Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oVer9000
    Teda musim souhlasit s MickeyMutant a spol., tohle přece vážně nejde. Pokud chceme, aby na hry bylo nahlíženo jako na plnohodnotnou kulturu, stejně jako jsou např. filmy, tak nemůžeme dávat vysoký hodnocení jen proto, že je hra velká a drahá i když naprosto blbá.
    • Na mainstreamovem webu? Muzem. U filmu je to to same. Jenze zatimco film ma mimo mainstreamove platky i specializovane weby, ruzne zname kritiky, mista pro to 'hardcore' publikum a clovek ma moznost jit si za tim, co se mu libi, u her jsou vsichni tak nejak na velke hromade kde se kopou, uslapavaji a kadi jeden na druheho. Podle me jedine co to chce je cas aby se ta koncentrovana videoherni materie rozletela velkym treskem a vytvorila systemy ,soustavy a nejake ekvilibrium umoznujici rozumny zivot.
  • Prophet
    "Oni jsou velcí a zlí, chtějí zneužívat naše osobní data, a to si nenecháme líbit. Jdeme hackovat!"
    Začnem hackovat semafory, mosty, helikoptéry, způsobíme tím vysoké množství civilních obětí a jako třešničku na dortu můžem krást obyčejným lidem prostřednictvím hackovacích zařízení peníze. A to vše pro ochranu vašich osobních dat.....
    • Meet the new boss, same as the old boss.
    • To je tvoje rozhodnuti a tvuj herni styl jestli zpusobis civilni obeti. Postava to v ramci pribehu nalinkovane nema. Takze te nikdo nenuti penize krast.
    • *1* *1* *1* zřejmě daň za ochranu dat... *1*
  • kulhy_parici_spici
    Bylo by fajn, kdyby se spousty místních přispívajících tak nějak přeneslo přes fakt, že hodnocení jsou subjektivní dojem recenzenta. Můžete si vybrat jiný server, kde se vám budou líbit čísílka.

Nechat si ty trapný provokace o inzercích a korupci redaktorů. Buď najděte nějaký prokazatelný důkaz nebo si to nechte pro sebe. Myslím, že redaktoři games veřejně několikrát dali najevo, že je novinářská etika a nezávislost pro ně důležitá (například ve Fight Clubu).

Že by tak nějak dospěli – že bychom se všichni posunuli dál. :) *8*
    • jamar28
      Tak já bych třeba neřekl ani slovo, kdyby se to recenzentovi líbilo a bavilo ho to. Do jisté míry je to vážně o vkusu. Ale on nejdřív hře vyčetl, že má nudný příběh a trapné postavy (což mi tedy přijde u takové hry hodně podstatné) a PŘESTO tomu dal 8/10.
    • Veskoslav
      A nebo jednoduše, prostě vypadá dost blbě, když primárně SP hra, která je zaměřena na příběh a postavy má mizerný příběh a mizerné postavy. To je jako říct, že jdeš na steak do restaurace, sice byl nic moc, příloha ale byla super, tak dávám 4 z 5....
      • kulhy_parici_spici
        Dobrá příloha umí zázraky a asi si úplně nepochytil, co jsem se snažil říct – jiný redaktor by tomu třeba dal 6 a všichni tady dupou jak stádo numerologů.
        • Veskoslav
          Ano, když jdu na Steak, tak si hodlím pochutnat na příloze *7* Prostě to, co by měla hra mít dobré a to je příběh a napsané postavy a to by mělo být kostrou SP hry, tak prostě nemá a nemůže mít takové hodnocení jaké má.
          • A ty jsi to uz hral?
          • kulhy_parici_spici
            Recenze recenzí?
          • Veskoslav
            No nemohu porovnávat, ale Mafie II měla dobrý příběh, GTA mají také dobrý příběh, tvrdím, že Skyrim má zajímavé postavy (příběh je spíše jenom tak for fun), Zaklínač 3 taky. WD se prezentovalo jako inteligentní GTA, předpokládal jsem, že se tak prezentuje i 2. díl. U klasické sandbox hry nepředpokládám, že máš daného hrdinu (či někoho bezejmeného), ale že si ho vytvoříš. Ne, že postavíš na něm příběh jako hlavní stavební kámen. A to bylo takto u WD 2 prezentováno. Nebyl to sandbox hra jako Skyrim, ale mělo to být něco jako GTA. Pokud by udělali, že si vytvoříš svoje hackera, k tomu omáčku ala Skyrim, tak bych neřekl ani popel. Ale hra je vystavena na skákajícím syfilis a infantilních "hackrech".
            • Mafie 2 stala jenom na pribehu. Sandbox tam moc nefungoval a cele mesto slouzilo spis jako kulisa ale treba u GTA to mas uplne jedno a muzes se kralovsky bavit aniz bys odehral jedinou pribehovou misi. Pokud takhle WD2 funguje a navic k tomu ma i zabavny mise (i kdyz pribeh za nima neni zadna slava) tak to porad muze byt dobra a zabavna hra.
            • jamar28
              Čistě ze zvědavosti - jaké postavy ze Skyrimu ti přišli zajímavé a čím?
          • Odkdy je u SP sandboxovy mestsky akce pribeh a postavy to hlavni a nejdulezitejsi?
            • Neni, to jen veskoslav zije v jine dimenzi
    • Myslim, že kdyby se všichni přesunuli jinam, tak by se to redakci, vzhledem na smršť reklam a vzkazecj přes půl stránky pro uživatele ADblocku taky moc nelíbilo...
  • sssssd
    Jsem to nehral, vlastne i recenze jsem poradne necetl. Ale sleduji nazory kolegu na internetu, takze tomu dostatecne rozumim a urcite to je sr*cka.
    • Ne za vsim je konspirace. Pokud 90% lidi rekne, ze je neco hovadina, pak je asi tak 90% sance na to, ze to hovadina opravdu je.
      • sssssd
        Pokud 90% lidi rekne, ze je neco hovadina, tak se treba jen obklopujes spatnymi lidmi. Ale ja to vlastne nechapu, takze asi souhlas s tou konspiraci.
  • je zajimavy kolik milionu se za ten development vysoli penez, programatori jedou několik let na plny obratky a pak většina her skonci kvůli posranymu pribehu, dyt to je smutny!! to nemůžou jit na nakou skolu najit aspoň nakyho studentika, co jim vychrli spoustu napadu a jeho odmena bude na urovni brigádníka? je evidentni, ze ty spolecnosti ridi neschopni lide, kteří vůbec nemaji predstavu o zabave, nerealizovanych scenaru jsou tisice, staci vybrat, to co nefunguje ve filmu muze paradne fungovat ve hre
  • Veskoslav
    Takže hra, co má katastrofální, nudný příběh a postavy zábavné jako syfilis má 8/10? Nebavíme se o čísle, ale bavíme se podle jakého čísla ksakru hodnotíte? Jaký je rozdíl oproti Mafii 3? Defacto žádný. Mafie nefunguje jako městská akce, ale má skvělý sountrack a dobrý příběh, WD 2 nemá skvělý sountrack, nemá dobrý příběh, ale funguje jako městská akce. Obě jsou zabugované, obě mají hrdiny sympatického jako syfilis.
    • Hlavně ze ty by si hru udělal líp a vymyslel lepší hrdiny :-D
    • Zdenda666
      Díky za krátké hodnocení hry, kterou si nehrál.
    • Je vtipný jak tady zase každej cituje různý weby :D (viz syfilis) TVL zahraj si to a pak pis moudra. Nebo nevotravuj. Jednička stála za prd, dvojka zatím baví. Příběh reflektuje dobu a ANO u otevřeného světa jako tohle, GTA V nebo Skyrim opravdu nečekám top příběh. Na to kupuju Uncharted, Last of us atd. Na open world světech čekám město (zemi) narvané aktivitami, které mě baví. A toho je tu fůra. Proto to dostává vysoká hodnocení. Za mě zatím zábavný. Uvidím po 30ti hodinách
      • UPDATE. O cca 6 hodin hraní dál beru zpět. Watch dogs 2 je pí**vina. Auta i na realistic jak na magnetu. Ovládání otřesný a zábavný to není. (to mě i ta jednička bavila víc)
        Nevím, možná je to tím jak strašně vysoko nasadilo GTA V pro PS4.
        Vždycky když se někdo pokusí vydat městskou akci, já to jak bl*ec koupím, chvíli pohraju, pak smažu a nainstaluju GTA :D To prostě nemá konkurenta!
      • Veskoslav
        Až na to, že syfilis jsem používal už před vydáním Mafie III, ale budiž. A ano, Mafii III jsem hrál. WD2 se ani nechystám, postačili bohatě videa. A srovnávat WD s GTA chce vážně odvahu. Ta hra bude za rok za 400 ve výprodeji, stejně jako první díl.
        • nightborne
          Tys používal syfilis? Chlape, to by moh bejt docela problém, ale.
          • Jack1947
            Koupil ho na blešáku za pět prstů *15*
  • Mimochodem, zaregistrovali jste tu kauzu s vaginama? Ukázalo se, že ve hře jsou lidé, kterým je vidět do rozkroku. Nějakej týpek to postnul na twitteru a hned měl na PSN ban. Autoři se teď tváří, že to je celé omyl a že mužská i ženská přirození ve hře "opraví" patchem (tj. zcenzurují). Je mi z Ubisoftu šoufl. Udělají hru jakože o free hackerech a zlých korporacích, ale když na ně Sony (která hru schvalovala) zadupe, hned začnou "patchovat" jako poslušní psíci.

Tak hrajte, hrajte, než vám to Ubisoft "opraví". 8/10 můj zadek, jak by řekl Dušan Němec.
    • Až na to, že ten ban byl od SONY...
      • Zatímco já jsem napsal...?
        • Že je ti z Ubisoftu šoufl. Ale jako nevím, třeba ti je z Ubisoftu šoufl proto, že SONY dal naprosto absurdní ban člověku za něco, co je v první řadě chyba SONY...
          • Ale to jsou dvě různé věci. Jedna věc je, že Sony dala někomu ban za obsah ze své hry, který předtím schválila. A druhá věc je, že Ubisoft, který jakože dělá hru o free hackerech a boji proti zlé korporaci, ale když si na ně zlá korporace dupne, tak začne honem brát zpět obsah, který tam předtím sama dala. Je tam víc věcí, ze kterých může být lidem šoufl *3*
            • Moment. Jakou logikou si přišel k tomu, že to co je v té hře prosazují i v reálném životě? Lol?
    • jamar28
      Největší mazec je, že dostal ban za to, že to publikoval na twitteru. Ne někde na svém ubosftím profilu, ale na Twitteru!
  • to je nejakej predplacenej standard, ze se vetsine AAA vzdycky lipne 8 z 10?

ta hra je tak zalostne prumerna, az to boli, pribeh vylozene hloupej a postavy skoda mluvit, herni aktivity taky nic novyho neprinesli a hackovani na jeden cudlik sme tu uz taky meli, takze 8/10 za co, kdyz ty nejdulezitejsi prvky zabavnosti to postrada?
  • Tato hra vypráví o tom, co dělal Tomáš Zvelebil předtím, než šel škemrat u Andreje, aby ho vzal do klubu.
  • Nemyslim, ze naivni vize zla a fungovani společnosti, jak je nastinena v tomto pribehu, je vlastni toliko detem. Podívejte na blazny z Kliniky nebo zelene..
    • Ono se stačí podívat na celolevicové hysterické výlevy ohledně zvolení Trumpa v USA...to co předved.li tidle lidé je ryzí forma černobílého vnímání světa kde Trump = Zlo, Hillary = dobro.

Ty videa kde americký "celebrity" v nějaký šou označují voliče Trumpa za debily, TB a jeho hysterickej výkřik kterej mě přesvědčil o tom, že na jeho video se už nikdy nekouknu, zděšení levičáků v Německu a vůbec hysterický reakce od tý neomarxistický bruselský odnože Sovětů atd. atd. ty lidi jsou neuvěřitelně jednoduchý a vůbec jim nevadí, že Hilary je asi nejzkorumpovanější politik kterej kdy na ten post kandidoval, hlásá ale "Správné" názory...dneska už věřim i tomu, že herní výplachy podobnýho ražení, společně s hyperkorektní propagandou v masmédiích dokážou "vychovat" z dítěte, kterýmu se ten rozum teprve vyvýjí dalšího hyperemancipovanýho fanatika
      • Jack1947
        Stará známá věc amíci jsou kereténi v tomhle neví co chtěj a na všechno nadávaj jenom ( no vlkastně nemáme do nich daleko, jen nežijem čistě z konzumu )
      • Tak hlavně, že tobě se ten rozum skvěle vyvYNul
        • ale neboj se...z GramarNacismu vyrosteš...to není trvalej stav
        • Ano to ano...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit