Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Po tom suchu... super , ted hlavne at to v poradku vyjde a uz si neni vic na co stezovat. *4*
  • To jsem zvědavej !
  • nez najdes kazdyho holuba ve meste tak to potrva i vic jak 100h*10* no vazne doufam ze tam podobne kraviny nebudou resp. budou vyreseny jako v saboterovi to se mi moc libilo kdyz se clovek k nejakemu takovemu bodu priblizil ukazal se na mape a bylo jasne kde asi tak hledat
  • Ubisoft a 100 hodin hratelnosti.. na to si dam obzvlast majzla.. kdyz vzpomenu na assasins creedy (vcetne black flag), kde uz jsem mel s tech "furtosamedokola" misi a souboju ponorku .
  • Ta hra bude fail, strasny fail
  • KIMCID
    vlk taky sliboval *1*
  • Jestli tohle nevyjde, tak se všechny mé naděje na nové a inovativní IPiny rozpadnou jako domeček z karet ... kór když jde o open-world.
  • Schvaluju porcovani a drceni lidi v Prototype, exekuce zbranemi a auty na sto zpusobu a soustani v GTA, ale tohle mi prijde trosku pres caru. Nejsem moralista, zabijeni ve hrach je sranda, ale jakeho ouchylu by mohlo bavit ve hre znasilnovat, to si nedovedu predstavit.
    • Stillson
      Silně pochybuji,že tvoje postava bude tím kdo znásilňuje.... bude to v příběhu. A pokud znáš film 9mm, tak ten film byl skvělý a šlo o podobnou věc. A v čem se liší Watch Dogs a znásilnění od GTA, kde jsi si zasouložil a poté prostitutku zabil?
      • 9mm nebo 8mm?
        • Ronox
          *1* http://www.youtube.com/watch?v=QBQ0lH6lCVc
      • V zabijeni slapot jsem se nevyzival a jestli jsem nahodou nejakou sundal v davu, tak jsem o tom nevedel;-) O filmu 9mm jsem slysel, ale popsany dej mi nestal za to abych se na nej podival. Ale to neni z nejake me namyslenosti, proste me krimi a podobne zanry moc nebavi, mam radeji historicke velkofilmy, scifi a komedie. Co se tedy tyce WD, nechapu, co je tak uzasneho na tom, zvednout si rating kvuli jedne scene a delat z toho buhvi co, pokud to tedy bude tak jak rikas. Jen to smrdi zoufalosti, nic vic. Hra me zajimala, i proto, ze jsem si ve 30 z nostalgie koupil konzoli a zase me to bavi, ale citim velke zklamani.
    • frag.ment
      Třeba japončíky...
  • Pamatuju jak tvrdili, že to bude mnohem lepší než GTA. Už to, že je to Ubisoft mi potvrdilo, že do gétéáčka to bude mít hodně daleko. Čím více se o téhle hře dozvídám tím více se můj názor na ni mění a ne k lepšímu. Zkrátka nevím proč se ubisoft sere do městskch akcí, když v těch gta nemá přemožitele. A jestli se to někdo snaží zachránit supermobilem, který dokáže hacknout i databázi NSA...musím říct, že je to hodně žalostný nápad, který nezachraní ani 100 hodinová hratelnost. Nevěřím, že ubisoft jsou schopni udělat hru, která nebude absolutně konzoloidní (nehratelná, také se dá přeložit dětská). Nemůžu se dočkat vašich hejtů :D jen se do mě pusťte *5*
    • Když nad tím tak přemýšlím, tak máš pravdu. Když se řekne EA, jako první mě napadne sprosté slovo. Když se řekne Ubisoft, jako první mě napadne slovo repetitivní. V čele s prvním Assasin's Creed, v závěsu ostatní díly série, pak Far Cry 3, Prince of Persia...
      Znič pevnost, abys vyčistil kus mapy. A pak to udělej ještě 50x. Aby tě to nenudilo, tady máš 3 typy misí, které se budou v průběhu toho opakovat pořád dokola jakožto ,,hlavní příběh".
      Znič věž, abys odkryl kus mapy. A pak to udělej ještě 30x.
      Zabij skupinu nepřátel, abys vyčistil část pevnosti. A pak to udělej ještě 20x.

      Doufám, že se mýlím, ale z tohohle cítím jen zklamání...hackni jeden počítač, a pak úplně stejně hackni 100 dalších...
      • EA má jedno malý plus...a to že nehází klacky pod nohy skrze CaC licenci ohledně Renegade X

        Ohledně Ubisoftu naprostý souhlas, za posledních X let si nevzpomenu na hru, která by mne od UBi bavila od začátku do konce...první dojmy většinou dobré (FarCRy3 např.) ale pak se to stává jedním a tím samým furt dokola a nakonec to má 10 dílů toho samého (máváček k EA), světlou vyjímkou bylo World In Conflict, kde jsem v MP strávil nepočitatelně hodin va bavilo by mne to i dnes, kdybych to měl jak nainstalovat a furt by se to hrálo (nemám DvDromku) a čim více se dozvídám o Watch Dogs, tím méně mi na jeho "osudu" záleží...to se moje očekávání spíše upínají k The Division, protože jestli to ze*er*u tak budu velice ale velice smutná hvězdička
    • "...absolutně konzoloidní (nehratelná, také se dá přeložit dětská). " Wow síce by som na konzolu nesiahol ani keby to dávali grátis, ale toto je najblbšia vec akú som tento deň čítal.
      • Pěkně kecáš, smrad konzoláka poznám i v binárním kodu tak to na me prosimtě nezkoušej *1*
  • No jo, zase musej zprznit další hru těma prasárnama. Bravo bravo, úchyláci budou mít pré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit