Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://i.imgur.com/PijcGEU.gif
  • Je ve dvojce zpomalování času stejně jako v jedničce, nebo ho odstranili?
  • Jack1947
    Pokud se dokážete přenést přes trapné postavy a nudný příběh...

Tak tam nkde v dáli opravdu čeká kus té hry? lol ( není tam klasický grind alá Jubisoft)

No vypadá to že se nám ta downgrade firma začiná zlepšovat *5*

Ten o té vgíně a dočasně zablokovaným účtě jste slyšeli už? *4*
  • Mne se postavy ve dvojce taky nelíbí ale co už. FlyGuncz ríkal že je to hra pro teenegery a asi to bude pravda. Mne se víc líbilo dospelejší podání príbehu a postav v jedničče, al ekvuli tomu nebudu hejtit hru. Tahle hra má všude velice pozitivní ohlas mezi hráči, tak nechápu proč to tady musí každy hejtit.
    Já hraju tedko jedničku ktera byla zadarmo a rekl bych že nejvetší negativum vidím v tom že krome príbehu jaksi chybí motivace v tom svete delat veldejší mise (které jsou jinak zábavné), protože za odmenu dostanete peníze a za ty si nemužete prakticky nic koupit. Až na zbrane ale tohle není GTA takže mi to strílení moc ke hre nesedí. Proste tam meli dát neco co bych si mohl za peníze jako hacker chtít koupit.
    Hackera si predstavuju jako nekoho kdo protestuje proti společnosti a nemá zájem kupovat bežne spotrební veci jako auta atd. I když Aiden z jedničky do tohto profilu asi nespadá a zajímají ho peníze.
  • Tak mám odehráno pár prvních hodín a jediné co mě mrzí je trošku nelogické ovládání na gamepad a opravdu tupá intelligence NPC. Co se těch trapných vtipů týče tak to bude i tou lokalizaci přeložit Cow level jako tajnou úroveň no nevím nevím
  • Jack1947
    Tak co DLC nic ??
  • Nemyslim, ze naivni vize zla a fungovani společnosti, jak je nastinena v tomto pribehu, je vlastni toliko detem. Podívejte na blazny z Kliniky nebo zelene..
    • Ono se stačí podívat na celolevicové hysterické výlevy ohledně zvolení Trumpa v USA...to co předved.li tidle lidé je ryzí forma černobílého vnímání světa kde Trump = Zlo, Hillary = dobro.

Ty videa kde americký "celebrity" v nějaký šou označují voliče Trumpa za debily, TB a jeho hysterickej výkřik kterej mě přesvědčil o tom, že na jeho video se už nikdy nekouknu, zděšení levičáků v Německu a vůbec hysterický reakce od tý neomarxistický bruselský odnože Sovětů atd. atd. ty lidi jsou neuvěřitelně jednoduchý a vůbec jim nevadí, že Hilary je asi nejzkorumpovanější politik kterej kdy na ten post kandidoval, hlásá ale "Správné" názory...dneska už věřim i tomu, že herní výplachy podobnýho ražení, společně s hyperkorektní propagandou v masmédiích dokážou "vychovat" z dítěte, kterýmu se ten rozum teprve vyvýjí dalšího hyperemancipovanýho fanatika
      • Jack1947
        Stará známá věc amíci jsou kereténi v tomhle neví co chtěj a na všechno nadávaj jenom ( no vlkastně nemáme do nich daleko, jen nežijem čistě z konzumu )
      • Tak hlavně, že tobě se ten rozum skvěle vyvYNul
        • ale neboj se...z GramarNacismu vyrosteš...to není trvalej stav
        • Ano to ano...
  • Jack1947
    Tak ono i onečem svědší že tu byl mega hyper trupr raso PR masážní kotel -

Jiné hry můžou leda závidět to jen společnosti jako Ubi a jiné si mohou dovolit inzerovat jak v TV tak na internetu někde možná i venku a všude možně *4*

Jenže jsou tu zde dva a více problémů které s tím souvisej -

Většina lidí to tady nehrála a maji zastřený úsudek tím jak to prezentovali., tudíž nemohou do toho nijak mluvit nedejbože něco vyvracet.

Tedy když víte že je něco špatná hra nemělo by se o tom mluvit i kdYby to byla pravda - Ta hra mnakonec špatná není jen není vyhovující pro všechny ( přebarvenost hlavní hrdina expert od zbraní až přes hacking viodovodního potrubí¨) Nejdříve je třeba to aspo vidět a otvořit si úsudek a ne takhle. Prostě top co nám prezentovali takhle hra nevypadá a je to iné a lepší Jinak nechápu vysoké známky a bylo by od Games podivné tomu dávat nízkou když všude možně to má celkem vysokou.
  • kulhy_parici_spici
    Bylo by fajn, kdyby se spousty místních přispívajících tak nějak přeneslo přes fakt, že hodnocení jsou subjektivní dojem recenzenta. Můžete si vybrat jiný server, kde se vám budou líbit čísílka.

Nechat si ty trapný provokace o inzercích a korupci redaktorů. Buď najděte nějaký prokazatelný důkaz nebo si to nechte pro sebe. Myslím, že redaktoři games veřejně několikrát dali najevo, že je novinářská etika a nezávislost pro ně důležitá (například ve Fight Clubu).

Že by tak nějak dospěli – že bychom se všichni posunuli dál. :) *8*
    • jamar28
      Tak já bych třeba neřekl ani slovo, kdyby se to recenzentovi líbilo a bavilo ho to. Do jisté míry je to vážně o vkusu. Ale on nejdřív hře vyčetl, že má nudný příběh a trapné postavy (což mi tedy přijde u takové hry hodně podstatné) a PŘESTO tomu dal 8/10.
    • Veskoslav
      A nebo jednoduše, prostě vypadá dost blbě, když primárně SP hra, která je zaměřena na příběh a postavy má mizerný příběh a mizerné postavy. To je jako říct, že jdeš na steak do restaurace, sice byl nic moc, příloha ale byla super, tak dávám 4 z 5....
      • kulhy_parici_spici
        Dobrá příloha umí zázraky a asi si úplně nepochytil, co jsem se snažil říct – jiný redaktor by tomu třeba dal 6 a všichni tady dupou jak stádo numerologů.
        • Veskoslav
          Ano, když jdu na Steak, tak si hodlím pochutnat na příloze *7* Prostě to, co by měla hra mít dobré a to je příběh a napsané postavy a to by mělo být kostrou SP hry, tak prostě nemá a nemůže mít takové hodnocení jaké má.
          • A ty jsi to uz hral?
          • kulhy_parici_spici
            Recenze recenzí?
          • Veskoslav
            No nemohu porovnávat, ale Mafie II měla dobrý příběh, GTA mají také dobrý příběh, tvrdím, že Skyrim má zajímavé postavy (příběh je spíše jenom tak for fun), Zaklínač 3 taky. WD se prezentovalo jako inteligentní GTA, předpokládal jsem, že se tak prezentuje i 2. díl. U klasické sandbox hry nepředpokládám, že máš daného hrdinu (či někoho bezejmeného), ale že si ho vytvoříš. Ne, že postavíš na něm příběh jako hlavní stavební kámen. A to bylo takto u WD 2 prezentováno. Nebyl to sandbox hra jako Skyrim, ale mělo to být něco jako GTA. Pokud by udělali, že si vytvoříš svoje hackera, k tomu omáčku ala Skyrim, tak bych neřekl ani popel. Ale hra je vystavena na skákajícím syfilis a infantilních "hackrech".
            • Mafie 2 stala jenom na pribehu. Sandbox tam moc nefungoval a cele mesto slouzilo spis jako kulisa ale treba u GTA to mas uplne jedno a muzes se kralovsky bavit aniz bys odehral jedinou pribehovou misi. Pokud takhle WD2 funguje a navic k tomu ma i zabavny mise (i kdyz pribeh za nima neni zadna slava) tak to porad muze byt dobra a zabavna hra.
            • jamar28
              Čistě ze zvědavosti - jaké postavy ze Skyrimu ti přišli zajímavé a čím?
          • Odkdy je u SP sandboxovy mestsky akce pribeh a postavy to hlavni a nejdulezitejsi?
            • Neni, to jen veskoslav zije v jine dimenzi
    • Myslim, že kdyby se všichni přesunuli jinam, tak by se to redakci, vzhledem na smršť reklam a vzkazecj přes půl stránky pro uživatele ADblocku taky moc nelíbilo...
  • "There’s and app for that" Vskutku, https://www.grammarly.com/ ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit