Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs mohla být původně další hrou v sérii Driver
19.12.2013 | Ladislav Loukota
14 příspěvků
-
tato hra ma zacina zaujimat stale menej a menej..a podobnymi vyhlaseniami tomu moc nepomahaju
-
engine původně zaměřen na řízení? nevím, jak ostatním, ale mě to řízení připadá dost hnusné
-
-
Hmmm závěr na téma řízení...a to vše jen z pár videí...gratuluji
-
-
ja mam najradsej Driver II ...malo proste lepsie misie aj pribeh :)
-
-
ach psx éra, už jen to, že šlo vystoupit z auta bylo v té době úžasné, pamatuju jak jsem se snažil najít ty tajná auta a tlačítka podle návodu
-
-
Bylo i v te hnusarne Driv3r. Hledani skrytych aut, on jestli i o tom ten Driver taky mimojine nebyl co.
-
-
-
Já bych ho nechal mluvit dál, třeba by se proláklo, že Driver byl původně Manic Miner 2 *3*
-
Teda upřímně bych raději novýho Drivera, když se San Franciscem měli tak pěkně nakročeno...
-
S prvnim Driverem jsem prozil kus zivota. Neskutecne me bavily honicky s policajtama. Sice plyn fungoval pouze jako spinac, co me neskutecne stvalo, ale jizdni model na tu dobu neskutecny. Tezke silne kary s ruckou v pravouhlych zatackach, byla to s volantem fakt parada. Vsechny dalsi dily uz meli jizdni model horsi a horsi, posledni dil Driver SF to byla arkada jako vysita, dokonce se uz vubec nepocitalo s hraci s volantem. Proto mi vubec neni lito ze z toho nakonec neni dalsi Driver. *11*
-
Ne to bych fakt nechtel... Driver neni hrozna hra a nebyla byla to vynikajici hra ( kdo pamatuje v 1dilu projeti parkoviste Legendarni). Kazdopadne Watch dogs at je jinou hrou a to je dobre ze z toho seslo... Driver zde bude sice ne uplne tak on, bude spise zavodni. The Crew. *4*
-
fajn ze nieje, driver san francisco bol sice paradny, posledna kvalitna zavodna hra, a s ludmi po ulicach ,ktory sa nedali zrazit sice ale boli tam mesto posobilo zivo
W_D si neviem predstavit ako drivera ,ale vsetko je mozne v ubisofte -
-
Nedali se srazit v zadnym Driveru a ano bylo to dobre celkem , jen tomu neco... neco podstatneho chybelo. *7*
-
-
no ved ja viem preto tu hru obdivujem ze aj tak dokazali spravit kvalitnu zavodnu hru a nemuselo to byt primitivne gtacko kde sa zrazaju ludia ,skor zamrzel pribeh ze bol kratky a lahky, ale za to sa to dobre hralo + som rad ked su hry niekde inde nez v otrepanom newyorku
-
-
Spise slo o to ze se vratil tam kde zacal a tomu sedelo ze to nebylo uplne orechove. Ano, pribeh byl trapny i kdyz trochu navazal na konec 3dilu. Konec byl jeste trapnejsi a presto ze to byla jaksi v(nevedomi) . Tak jo, jen DRIV3R a Parallel lines (potazmo prequel Driver76 na PSP) jenze to strileni bylo lepsi phyb nez v 3 . Driver je proste lepsio zavodeni a to je tak dobre.
Proto Watchdogs je dobre ze jde jinou cestou.
-
-
-