Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • su spustene 2 servery, eu a us, mas tam moznost trialu - 10 level alebo mesacne platby
  • má to v rukou EA, a ti zatím neudělali nic dobrého ani pro svůj zbytečně rychle a špatně vydaný SWTOR, natožpak když vymysleli parodii na F2P model....nejsem si jist, jestli bych chtěl hrát osekané WHO s jedním quickbarem :)
  • už je warhammer online free2play?? nebo sjednotili servery do jednoho velkeho?....tu hru sem měl rád ale servery byli prázndé :-(
  • Veskoslav
    Já to jenom sledoval z povzdálí tu hru. Svět Warhammeru mám moc rád. Jsem si říkal, potkat třeba Gotreka, Felixe či Skaveny za to stojí, ale když jsem slyšel kámoše, jak to strhali, tak můj zájem postupně opadal, až upadl v zapomění. No snad někdy vyjde to Dark Millenium z W40k, to se mi podle videí moc líbilo. A klidně bych to uvítal i jako SP hru.
  • ja si Warhammer online uzivam, je to jedna z najlepsich rvr hier na trhu..pre mna
  • jj.. pritom prvnich 5mesicu mel naslapnuto.. no ted by udelali nejlepe, kdyby presel WAR na f2p nebo b2p a trosicku poladili ui aby odpovidalo dobe.. to by mozna jeste par lidi zavzpominalo.. ale uz to nejakej rok je no :(
  • Jeste smutnejsi je jak dopadl Warhammer online:Age of Reckoning, ze ktereho si Wrath of Heroes bralo material.
    Jak ja se na WaR:AoR tesil (jsem fanda WH40K i Fantasy verze) a jak moc jsem byl zklamany nedodelkem,ktery vydavali za plnou hru :-(.
  • Veskoslav
    Chápe ho velmi dobře. Toto není F2P model. F2P model má PlanetSide2, LOTR, SW ToR atd.
  • Daniell605
    V tom případě koncept free-to-play nechápeš *7*
  • Veskoslav
    Warhammer Online: Wrath of Heroes jsem před nějakou dobou zkoušel. Nechci brát autorovi iluze, ale graficky to vypadalo naprosto otřesně, jak z roku 2004, nudné mapy, nudné postavy a systém P2W. Kdy Vás rozsekal 1. level s bonusovou věcí a Vy jste si ani neškrtli. Ta hra byla celá divná a špatná.

A jsou to spíše dvě "smutné" zprávy. Jedna hra horší jak druhá.
  • No vypadá to, že tím myslí asi něco jako je to u Guild Wars 2, kde koupíš a dále už hraješ bez jakýchkoliv poplatků. Mohli by ale udělat nějakou trial verzi.. Docela rád bych to zkusil, ale pokud to za to nestojí, platit za to nechci.
  • Qub4_honor
    Nějak asi nechápu koncept free-to-play... neměla by WAR Z být v takovém případě zadarmo a ne za 12,99?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit