-
Jen by mě zajímalo, proč jsi, Lukáši, minulý rok zařadil Sunset do Games TV jako hru týdne, když se teď dozvídám, že tě "unudila k smrti"? Tehdy jsi na kameru nic takového rozhodně neříkal. Před druhou Magickou ve stejném videu jsi přece varovat diváky neváhal.
-
-
a vylučuje se to vůbec? Já mám něco podobného se Zaklínačem. No Novigradu hra týdne a hrál jsem to pořád, pak mě to totálně přestalo bavit a nedohrál jsem to...
-
-
Taky myslím, že se to nevylučuje. Hra týdne je prostě významná hra týdne, ale to neznamená, že musí být dobrá. Sunset, ať už je sebevíc nudný, je rozhodně netradiční hra.
-
Tak to prrr. Tu sa môže negatívne vyjadrovať iba o Skyrime. Zaklínač je svätý grál!
-
-
Protože mi i přesto přišla (a přijde) dostatečně zajímavá a pozoruhodná, plus jsem bral v GTV vždycky v potaz další názory, například ten ve zdejší recenzi: http://games.tiscali.cz/recenze/sunset-recenze-revolucniho-dramatu-252036
-
-
Beru, že Sunset je netradiční titul s neotřelým námětem, přesto bych věc, která člověka k smrti nudí, jako hru týdne (měsíce, roku) nečekal. Navíc bez jakéhokoliv varování.
-
-
Pokud ti ovšem neodpovídá Lukášův duch...
-
Nesmíš se té mojí aktuální hyperboly tak úpěnlivě držet.
-
-
Určitě tě nechci tahat za slovo, ale názor, co ta nadsázka vyjadřuje, mi ve videu s "hrou týdne" prostě a jednoduše chybí. Je to podobná situace, jako když se třeba z podcastu pár měsíců či let po vydání o něčem dozvím, jaká je to blbost, když redakční hodnocení v době vydání mluví trochu jinak. Od stejného člověka, podotýkám. Ale to už je obecné povzdechnutí, to neřeš.
-
-
"Určitě tě nechci tahat za slovo, ale..." --> "Nejsem rasista, ale..."
-
-
-
-
-
-
Zajímavý koncept, ale spíš než regulerní hra je to spíš hříčka na pár minut. Kombinace řízení a kecání je dost vražedná jak v živém autě, tak i v této hře - nedá se pořádně věnovat ani jednomu. Jednoznačně nejsilnějším prvkem této hříčky je vydařená italská osmdesátková hudba.
-
jasne, hra nekvalitna, ale co, peniaze od danovych poplatnikov dostali, tak si mozu zit vysmiati dalej.
-
-
Jakych danovych poplatniku??
-
-
Když si chceš v našem státě vydělat jakékoli peníze LEGÁLNĚ, musíš z toho vždy platit daně. Tyhle peníze pak následně použiješ na nákup hry, kdy budeš podruhé zdaněn ve formě DPH. Pozdravuj ve škole...
-
-
To vi asi kazdy. A jak se tyhle penize dostali tvurcum hry?
-
Vsechny dane prime i neprime jdou statu, ty osle. "Z penez danovych poplatniku" znamena, ze bylo neco zaplaceno z verejnych rozpoctu. Pozdravuj ve zvlastni skole.
-
tím pádem i games fungují za peníze daňového poplatníka, protože musíš platit providera
-
-
-