Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 100 hodin hratelnosti, z toho 50h instalace.
  • Asharak
    Hlavně ať to není v částech nezážívné jak vylodění ve Wyzimě ke konci. To mi třeba trochu zkreslilo představy o tom že víc hodin = lepží zážitek ze hry :/
  • slavek.skara
    Hmmm že bych si tu hru přece jen vzal..sto hodin naposledy u mě vydrže Witcher 1...Nu uvidíme na recenzích.
  • Veskoslav
    No jo no. Nová generace konzolí *1*
  • Aj drsnejšiu grafiku - https://www.youtube.com/watch?v=wBGIi9VA_AI#t=56
    Ďakujeme Ubisoft
  • OHhh, budou se tam osahávat prsa a prodávat holky!!! Tak teď sem začal přemýšlet, že si to koupím.
  • To bude v DLC za 20$. *3*
  • Keyz
    Určitě tam bude hon za kolekcemi věcí a dalších hloupostí a to ve velkém městě zabere dost času :(
  • Jojo souhlas tez me tohle uz v AC moc nebaví.
  • BoB.2
    To už jsem někde četl ,budou tam i námořní bitvy?
  • To dělá jen Klaus. Ne?
  • Tak si strč propisku do zadku a nikomu o tom neříkej.
  • michaliuz18
    :DD presne si mi to z hlavy zobral a napisal to :)
  • Vidim to dost podobne. Stejne jako v pripade FC3 bude zalezet jen na "vydrzi" kazdeho jednotlivce kdy pociti stereotyp a zacne upalovat do "cile".
  • Krescz
    takze to bude 10 h hratelnosti se vsemi DLC a uvidime cecky...na 1 minutu max 3 *7*
  • Že Watch Dogs malý kousek na pár hodin jsme tak nějak tušili už od začátku, ale teď nám to šéf vývoje Jonathan Morin trochu upřesnil. - A co tím chtěl jako autor říct *1*
  • MARTASLJ19
    Story line bude z toho 5 a pol hodiny, zvyšok bude zbieranie pamäťových kariet alebo mikročipov po budovách Chicaga. Nas***ť. A k tomu zo 5 vedlajsich úloh, ktoré si zopakuješ 50x dokola... ubisoft a ich naplň openworld hier.
  • kubi-wan
    To zas v Ubisoftu chtěli, aby se o nich mluvilo, tak PRD - tady je sexuální násilí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit