Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Django_cz
    No tak za rok... to snad ne *3*
  • Pěkně kecáš, smrad konzoláka poznám i v binárním kodu tak to na me prosimtě nezkoušej *1*
  • Jack1947
    Po tom suchu... super , ted hlavne at to v poradku vyjde a uz si neni vic na co stezovat. *4*
  • To jsem zvědavej !
  • Tilwaen
    Nebo rozchodit Uplay samotný.
  • Ronox
    *1* http://www.youtube.com/watch?v=QBQ0lH6lCVc
  • A zbytek času se to budeš snažit rozchodit přes Uplay. *1*
  • nez najdes kazdyho holuba ve meste tak to potrva i vic jak 100h*10* no vazne doufam ze tam podobne kraviny nebudou resp. budou vyreseny jako v saboterovi to se mi moc libilo kdyz se clovek k nejakemu takovemu bodu priblizil ukazal se na mape a bylo jasne kde asi tak hledat
  • protoze uz v den vydani to byl podprumernej herni HW natoz po pul roce to je proste fakt za rok je PC uplne nekde jinde a nextgen konzole se teprv zacnou rozhybavat, uz jen to jak na PS4 klizzone ktery mela ukazat potencial nove konzole a ani to nejede ve full HD je to k placi
  • +30minut loading
  • a 49 hodin stahovani a aplikace patchu
  • Ubisoft a 100 hodin hratelnosti.. na to si dam obzvlast majzla.. kdyz vzpomenu na assasins creedy (vcetne black flag), kde uz jsem mel s tech "furtosamedokola" misi a souboju ponorku .
  • Withera mi nepripominej, pres same superlativy jsem si jej pred pulrokem poridil a po par desitkach hodin dost nas*ane odinstaloval .. se svou postavou jsem zadny problem nemel, ale pri kazdem souboji kdy jsem mel za prdeli spratelene NPC (hard.) , byla totiz tak vysoka pravdepodobnost jeho umrti, ze to byl vylozene save/load festival, kde ve vetsine pripadu absolutne neslo zabranit nejhorsimu.. a to jsem cekal ze po tech letech budou kuci mit odladene.. fuj, naposledy! Kez by me pred tim nekdo varoval drive abych usetril tech par penez na neco neodflaknuteho. Berte to jako varovani, kdy budete mozna nuceni hrat na stredni obtiznost, protoze hardcore zde vlastne hru posila do hnoje.
  • 9mm nebo 8mm?
  • V zabijeni slapot jsem se nevyzival a jestli jsem nahodou nejakou sundal v davu, tak jsem o tom nevedel;-) O filmu 9mm jsem slysel, ale popsany dej mi nestal za to abych se na nej podival. Ale to neni z nejake me namyslenosti, proste me krimi a podobne zanry moc nebavi, mam radeji historicke velkofilmy, scifi a komedie. Co se tedy tyce WD, nechapu, co je tak uzasneho na tom, zvednout si rating kvuli jedne scene a delat z toho buhvi co, pokud to tedy bude tak jak rikas. Jen to smrdi zoufalosti, nic vic. Hra me zajimala, i proto, ze jsem si ve 30 z nostalgie koupil konzoli a zase me to bavi, ale citim velke zklamani.
  • EA má jedno malý plus...a to že nehází klacky pod nohy skrze CaC licenci ohledně Renegade X

Ohledně Ubisoftu naprostý souhlas, za posledních X let si nevzpomenu na hru, která by mne od UBi bavila od začátku do konce...první dojmy většinou dobré (FarCRy3 např.) ale pak se to stává jedním a tím samým furt dokola a nakonec to má 10 dílů toho samého (máváček k EA), světlou vyjímkou bylo World In Conflict, kde jsem v MP strávil nepočitatelně hodin va bavilo by mne to i dnes, kdybych to měl jak nainstalovat a furt by se to hrálo (nemám DvDromku) a čim více se dozvídám o Watch Dogs, tím méně mi na jeho "osudu" záleží...to se moje očekávání spíše upínají k The Division, protože jestli to ze*er*u tak budu velice ale velice smutná hvězdička
  • Ta hra bude fail, strasny fail
  • Stillson
    Silně pochybuji,že tvoje postava bude tím kdo znásilňuje.... bude to v příběhu. A pokud znáš film 9mm, tak ten film byl skvělý a šlo o podobnou věc. A v čem se liší Watch Dogs a znásilnění od GTA, kde jsi si zasouložil a poté prostitutku zabil?
  • Veskoslav
    Vážně potřebuješ odpověď na to, proč by to osekávali? *7* Stačí si porovnat Xboxovou verzi Titanfall a pc verzi. Spousta věcí jako pozadí, mlha, kouř či prostředí vypadá hůř.
  • frag.ment
    Třeba japončíky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit