Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mazání komentářů, které se vyjadřují negativně k technické stránce webu mě docela se*e
  • Hraje se to zatím stejně špatně, jako zbylé dvě postavy. Je pravda, že psyker je skutečně odlišný od předchozích dvou, ale jinak nic. V rámci tříd psykera je jedno, kterou si vyberete, všechny tři jsou totožné a na kteréhokoliv oblečete kterýkoliv psykerský armor, stejně jako si vezmete kteroukoliv kombinací psykerských zbraní - stejně jako v jiných třídách, není v tom prakticky žádný rozdíl. Jediný rozdíl je v tom, že mají skill navíc, ovšem v určité kombinaci zbraní ztrácejí "skill" za suport předmět (protože by se tam asi nevešel, nebo já nevím). JInak, je celkem slabý a skilly stojí za h*wno a navíc je to jediná postava, která se může sama zabít. Skutečně nedoporučuju sesílat ty dvě kouzla, co má, pokud je v červeným, to se pak dějí věci. Každopádně anomálie vždy ublíží jen psykerovi a jelikož všechny ostatní skilly stojí fakt za nic, a jejich síla je směšně malá, tak v kombinaci s možností se zabít je to postava pro opravdové masochisty.

    Obecně ale, kdo není absolutní maniak do W40K, zatím tohle nehrajte. Hra je (doufám že jen díky rozpracovanosti) neskutečně nudná, tak jakoby prázdná, bez špetky atmosféry, hratelnost je nesmírně nevyvážená, místy je obtížnost až nesmyslná. Jinak, krom prvního povolání (warrior) ani nemáte pocit, že hrajete W40K. Psyker vypadá jak nějaký úch*l, assassin vypadá.....no tak trochu jako vtip,k terý ale nikdo nepochopil a celkově je zvolená stylizace hodně mimo ikonickému vzhledu W40K.
  • XorxoxTalarius
    To je nejaka blbost ne, protoze pokud by to byl Primaris Psyker, tak by to byl vlastne Librarian a to nemluvim o to ze jako Primaris ma k dispozici Mark 10 zbroj a i holymi pestmi by si namazal vetsinu Chaos Space Marines ktere by potkal na chleba. Nehlede na to ze by byl minimalne o dve hlavy vyssi jako oni.
    To spis zni ze to jmeno zustalo nekde ztraceno v procesu.
    EDIT: Tak beru zpet, ocividne Primaris Psyker je normalni psyker, je to jenom shoda jmen (rekl bych ze tohle GW nedomyslel)
    http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Primaris_Psyker
    • Morraw
      Už ses opravil, tak jen doplním, že Primaris není něco nutně specifické pro novou verzi SM

      https://www.games-workshop.com/en-EU/Imperial-Guard-Primaris-Psyker
      +
      http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Rhino_Primaris

      Ale chápu, že lidi, kteří v tom nejsou fakt dlouho to může mást.
      • XorxoxTalarius
        Ja se zajimam o W40k pres dvacet let :D Ale nikdy jsem nehral gardu, to je pravda
    • ales.smutny
      Garda má už léta Primaris Psykera (ještě než přišli Cawlovi primarisáci), tak je to holt asi sankcionovaný Psyker (na rozdíl od Wyrdvane chudáků, kteří potřebují dozor a pracují ve skupince), kterého vzala Inkvizice :)
      • TheGGG
        Wyrdvane Psyker je taky sanctioned... kdyby nebyly, tak už je lifrujou na Terru...
      • XorxoxTalarius
        Jojo, proto jsem tam dal EDIT a odkaz na wiki, kazdopadne tim wipem postav mne moc nepotesili

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit