvod jej hrát bez DLC. Jsou tam nové questy, které ale mohou ovlivnit i hlavní dějovou linku, takže více možností!
Příměr k WoW moc nechápu, není to tak, že by se změnilo už existující prostředí, jestli to byl ten dotaz. Nové lokace jsou exkluzivně na vaší lodi, což je taky jedna z malých výtek, kterou v recenzi zmiňuju.
Tak snad to takto pomůže. -
-
Díky za reakci. Šlo mi o změnu prostředí, resp. atmosféry, děje... zkrátka jestli to není už trochu jiná hra, což by dávalo smysl lidem, co dohráli základ, a chtějí si nový průchod ozvlastnit. Jestli je to v zásadě pořád ta samá hra, začnu už s rozšířením.
-
-
A co zvuk ?!
-
-
Nemůžu se dočkat, až ti o něm všechno povím.
-
-
-
-
-
Jsem na tom ale naprosto stejně. Přesně jsem si říkal, že to konečně zkusím, ale teď nevím...
-
No byl bych radsi, kdyby to nebylo naroubovane na hlavni pribeh, treba jako u Zaklinace.
-
"Chtělo by se říct, že teď je ten nejlepší čas do Rogue Tradera naskočit,
ale není to tak úplně pravda. Ten bude nejspíš až v prosinci, až vyjde i
druhé příběhové rozšíření Lex Imperialis."S hraním Rogue Tradera jsem vyčkával, protože jsem na klasický bugfest od Owlcat Games při vydání hry neměl náladu.
Už jsem chtěl začít hrát s vydáním Void Shadows... ale teď jsem na vážkách, jestli nemám počkat na Lex Imperialis. Těžké rozhodnutí. 😱
Jinak super recenze, díky.