Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvuli takovejmhle článkům tady na webu jsem přestal kupovat Level. Když se uvolí k tomu vyvěsit tu takovejhle blábol a tím podporovat loveni těch slabších kusů co se chytnou do mikrotransakci.. Takovéhle lidi opravdu podporovat nechci a myslim si o nich svoje.
  • Než jsem to dočetl, tak mi došel dech.... *1*
  • Jack1947
    To je možné ale je všude, kdyby někomu vadila tak by se ozval.
  • Veskoslav
    Ne není povolená a je trestná *7*
  • Jack1947
    K tomu snad nemá smysl cokoli psát, navíc to nepadá na hlavu Games ale PR Tiscali takže to kot nestojí za řeč... proč se rozčilovat je to takový výměnný obchod oni nám nekecají do webu, mi jim zas nemluvíme do PR. Simply clever *7*
  • Jack1947
    Klamavá reklama, je bohužel v čr povolená... takže tohle by např u žaloby moc neobstálo.
  • hral jsem to asi 5 min jakákoliv akce navíc za REAL money :) chcete stavět víc jak jednu budovu kupte si za rl money staviče upgrade jednotek za peníze štíty zbraně boosty jednotek co za něco stojí za peníze rozšíření stavební plochy za peníze to co je takzvaně free je jeko hrat alfa verzi hry ti co platí mají totalně nabušené vše ti co si chtějí zahrát for relax a free jsou jen ovce farmy pro m....... co do toho vražej peníze příběh žadnej žadná motivace zábava a free než postavíte něco jste vyřízení ale m¨ůžete si koupit za real money ochranu města před útoky atd opravdu šíleny.
  • mulťáci s 20 kontami
  • Vubec. Nezajem. Nazdar.
  • To máš pravdu, I kdyby to znamenalo že 3 miliony hráčů hrají obě hry.
  • MickeyMutant
    "Empire i Big Farm v ČR a SR hraje přes šest milionů hráčů a vývojáři doufají, že Legends of Honor tohle číslo ještě zvedne."

Takže z přibližně 16 milionů lidí, včetně důchodců, kojenců a bezdomovců, hraje zmíněné dvě prohlížečové hry přes 6 milionů lidí? To se zdá jako holý nesmysl a v souvislosti s propagačním článkem dokonce jako klamavá reklama. Myslím, že bez podobných vycucaných statistik by možná mohl být zbytek textu o chlup věrohodnější.

P.S. - kuko byl rychlejší
  • Na začátku žádné, to budeš všechno vyhrávat automaticky. Ale počkej pod dvou hodinách...
  • Oni zapomněli vypnout komentáře. Och jéj. *1*
  • Tvrzeni, ze 2 jejich hry hraje v Cr + Sr pres 6 mil hracu uz ani neni zavadejici, ale primo smesne. To by to musel hrat v podstate kazdy 2 obyvatel vcetne kojencu a duchodcu. At zije pocitani cernych dusi!
  • Jinak řečeno je to Travian2
  • nejde o to že se to dá hrát zdarma ale je to pořád dokola to samé *9*
  • Veskoslav
    Další P2W sra*ka....Naštěstí aspoň ukazují reálné záběry. Jejich konkurenti mají např. obrázky z Rome Total War, Medieval Total War, AoE III atd. a ty prezentují jako své vlastní záběry ze hry.
  • Ty dve tlacitka "Hraj hned zdarma" mluvi za vse. Dal neni treba cist. *7*
  • komercni sdeleni s komentarema, juchu. popcorn ready.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit