Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs nabídne až 100 hodin hratelnosti a drsnější obsah
17.3.2014 | Adam Homola
58 příspěvků
-
No neviem, ubi pri AC4 dokázal že vie robiť open world hry kde sa dá stráviť 100 hodín...
-
Pretože inak by to tá konzola nerozbehla na 30 FPS...
-
vlk taky sliboval *1*
-
Tak ty si dobré máslo, proč by to na nové generace konzolí osekávali...? Dej si facku *1*
-
Jo, to by na PC chtělo. Tohle je hnus velebnosti.
*11* -
Jestli tohle nevyjde, tak se všechny mé naděje na nové a inovativní IPiny rozpadnou jako domeček z karet ... kór když jde o open-world.
-
Když nad tím tak přemýšlím, tak máš pravdu. Když se řekne EA, jako první mě napadne sprosté slovo. Když se řekne Ubisoft, jako první mě napadne slovo repetitivní. V čele s prvním Assasin's Creed, v závěsu ostatní díly série, pak Far Cry 3, Prince of Persia...
Znič pevnost, abys vyčistil kus mapy. A pak to udělej ještě 50x. Aby tě to nenudilo, tady máš 3 typy misí, které se budou v průběhu toho opakovat pořád dokola jakožto ,,hlavní příběh".
Znič věž, abys odkryl kus mapy. A pak to udělej ještě 30x.
Zabij skupinu nepřátel, abys vyčistil část pevnosti. A pak to udělej ještě 20x.
Doufám, že se mýlím, ale z tohohle cítím jen zklamání...hackni jeden počítač, a pak úplně stejně hackni 100 dalších... -
Ten konec byl takový hodně utahaný ....to je fakt.
-
Načítal obazovky *3*
Ale jinak vážně nevím dohrát na nejvyšší obtížnost a splnit všechny questy mě fakt zabralo kolem 6-7 dnů...a nebo ty jsi nehrál pokr, nebo nejel zápasy pro radost? -
Schvaluju porcovani a drceni lidi v Prototype, exekuce zbranemi a auty na sto zpusobu a soustani v GTA, ale tohle mi prijde trosku pres caru. Nejsem moralista, zabijeni ve hrach je sranda, ale jakeho ouchylu by mohlo bavit ve hre znasilnovat, to si nedovedu predstavit.
-
*15* *2*
-
"...absolutně konzoloidní (nehratelná, také se dá přeložit dětská). " Wow síce by som na konzolu nesiahol ani keby to dávali grátis, ale toto je najblbšia vec akú som tento deň čítal.
-
Pamatuju jak tvrdili, že to bude mnohem lepší než GTA. Už to, že je to Ubisoft mi potvrdilo, že do gétéáčka to bude mít hodně daleko. Čím více se o téhle hře dozvídám tím více se můj názor na ni mění a ne k lepšímu. Zkrátka nevím proč se ubisoft sere do městskch akcí, když v těch gta nemá přemožitele. A jestli se to někdo snaží zachránit supermobilem, který dokáže hacknout i databázi NSA...musím říct, že je to hodně žalostný nápad, který nezachraní ani 100 hodinová hratelnost. Nevěřím, že ubisoft jsou schopni udělat hru, která nebude absolutně konzoloidní (nehratelná, také se dá přeložit dětská). Nemůžu se dočkat vašich hejtů :D jen se do mě pusťte *5*
-
Pravdu neumínuskuješ, tak to v životě nefunguje *1*
-
No jo, zase musej zprznit další hru těma prasárnama. Bravo bravo, úchyláci budou mít pré.
-
Koukal na kartičky...
-
Pravda FC3 byl celkem repetitivni, ale musim rict, ze zrovna u nej mi to nevadilo a skutecne jsem obsadil vsechny zakladny a kdovico jeste.
Jeste u saints row jsem u sbirani a "miniher" vydrzel dost dlouho, protoze tam jsou zase dost originalni.
Vetsinou jsou ale minihry a sbirani blbosti dost tragedie. -
Nějaký fanoušek nové generace to nějak nemůže zkousnout, že se to na PS4 a Xbox musí osekat *1*
-
Z té hry cítím cosi zkaženého.
-
100 hodin? Co jsi tam proboha dělal? :-))