Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Divim se jedna veci, to ze nevysla zadna officialni hra multiplatformni. (Mario nepocitam ani neni multiplatformni).

Libilo se mi torino2006 takto nechapu to zato EA nebo komukoli nestall vydat ja bych si zahral a kde si mam zahrat nasi olympiadu spravne nikde - blbci.

Prachy by z toho urcite meli... asi moc tezke dneska delat nejake tyhlyte pofiderni sporty.
    • Pilgrim66
      Dodělal jsi vůbec základku s češtinou?
      • Jack1947
        Néé, nemam ani "maturitu" skoncil jsem v 9 tride a dal uz to "neslo". *3*
        • To je jeden problém, jeho jaksi ''smysl'' pro gramatiku je ochablý ale to by zase tak nevadilo, spíš jde o tu jeho aroganci k tomu, že článek nečte, neví, a ještě k tomu komentuje naprosté hlouposti. Ty jeho hrubky pomalu v kazdé větě jsou takový bonus. Který tě odradí do číst *15*
          • no děláš jako by ty tvoje plky byla radost číst
          • Jack1947
            Ja beru ze nejsem kamarad s ceskym jazykem a ten se mnou ok chapu. ( chapou i ostatni snad) volny ano... je to tak 50:50 obcas se strefim do mezi citelnosti jindy ne. Kdybych chtel tak samozreme bych psal nejspise lip. Rict ze je uspechana doba je asi hodne zastarala veta.

Fakt jsem necekal ze na internetu se hodnoti psanny projev, vskutku. Nez jsem sem prisel.

( navic to ani tak neomlouva, ale muze se stat ze nemam myslenku na to co pisu... vim to zni jako vymluvy.)
            • Psaný projev se hodnotí z jednoho prostého důvodu můj milý přítel...a to z toho, jak moc se dá z psaného projevu pochopit co dotyčný zamýšlel říci, (teď to neber jako nějaký hate) a u tebe pokulhává snad všechno, od gramatiky, slovosledu, rozdělení vět (y/i neřešim). Doporučoval bych na tom trochu zapracovat, protože se tím nedá moc prokousat a člověk může jen hádat cos chtěl říci a i kdyby to rozšifroval, tak je to irelevantní protože místo té myšlenky se rozebírá že píšeš tak jak píšeš )))
            • Psaný projev se hodnotí všude. Jakýkoliv projev se hodnotí všude.
          • Jack1947
            Ubyde tech "intelektualu" co automaticky jen prudi, o cestine o vsem moznem atp... Obcas se prepisu nebo nedopisu a necham to tam vyset.
            • Pilgrim66
              y/i bych neřešil, ale tvůj slovosled je jak strojově generovaný a to píšeš v jazyce, který ho má narozdíl třeba od němčiny, velice volný... Narozdíl od gramatických chyb je tvůj text naprosto nepochopitelný a nečitelný.
            • Hodnota tvych prispevku = absolutni nula. Psani takovych blabolu pravdepodobne vyplyva z rezignace okoli na cokoliv, co tohle individuum rekne, takze to odskaceme my tady na foru. A ne, opravdu to nema nic spolecneho s pravopisem, ale s obsahem.
  • Jack1947
    Je to urcite neskutecna vec, postesti se to malokomu. Treba jednou ji ponese nejaky ten Cechacek... mozna. *3*
    • Já mám teorii že Jack není reálná osoba, ale někdo tady testuje nějakou diskuzní verzi takovýho toho "inteligentního" softwaru se kterým si můžete psát a v 90% to vyplivne nesmysl.
      • Ne ne. Lámali jsme si s tím dlouho hlavu. A minulý týden jsme na to přišli: JACK NEMÁ TALENT.
    • Vždycky mám pocit,že jsi na ten článek ani nekoukl a komentuješ prakticky z nadpisu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit