Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednička mě bavila asi 2 dny, než jsme si uvědomil, že jen držím tlačítko na myši a chodím těch pár map furt dokola kvůli nezajímavému rng lootu. Potenciál obrovský - výsledek repetetivní nuda. Ke dvojce jsme tím pádem dost skeptický...
  • to ja prisel na to, ze kdyz jsi schovany za takovy zbytek zriceniny baraku, tak tam ti ty spelly taky neublizi...ale spis mi jde o to, ze pokud parta zvlada tak akorat celou mapu, tak jak prijde at uz k tomu magovi nebo k tomu warriorovi co ,,haze sekyru,, tak na 90% wipe
  • skaven
    a si predstav, ze na vyssich urovniach obtiaznosti ani ten fireball nemozes stale pouzit, lebo je tam friendly fire *7*
  • Preed
    Akože ak je dvojka lepšia tak je to super, to ja nedišputujem, len hovorím, že ten systém bol podľa mňa zlý, to je všetko :) a evidentne keď to zmenili tak s tým to určitej miery súhlasia. A to čo ja chcem je jednoduché, ak v hre nie je systém progresie a hra ma nebaví tak je to môj problém(resp. problém hry ale nemusím ju hrať), ale ak tam je tak nech je nastavený motivačne a nie tak, že ma frustruje, lebo argument toho, že tie veci tam vlastne sú ale nepotrebuješ ich neberiem už len preto, lebo tie zbrane ti určujú spôsob boja a keď ich nemáš tak nemôžeš meniť štýl boja pretože hra od teba vyžaduje grind ktorým tie veci musíš získať aby si ich mohol používať a to nie je o obtiažnosti ale čisto o zábavnosti hry. Takže prakticky povedané, ak by napríklad čarodejnica v jednotke mala hneď od začiatku všetky 4 staffky a tie by na seba mali naviazaný RPG systém ktorým by sa ďalej profilovalo ich využitie tak s tým nemám problém, ale ak mám len hrať do kola a do kola čakať, že mi padne niečo lepšie a bude ma to viac baviť tak to nefunguje pre mňa. Ale hovorím je to bezpredmetné keďže hovoríte, že dvojka funguje lepšie.
  • Harshday
    Samozřejmě, že to trochu RNG je, ale už to není takové, že dostaneš menší loot jen proto, že si hodil blbě kostkami. Prostě posbiras vše a už dostaneš podle toho zaslouženou bednu. Jestli v ní bude něco zajímavého na tvůj styl playe už je věc druhá.
    Mně jen u jedničky vadilo, že si to zajel na 100 procent a pak ti nepadly kostky. Veškerá snaha nebyla odměněna. V té době by mi bylo jedno i kdyby mi padlo cokoli na kohokoli.
  • Tak tahle hrozná recenze se jen tak nevidí. Být váma, tak bych se nikdy už na recenze na "Metro.uk" nedíval.
    1.) Prakticky třetina (skoro polovina) "recenze" je o Left 4 Dead a porovnání Vermintide s L4D. Hrůza.

    2.) Problematika výbavy:
    V tom článku autor napsal: "obtaining new and powerful weapons...blah blah...is extremely vague".
    Ten recenzent by se měl stydět, protože vůbec nepochopil, jak ty bedny s výbavou fungují.
    V té hře je hráč odměňován za úspěch jeho bojové skupiny, takže čím více se jim daří, tím lepší výbava vypadne z bedny (žádné náhodné RNG). Tudíž pokud mu padá odpad, tak je to tím, že hráli katastrofálně.
    Navíc je do rovnice započtena hráčova obtížnost: když hrajete nejnižší obtížnost, tak nemůžete očekávat, že vám tam bude padat legendární výbava.
  • na nižší obtížnost legendární výbavu opravdu nepotřebuješ, takže není důvod se vztekat, že to "nepadá".

    A ke kvalitě itemů, co padají z bedny: To není žádné RNG, člověk vskutku dostává předměty které kvalitou odpovídají úspěchu tvojí skupiny. Pokud hraješ vyšší obtížnost a přesto ti pořád padá odpad, tak je to tvou/vaší katastrofální hrou.
  • Zmiňoval si diablovky, tak si to nevztahuj jen na to co se ti to hodí. Navíc i v Borderlands 2 si od půlky hry už tak často zbraně neměnil, tak nezkoušej opít rohlíkem *3*

    Přijde mi naprosto zcestné se tu dohadovat o V1, todle je V2 a design mechanik je prostě znatelně lepší. Odměny dostáváš za každou mapu tři oproti jedné, další 3 kusy dostaneš za završení levelu což je víceméně po každé mapě, takže ve výsledku máš 6 kousků za 20-30min mapu. Level odměny je stejný, nebo vyšši než tvůj současný level postavy. To co nepoužiješ roztavíš na materiál, kterým můžeš hned vylepšit to co se ti hodí a nemusíš ani čekat až ti padne lepší verze toho co máš na sobě, narozdíl od tebou zmiňovaných titulů.

    Je kouzelné když mluvíš otom, jak to měli udělat komplet bez lootu a postavit to čistě na hratelnosti, když přesně takle byla postavená jednička a odměny byly jen bonusová motivace proč to běhat pořád dokolečka a postupně se prokousávat obtížnostmi třeba tak jak to je v diablu. A co víc, i se základní výbavou si byl schopnej běhat i tu nejtěžší obtížnost pokud ses uměl vyhýbat a věděl si kde stát, to nemá i tebou opěvovaný design v borderlands, nebo diablovkách. Takže to není jen o čísílku poškození.

    Upřímně, přijde mi že tak trochu nevíš co vlastně chceš.
  • skaven
    v podstate vo Vermintide na lahsich urovniach nepotrebujes ziadnu ultra zbran a naramky, levelmi sa ti odomykaju typy zbrani a v dielni si pouzitelne zbrane z trashu vyrobis. Viac ako zbrane su pouzitelne talenty ktore dostavas 1x za 5 levelov
  • Preed
    To, že si z nejakého dôvodu myslíš, že v napr. v Borderlands ti za hodinu padne jeden predmet ktorý môžeš použiť a vo Vermintide za pol hodinu nemá ani zmysel komentovať a to čo ja potrebujem je dané dizajnom hry, ak hra cely svoj progression postaví na nefunkčnom systéme odmeňovania tak mi to vadí samozrejme, to že tebe nevadí hodiny hrať a pozerať sa na to ako ťa hra odmeňuje minimom nepoužiteľného bordelu je zase tvoja preferencia, stačilo tu hru urobiť kompletne bez lootu a postaviť ju čisto na hrateľnosti ale to by to nikto nehral zrejme, lebo motivácia je nulová a myslím si, že príspevok o úspechu jednotky pri úspechu dvojky nie je až taký OT ;)
  • Odulin
    Pribude friendly fire??? :D Johoo no tak to jooo, super. Další mapy v brzké době určitě nic nezkazí. Dík za info, už se těším na další hru.
  • Je to hodně o odlišném přístupu, než ve zbytku hry. Pokud se nemílím tak mluvíš o bossovi 1. aktu Halescourge ( špekatej prasík, kouzelník ) nejdůležitější je mu rušit kouzlení knockback útoky, nebo bombami, to pak hodně věcí ulehčí.
  • Tyto hry mají pár společných prvků, ale pokud to považuješ za srovnatelné tak se jednoduše pleteš :)
  • No vidíš, ty si užíváš když na tebe hra sype stovky neužitečného bordelu, kde možná jednou za hodinu padne něco co aspoň stojí za zvednutí. Já si radši tohle odpustím a dostanu jednou za půl hodiny něco co využiju, nebo to alespoň roztavím na materiál k vylepšení současné výbavy.

    Možná tě to překvapí ale hry se dají hrát i pro něco jiného než pro pohlazení po hlavičce s odměnou jakej sem šikula. Moc podobných co-op titulů v době vydání jedničky nebylo a pocit z boje, vyžadování umu i spolupráce na vyšších obtížnostech bohatě vystačilo na několik desítek hodin plné zábavy. Za tu cenu to bylo docela fér.

    A to že se sem přijdeš vyblinkat na předchozí díl, stím že to očem je tenhle článek si vlastně ani neviděl nemá moc cenu rozebírat :)
  • Je to spíš způsob vyplácení odměny, v BF2 je to čistě gembl kde za x her dostaneš jednu věc co možná využiješ na tvou postavu. Upřímně se mi jakékoliv bedny už zajídají ve všech formách, takže i tady je to slušnej opruz. Ale tady aspoň dostaneš odměnu podle zásluh skupiny a nic není podmíněno mikrotrasakcím.
  • RNG je to úplně stejně, kdyby si v kostkách ve V1 dostal 3 věci místo jedné, jaký by vtom byl rozdíl?

    V chatu nemusíš být ani aktivní pokud znáš herní mechaniky a nejseš egoista co kouká jen na svůj prospěch a ochranu vlastních zad.
  • No jo.. další postiženej z lolka, když něco není abilita jako by to nebylo. :D
  • Pokud podobné žánry ani nehraješ, pak nevím proč jsi vůbec v této diskuzi. - TheGGG 2018
    nuff said
  • jediny zly arenovy boss je vlastne len ta Nurgle svina. este aj ten Grey seer je vlastne v pohode, pri kooperacii
  • P.S.
    Kdyby alespon ability byly zajimavejsi, ale je tam jen strileni z luku, rubani mecem a fireball. :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit