Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám nějaké divné tušení, že UBI vydává hry čistě stavěné na mé PC poslední dobou :D Hra mi prostě po celou dobu fungovala na výbornou. Celkem jsem se u ní bavil musím říci, něco by tam mohli vylepšit.
    Jinak jsem rád, že sem tam někdo hodí do světa i hru ala GTA. Každopádně za těch pár korunek klíč ke hře určitě stál.
  • Povedzme si na rovinu, predajnosti Watch dogs dopomohol fakt ze GTA V vysiel zatial len na stare krabice.
    • Jack1947
      To je ale kec, vždyt to koupily hloupý lidé kteřý se nechali snadno obelhat planými řečmi a sliby.
      • To je pravda ale kupili to lebo je sucho
  • Stredni trida si rada urve od huby aby milionari mohli koupit dalsi vilu na plazi co na tom ze nakupuji srance.
  • skvela hra, vsem doporucuji. spousty obsahu a zabavy :)
  • Jede to čistě na hype. Mi bylo divné, že se pořád neobjevují žádné pořádné recenze, ale teď už je důvod jasný. Moc tomu nepomůžou hráči, kteří hru buď označují za totální sračku, nebo naopak reagují na hatery a říkají, že hra je skvělá a bezchybná. Člověku, který na to čekal pomalu 2 roky, pak chybí konstruktivní kritika a často radši zůstane u původního plánu si hru koupit.
    • Psychotic
      Nejede to čistě na hype, jede to čistě na fakt, že nové konzole už vlastní 13 milionů lidí i přesto, že na nich skoro není co hrát. Hlad je nejlepší kuchař :-)
      • frantisek_nejezchleba
        určitě né čistě na tento fakt, imho furt převažuje ten hype (jak je možné, že šly koupit sběratelské edice ještě před zavedením značky? To je hype jako prase), každopádně souhlas, že pro „nové konzolisty“ je to balzám. Není to ale důkaz vysoké kvality hry, že jo...
    • A člověk, který řekne, že to je fajn hra, je hned za fanboye.
  • za mě palec nahoru.hraju a taky se parádně bavím tak jako už dlouho ne.souhlasím s Infeld
  • ja to nehrál ale co mne treba odradilo je že jsem četl tady v diskuzi že policie nejezdi po meste ale se spawnuje na miste zločinu - čili nechtelo se jim programovat AI. Na takhle vyhypovanej AAA titul docela zavaznej nedostatek.
    • Výjímečně na ní narazíš,ale ono to dává smysl v tom že je město monitorovaný tim systémem ---> nejsou potřeba hlídky.
      • Jack1947
        Beztak tam funguje jen a pouze jako zdržení , na padouchy nelogicky neutočí a hráč nemá zapotřebí aby mu protahovala některé mise. Co já bych se rozčiloval že , mám to dávno zasebou a vzpomínat na to tolik nebudu. *4*
  • Čím větší hype, tím větší hate... Kdyby tu hru nevydal Ubisoft, ale nějaký nezávisláci a nemělo to takový promo, tak by to tihle hateři vynášeli do nebes.
    Tu hru jsem si nepředobjednával, počkal jsem až na vydání ... a ve stručnosti se u toho parádně bavím, takže za mě palec nahoru.
    Že to není optimalizované? Přes deset hodin hraní a dva menší bugy, nevidím problém.
    • Vrook
      Ano je to logický, pokud někdo utratí bambiliony dolarů za to, že ti nalže, jaká bude hra revoluční next gen dosud nevídaný kvality a ukáže ti záběry z graficky úplně jinak vypadající hry, a pak vydá naprosto průměrněj "3xA" titul, v podstatě vo nic lepší než třeba poslední Assassins Creed, tak se lidi budou vztekat. Jestli se u toho bavíš nebo ne je irelevantní.
      • Jack1947
        Evidentně se u toho lidi asi "baví" jinak si to nedovedu představit nebo byli vážně tak hloupý a šli rovnou do DED-sec edice? tyto lidi a i ty ostatni (COD,BF) podporují vydatně herní průmysl (negativně).
        • MikeiXX
          Proč je koupě CoD nebo BF negativní pro vývoj herního průmyslu?
          • Jack1947
            Právě... jenže já nemluvil jen o singlu ten byl až do BO2 celkem hratelný... ano věc názoru ale neškodí když se názorů sejde víc ostatně by měli hry jaké se budou prodávat určovat sami hráči a né mainstrýmová nátlak od vydavatelů Pozérství a kecy to není. Hrál si GHOSTS? tady ten propad včetně příšerné přehnané optimilazace zdaleka největší v sérii.
          • Jack1947
            COD ( opakujicí se pakárna) BF ( nedorobená hra, která má problémy i pár měsíců po vydaní) co je na tom pozitivního si domysli sám. Jinak tě předem upozornuju jestli se jedná o fanboyismus tak nemá smysl vést diskuse.
            • Pokud te enco takovyho bavi, tak to svedci o jedinem - nedostatcne prokrvovanem mozku. ne ze by takovych nebylo hromada ...
            • MikeiXX
              To je ale věc názoru. Já jsem třeba Modern Warfare 1-3 dohrál nedávno, na starém notebooku, v ultramalém rozlišení a ošklivě grafice, ale…bavil jsem se u singlu náramně. Je mi úplně šumák, že se opakuje mustr, zábavnost se dostavila vždy hned u první mise. A že někdo říká, jaké je to příběhové klišé, jaký je to koridor, jaká je to stagnující série… No a co? Jsou to jen kecy a pozérství. Miluju point and click adventury a ty se od těch nejlepších 90. letitých lucasartsovských taky kdovíjak nezměnily (kromě scénářů a grafiky samozřejmě) a je to špatně? Vůbec.
  • Aneb herní svět se v pr*el obrací...
  • MikeiXX
    Pro mě je nepochopitelný ten extrémně kritický přístup k této hře. Marketing se Ubisoftu povedl, brand je maximálně zpeněžený a upřímně, ta hra není vůbec špatná, ba naopak! A jsem za ní moc rád, že má takové prodeje. Nevím, co každý čekal, jestli nějakého GTA killera apod.?
    a btw. už vůbec nerozumím těm kritikům s nadupanými stroji, kterým to nejde a kritizují optimalizaci. (viz. i problém u ženy, která zde hru recenzovala) Na 90 % je stejně vina mezi židlí a klávesnicí.
    • Právě že marketing Ubisoft vůbec nezvládl. Neumějí novinky o hře správně a v dobrých intervalech dávkovat, opakují jedno a to samé a mnohdy zmiňují i zbytečnosti (v Chicagu je tolik a tolik kamer apod.), které hráče do vydání opravdu nemusí zajímat. A také lžou.

      Máš cca dva měsíce hrobového ticha, o hře ani zmínka a pak během jednoho měsíce rovnou tři novinky, z nichž dvě obsahují "nová" videa a "nové" informace. Tomu říkám dávkování jak se patří...
      • MikeiXX
        Asi žiji v jiném světě, protože v běžném světě, když se prodá takové množství hry, tak je marketing skvělý. :) Více k tomu netřeba říkat, je to irelevantní.
    • Kazda "prehypovana" hra vyvola i vlnu kritiky. WD rozhodne neni spatna hra, ale ani zadny zazrak - a to po herni ani graficke strance (coz vzhledem k narokum docela zamrzi). Co se optimalizace tyka, tak treba mne + dalsim dvema kolegum z prace se to cuka pri jizde mestem (navzdory fps, ktere se drzi nad 50) a pocitacem to opravdu neni. Tohle ale snad opravi patch, na kterem se pracuje.
      • MikeiXX
        Jasně, mně jde spíše o to šílené "hejtování", jaká je to bída. Úplně typická osmičková hra s obrovským potenciálem do budoucna.
        Mně se tohle cukání v autě dělo jen v případě, že jsem fungoval na 4GB RAM. S upgradem na JEN 6GB cukání ve měste zmizelo. Jenže tohle tvůrci avizovali, že na 4GB to nepůjde, tudiž to nejde brát jako negativum. A i většina známých funguje v pohodě. Nevím, jestli to je jen náhoda…
        • V RAM bych problem nevidel... ja mam 8 GB (z nich hra a system sezerou cca 6) a hra mi bezi z SSD. Cukani neni nic strasneho, ale plynule to proste pri jizde mestem neni - maji asi nejak divne vyresene loadovani mapy. Hraju s nastavenim textur na ultra, zkousel jsem high, ale to nemelo zadny pozitivni efekt (podobne snizenim ostatnich nastaveni jsem akorat dosahl zvyseni fps z 50 na stabilnich 60, ale pri jizde to cukalo uplne stejne). Co se tyka graficke pameti, tak hra sezere cca 2,5 GB... takze tam taky problem nebude. Mam klasickou gtx 780 a na stejne chovani si stezovali kamosi na gtx 780Ti. No uvidime po patchi...
          • zkus se podivat na procesor, tam bude problem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit