Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000 Space Marine – Mark Strong o Titovi
24.8.2011 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
česká videorecenze hry na http://www.youtube.com/watch?v=XKG58c0wL54
-
Mark Strong je vynikající herec a tahle hra má potenciál. To demo je neuvěřitelně...uspokojující.
-
demo dohrate, pacilo sa mi ..ale za plnu cenu to nestoji. pockam si ked na tu hru daju fajnu zlavu.
-
Skvělá hra určitě kupuju klady tu nebudu vymenovávat jako fanoušek W40k říkám je to skvělý
-
Kratos říká: tahle hra má koule *3*
-
A takhle má vypadat Warhammer.
-
-
Tak, vizuálně to jako Warhammer vypadá a vypadá to dobře. JENŽE to bude pravděpodobně 178996 variace na God of War možná říznutá Gears of War a možná ještě něčím...
-
-
Z dema jsem opravdu maximalne nadseny, sice se bojuje spis berserker stylem ala Space Wolves nez rozvaznym taktickym postupem s vyuzitim vsech prostredku a taktik Codexu Astartes jak by bylo vhodne pro syny Roboute Guillimana, ale cert (Angron?) to vem, stejne nekdo udela casem mod ktery zmeni skin v kampani na jine kapituly nebo neco podobneho.
Dulezize je ze POPRVE v herni historii mame moznost si vyzkouset jake je to byt primo v kuzi kapitana marinacke battle company, bojoveho poloboha, vycnivajiciho i nad jeho bratry (kteri jsou uz sami o sobe dost velci zabijaci) a ktery vyda utocnou silou za mensi armadu.. a jestli se povedlo jeho nelidskou destruktivni silu a schopnosti prevest verne do hry? TO SI SAKRA PISTE ZE JO! :D -
-
S jedinou věcí nesouhlasím, ten boj je vysloveně na Tobě. Jednou jsem si to prošel jako berserkr a jednou jsem užíval zbraně na dálku.
-
Uz taham demo a po tom tvym komentu jsem na nej natesenej jeste vic :)
-
-
Demo na mne jako fana WH40K udělalo dobrý dojem. Tedy krom blikajících textur...
-
Me demo taky nadchlo. Solidni atmosfera,zvuky a jako vzdy u relicu perfektni animace. Presne tenhle typ hry zW40k lidi chteli a relic to udelal a udelal to dobre. Staci si precist ofic fora kde jsou lidi nadseni nad tim jak se to nakonec povedlo a vsechny casti hry do sebe pekne zapadly.
-
pekna kravina tohle nema s warhammer nic psolecneho je to jen bezducha mlaticka se strilenim kde na vas nabihaji velke skupiny nepratel ktere date na 1-2 rany cekal sem vic ale bohuzel sem se dockal zklamani
-
-
tak hraj na vyssi obtiznost.
-
-
hral sem na max obtiznost a sluggy a shota boys sem lehce daval a noba sem jenom odstreloval z dalky a pak stunoval
-
-
no to ja taky, shoota ale chteji 3, kdyz nejdes do hlavy. jestli se dobre pamatuju. a mimochodem co si rikal na mireni? strasne mi vadily skoky mezi jednotlivymi polohami, vubec zadna plynulost. hodne jsem na to nadaval.
-
-
-