-
Všechny konzolové hráče a prokrastináotory poprosím o vyplnění tohoto dotazníku k mé diplomce - možno je vyhrát losováním i 500 až 2000 Kč. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform
-
-
otazka 42 by mela mit moznost vice odpovedi
-
-
Jinde jsem četl jak město žije vlastním životem a reaguje a hráče.....Snad to nebude jak v prvním díle, kde někdo zavolal polici a když jste ho zabili tak ostatní utekli *1* Police vůbec byla značně neschopná proti hráči v autě a s puškou. V GTA V jsou výrazně schopnější a to tam máme raketomety apod. Jízdní model byl v prvním díle dost špatný opět oproti GTA V.
To nemluvím o kopii FC a nutnosti odkrýt mapu....
Tomu a dalším srandám říkám "žijící město".
Když to řeknu s velkou nadsázkou, tak kdyby dnes vyšla podobná hra kde by si lidi dali práci udělat velice uvěřitelné město a to samé příběh apod....To by snad museli weby změnit hodnotící stupnici a dostalo by to 20/10.... *3* Nebo weby bez číselného hodnocení by psali chvalozpěvy jako z Bible.... -
-
nikdy jsem nepochopil, proč tady na Games tak przní hodnocení. K čemu je 1/10, 2/10, 3/10, 4/10, 5/10, když standardně nejhorší číslo dáváte 6/10??! To je normálně postavený na hlavu. Nebojte se dávát negativní hodnocení! pak si těch 8/10,9/10, 10/10 nikdo neváží.
CSFD je stránka pro imbecilní nerdy, kteří si tam subjektivně hodnotí filmy jak chtějí a připadají si jako
velcí filmový kritikové - to protože ohvězdičkovali 200 filmů :-D nicméně i na tomto veleblbém webu se zavádějícími výroky od Frantů a Marušek se nestydí dát filmu klidně 10, 20% / alespoň využívají stupnici - Vám je stupnice páni recenzenti k hounu *13*
-
-
EyK/GiZ5dzxuVZgUh....
hele, že vono je to ID k nějakýmu péčku, na který Adam čuměl při psaní? -
-
Čus bus, je to dané jedním z nových pravidel Adblocku. Zkusíme s tím něco udělat, ale primárně je to asi na vyslání dotazu na podporu Adblocku.
-
-
aha. tak to je mrzuté. Vážně to zrovna u Watch dogs vypadalo jako záměr.
A vůbec to je zajímavý, protože já adblock na games nemám (ani ho neptřebuju). mám jen ublock origin protože dokáže filtrovat ty podělaný "we use cookies" zprávy. -
ja chapu to vase vecne dilema ohledne reklam a adblocku, ale prosim vas, kdyz si jej vypnu a na webu vidim jen 1/8 informaci a zbytek reklamy, je to normalni? mam 15" NB + starsi monitor:
http://imgur.com/aPIJS94 -
-
Je tam "zavřít reklamu"*... problem solved.
-
-
zavru reklamu a stale je 50% plochy dalsi reklamy
-
-
-
-
Žijeme v Matrixu a tohle je omyl A.I která na přítomnost Matrixu chybou upozornila
Jistě se to poté vysvětlí jako "lidská" chyba aby se lidé hodili do klidu a vesele sloužili jako nabíječky *5* -
á, vono se to mění. I vy čerchmanti!
-
-
ono je to i v bleskovkach
-
-
Ahoj, tohle je fakt divné, nám se to tu vůbec neukazuje, projížděli jsme to na třech počítačích. Můžete nám hodit screenshot té chyby, respektive celé stránky, jak se vám zobrazuje?
Díky. -
-
Here: http://i.imgur.com/AqDzDK6.png
EDIT: Používám uBlock, ale Games.cz mám na whitelistu.
-
-
-
-
-
Nechápu proč by se měl hráč přenášet přes trapné postavy a nudný příběh v RPG příběhové hře.... Tomu bych dal spíše velkou váhu a jako zápor. Hodnocení je dost velkorysé.
Kdyby witcher měl hloupý příběh, tak také dopadne o dost hůře i když tam je další plejáda dobrých prvků. Tady na příběh a boj proti systému ještě lákali a celé games tím bylo tapetováno i ve videích. Tedy dávali na to důraz jako důležitý prvek hry který je nakonec dle očekávaní zoufale trapný. -
"Na telefonu máte několik aplikací včetně App Shopu, kde lze dokoupit hrstku dalších."
Tak to je dobře, že hrajeme za hackera *1* -
Hoši,už jim neposílejte donate. Pak vidíte co za to akorát kupujou, nějakej hašiš nebo něco víc podle stylu té recenze *13* *13* *13* *11* *11*
-
8 z 10? :-D fakt? mě normálně recenzent donutil, že se večer podívám alespoň na hodinu gameplaye a pak se uvidí, možná bych tomu dal šanci. Nicméně mi něco říká, že po 20 minutách znechuceně vypnu prohlížeč a hře se vyhnu obloukem. Z obrázku to na mě působí jako hra pro děti, která se tváří dospěle
-
-
Bohužel, pan Homola má laťku nastavenou velice nízko. Je to fanoušek her od Blizzardu (to já býval taky, ale tak před 20 roky), který pořádnou hru nevydal už pěkně dlouho.
-
-
Proč ta hra na těch screenech vypadá, jak kdyby byla z roku 2010?
-
-
Protože se na games asi drží stejných standardů, jaké zavedli na steamu. Žádný přikrášlování, ukažte tu hru přesně tak jak vypadá, tedy mediocore.
-
To rizeni... i carmagedon 1 vypadal lepe *15*
-
-
Proc nejdou zvetsit obrazky? Piseme to: "The requested content cannot be loaded. Please try again later."
A dale, co je tohle za vety: "Jednou tak bojhTunKJVLVLvbCObNIhte proti jedné korporaci, pak proti druhé, následhTunKJVLVLvbCObNIh FBI, nějaký gang a tak dále a tak dále." Neni jich v te rezenzi zrovna malo. -
-
random string = hacking, woe!
-
-
tak ten ale obsahuje i jine znaky, ne jen pismena
-
-
já tam mám i lomítka a hranatý závorky a všelicos.
-
-
-
Pan Homola se drží tradice moderních vydavatelů, protože část recenze si musíš asi buď dokoupit v rámci DLC nebo poslat donate *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
To si tak v ubisoftu rekli, prepracujeme WG1 a vydame ji jako EE. Ale na konci pracesi rekli, ze to vydaji jako WG2 *1*