Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny konzolové hráče a prokrastináotory poprosím o vyplnění tohoto dotazníku k mé diplomce - možno je vyhrát losováním i 500 až 2000 Kč. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform
    • ucho
      otazka 42 by mela mit moznost vice odpovedi
  • Jinde jsem četl jak město žije vlastním životem a reaguje a hráče.....Snad to nebude jak v prvním díle, kde někdo zavolal polici a když jste ho zabili tak ostatní utekli *1* Police vůbec byla značně neschopná proti hráči v autě a s puškou. V GTA V jsou výrazně schopnější a to tam máme raketomety apod. Jízdní model byl v prvním díle dost špatný opět oproti GTA V.
    To nemluvím o kopii FC a nutnosti odkrýt mapu....

Tomu a dalším srandám říkám "žijící město".

Když to řeknu s velkou nadsázkou, tak kdyby dnes vyšla podobná hra kde by si lidi dali práci udělat velice uvěřitelné město a to samé příběh apod....To by snad museli weby změnit hodnotící stupnici a dostalo by to 20/10.... *3* Nebo weby bez číselného hodnocení by psali chvalozpěvy jako z Bible....
    • nikdy jsem nepochopil, proč tady na Games tak przní hodnocení. K čemu je 1/10, 2/10, 3/10, 4/10, 5/10, když standardně nejhorší číslo dáváte 6/10??! To je normálně postavený na hlavu. Nebojte se dávát negativní hodnocení! pak si těch 8/10,9/10, 10/10 nikdo neváží.

CSFD je stránka pro imbecilní nerdy, kteří si tam subjektivně hodnotí filmy jak chtějí a připadají si jako
      velcí filmový kritikové - to protože ohvězdičkovali 200 filmů :-D nicméně i na tomto veleblbém webu se zavádějícími výroky od Frantů a Marušek se nestydí dát filmu klidně 10, 20% / alespoň využívají stupnici - Vám je stupnice páni recenzenti k hounu *13*
  • smejki
    EyK/GiZ5dzxuVZgUh....
    hele, že vono je to ID k nějakýmu péčku, na který Adam čuměl při psaní?
    • sleepless
      Čus bus, je to dané jedním z nových pravidel Adblocku. Zkusíme s tím něco udělat, ale primárně je to asi na vyslání dotazu na podporu Adblocku.
      • smejki
        aha. tak to je mrzuté. Vážně to zrovna u Watch dogs vypadalo jako záměr.

A vůbec to je zajímavý, protože já adblock na games nemám (ani ho neptřebuju). mám jen ublock origin protože dokáže filtrovat ty podělaný "we use cookies" zprávy.
      • KrPa
        ja chapu to vase vecne dilema ohledne reklam a adblocku, ale prosim vas, kdyz si jej vypnu a na webu vidim jen 1/8 informaci a zbytek reklamy, je to normalni? mam 15" NB + starsi monitor:

http://imgur.com/aPIJS94
        • Zir074
          Je tam "zavřít reklamu"*... problem solved.
          • KrPa
            zavru reklamu a stale je 50% plochy dalsi reklamy
    • Žijeme v Matrixu a tohle je omyl A.I která na přítomnost Matrixu chybou upozornila

Jistě se to poté vysvětlí jako "lidská" chyba aby se lidé hodili do klidu a vesele sloužili jako nabíječky *5*
    • smejki
      á, vono se to mění. I vy čerchmanti!
      • KrPa
        ono je to i v bleskovkach
        • ales.smutny
          Ahoj, tohle je fakt divné, nám se to tu vůbec neukazuje, projížděli jsme to na třech počítačích. Můžete nám hodit screenshot té chyby, respektive celé stránky, jak se vám zobrazuje?
          Díky.
          • Lukyz
            Here: http://i.imgur.com/AqDzDK6.png

EDIT: Používám uBlock, ale Games.cz mám na whitelistu.
  • Nechápu proč by se měl hráč přenášet přes trapné postavy a nudný příběh v RPG příběhové hře.... Tomu bych dal spíše velkou váhu a jako zápor. Hodnocení je dost velkorysé.

Kdyby witcher měl hloupý příběh, tak také dopadne o dost hůře i když tam je další plejáda dobrých prvků. Tady na příběh a boj proti systému ještě lákali a celé games tím bylo tapetováno i ve videích. Tedy dávali na to důraz jako důležitý prvek hry který je nakonec dle očekávaní zoufale trapný.
  • bukrr
    "Na telefonu máte několik aplikací včetně App Shopu, kde lze dokoupit hrstku dalších."

Tak to je dobře, že hrajeme za hackera *1*
  • Hoši,už jim neposílejte donate. Pak vidíte co za to akorát kupujou, nějakej hašiš nebo něco víc podle stylu té recenze *13* *13* *13* *11* *11*
  • 8 z 10? :-D fakt? mě normálně recenzent donutil, že se večer podívám alespoň na hodinu gameplaye a pak se uvidí, možná bych tomu dal šanci. Nicméně mi něco říká, že po 20 minutách znechuceně vypnu prohlížeč a hře se vyhnu obloukem. Z obrázku to na mě působí jako hra pro děti, která se tváří dospěle
    • Bohužel, pan Homola má laťku nastavenou velice nízko. Je to fanoušek her od Blizzardu (to já býval taky, ale tak před 20 roky), který pořádnou hru nevydal už pěkně dlouho.
  • Proč ta hra na těch screenech vypadá, jak kdyby byla z roku 2010?
    • nekromant33
      Protože se na games asi drží stejných standardů, jaké zavedli na steamu. Žádný přikrášlování, ukažte tu hru přesně tak jak vypadá, tedy mediocore.
    • KrPa
      To rizeni... i carmagedon 1 vypadal lepe *15*
  • KrPa
    Proc nejdou zvetsit obrazky? Piseme to: "The requested content cannot be loaded. Please try again later."

A dale, co je tohle za vety: "Jednou tak bojhTunKJVLVLvbCObNIhte proti jedné korporaci, pak proti druhé, následhTunKJVLVLvbCObNIh FBI, nějaký gang a tak dále a tak dále." Neni jich v te rezenzi zrovna malo.
    • smejki
      random string = hacking, woe!
      • KrPa
        tak ten ale obsahuje i jine znaky, ne jen pismena
        • smejki
          já tam mám i lomítka a hranatý závorky a všelicos.
    • Pan Homola se drží tradice moderních vydavatelů, protože část recenze si musíš asi buď dokoupit v rámci DLC nebo poslat donate *13* *13* *13* *13* *13*
  • KrPa
    To si tak v ubisoftu rekli, prepracujeme WG1 a vydame ji jako EE. Ale na konci pracesi rekli, ze to vydaji jako WG2 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit