Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak by mě zajímalo, co je tak "nepohodlného na ovládání" (citace z článku) na ovladači kvůli tomu, že mám ruce 20 cm od sebe a ne 5 cm od sebe jako na ovladačích pro X360/PS3.
    • Kdyz jsem si toto precetl tak jsem to prestal cist dal, jelikoz se s autorem vylozene neshodnem. Video me celkem pobavilo a ovladac byl navrzen tak aby padl co mozna nejlepe do rukou (proto byl take predelan od prototypu) tak nevidim duvod proc by se na tom melo spatne hrat, navic ho jeste nikdo z nas nemel v rukou takze jsou to velice predcasne zavery.
    • ales.smutny
      No na videu to určitě nevypadá v té humorné demonstraci moc pohodlně. Jde o to, že ten ovladač vypadá o dost těžší než standardní gamepad (natož SixAxis) a spíš než vzdálenost rukou od sebe mi přijde hodně nepohodlná tloušťka přístoje. On i bude důvod, proč jsou gamepady vyráběny pokud možno ergonomicky. A je i důvod, proč Nintendo vyrobí i Pro Controller.
      • Na tom videu vypadá ten chlápek jako exot, na tom se určitě shodnem. Takto nesmyslně máchat s ovladačem ale nikdo nebude.

        Samozřejmě, teprve uvidíme, jak bude finální ovladač těžký/lehký. Ale určovat váhu z videa, to chce hodně odvahy *1*. Mimochodem novináři, kteří si na loňské E3 zkoušeli prototyp, říkali, že je překvapivě lehký.

        Tloušťka ovladače byla z ergonomických důvodů upravena, bylo to součástí Nintendo Direct videa, stačilo se dívat. Po bocích jsou úchyty pro ergonomické držení, není to placaté.

        Důvod, proč Nintendo dělá i Pro Controller určitě bude, např. finanční. Ale osobně bych se neodvažoval vynášet soudy typu "musí být nepohodlný pro ovládání" dříve, než si Wii U GamePad sám vyzkouším (a to pořádně, ne jen na 5 minut).
        • ales.smutny
          Aaaa, čtete dobře, že tam píšu ovládání u akčních her a FPS? Tam prostě jde o co nejlepší umístění shoulderů a triggerů a co nejpřirozenější pohyb.

          Samozřejmě, plést se můžu (a budu se rád plést), ale momentálně mi přijde Pro Controller jako rozumné řešení pro tyhle hry, jelikož GamePad mi přijde spíše jako zařízení vhodné pro asynchronní hraní a multifunkci tabletu.
  • chystate sa vobec niekto na toto?
  • Robotron3 -> Muramasa: The Demon Blade, Xenoblade: Chronicles, Pandora's Tower, The Last Story, Red Steel 1 a 2, MadWorld, No More Heroes 1 a 2, Deadly Creatures, Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon, Lost in Shadow.

    No, toto bybch řekl, že nejsou casual tituly a party hříčky.
    • A já se přidám, ještě třeba: Monster Hunter Tri, Silent Hill Shattered Memories, Dead Space Extraction, Sin and Punishment 2, Zack and Wiki, a takhle z patra už mě nic nenapadne:)

      Samozřejmě nemusí jít o HC hry, protože jak jsem se přesvědčil to každý vnímá jinak, ale jak bylo řečeno...nejsou to party hry a hříčky:)
      • A na Xboxu360 a PS3 hry jako Portal 2, L.A. Noire, Zaklinac 2, Mass Effect, Dark Souls, Human Revolution, Dragons Dogma, Max Payne 3... Koupit si treba Wii (U) a nezahrat si tyhle poradny hry? To by mohl udelat jen clovek, co neni pri smyslech a nebo je casual hrac. Takze rikam, Wii jen pro casualy, nebo jako doplnek :)
        • Vetsina z toho je na pc, takze si umim predstavit kombinaci pc+wii+3ds stejne jako ja mam pc+ps3+psv a je to plnohodnotny ekvivalent. Takovy MH3 wiistum zavidim a pokud bude wii u zpetne kompatibilni, tak mozna jen kvuli teto hre si ho koupim.
          • No dyt ja nedelam rozdil mezi PC a Xboxem a PS. PC + Wii(U), taky doplnkova konzole, kdyz nekdo hraje na PC :)
        • Teď jste ale vyjmenoval hry které už vyšly a tudíž se na WiiU neplánují. Ale vzhledem k tomu, že ohlásili už myslím Assassina 3, Batmana, Aliens: Colonial Marines, Darksiders II, Dirt 3, Metro: Last Light, Splinter Cell 5 a to jako launch titles, tak to znamená, že pokud chci multiplatformovky a k tomu ještě Nintendo exkluzivnky, tak proč ne zrovna na WII U.

          A navíc Portal 2, Zaklínač, Mass Effect, Max Payne a další vyšly i na PC, které v ČR má většina lidí (jakože neznám snad nikoho, kdo by měl herní konzoli a neměl PC které by hry zvládalo).

          A ještě něco. Stejně tak bych mohl říct, že jste casual hráč vy, když jste nehrál Monster Hunter Tri a nebo Xenoblade chronicles, případně i třeba poslední Zeldu. Já třeba můžu říct, že jsem hrál jak hry jako Portla 2, Mass Effect, a Zaklínač a zároveň Zeldu, Xenoblade. Takže...si nemyslím že jsem úplně casual a to z nových konzolí mám jen Wii:)
          • Kdyz nekdo hraje poradny hry i na PC, neni casual. Kdyby mel ale jenom Wiicko, tak to je pro mne casual jak vysitej :)

            Srovnaval jsem tyhle planovany multi hry i na Wii se soucasnou generaci konzoli, protoze predpokladam, ze az bude dalsi PS a Xbox, tak na Wii U uz asi moc vychazet nebudou, nebo v mnohem horsi kvalite.
            • Aby to zase nevypadalo, ze jsem uplne Nintendo ignorant, jako malej jsem mel NES, a nyni mam DSi, na kterym ale uz moc nehraju, protoze co me zajimalo, jsem uz dohral. Ovsem treba Wii me nikdy nepresvedcilo, ze by se mi vyplatilo pro tech jejich par her, co by se mi snad mohli libit, i pres casto infantilni kabatek. Coz netvrdim, ze jsou to spatne hry, ale prece jen pri rozhodovani o koupi, se bez nich dokazu obejit.
            • To je možné, ale není to jisté:) Zatím není hardware Wii U potvrzený.

              A ano, mít jen Wii by mohlo naznačovat casual hráče, ale opět ne nezbytně. To že spousta necasual her na wii jsou stylově právě vám třeba vzdálené neznamená, že nejsou kvalitní. A ono vlastně mít i třeba jen PS3 nebo jen XBOX by pak podle Vaší argumentace mohlo být taky hloupostí, protože na XBOXu si nezahrajete třeba Uncharted a na PS3 třeba Gears of War.

              Ale shrňme to. Nintendo u nás nemá historii a přístup k jejich hrám je jiný, protože nejsou tak "cool". Šlo mi ale spíš o to, že pokud je člověk gamer a zajímá se o herní průmysl, neměl by Nintendo takhle házet do koše a radši se přiučit, co tam vychází za tituly. Ono to nintendo totiž ovlivnilo hraní docela zásadně v průběhu historie. Já nemám Xbox a PS3 (i když bych je taky chtěl ne že ne), ale přesto vím, co vychází a zajímá mě to. A stejně tak Nintendo. A měl byste někdy nějakou z těch doporučených her zkusit. Ne všechny mají asijský feeling a možná budete překvapen, že Nintendo má co nabídnout i HC hráčům:)
            • Jj, co jinýho zbývá. Taky sem si už přepočítal časy a připravil denní plán. *3*
            • Moc moc bych se divil, byl bych vylozene prekvapenej, coz se mi moc nestava. Ale ok, pockam... Co jinyho muzu delat :)
            • Předpokládáš až moc. Počky do zítřka až bude po všech konferencích.
        • Dark Souls i Dragon's Dogma jsou i pro X360.
        • Marquis
          Všechny výše zmíněné hry na Wii jsou stejně kvalitní jako ty, co vypisuješ. Některé i kvalitnější. A spousta z těch her co zmiňuješ jsou jen na některé platformy - Zaklínač jen pro xbox, Dark Souls jen pro PS3 (a brzo pc), Dragons Dogma jen pro PS3... atd.
          • Dark Souls je i na Xbox360 a to jen tak co me hned napadlo z hlavy. Snad musis uznat, ze takhle kvalitnich her je na konzolich a PC mnohem vic, nez veci, co se da sehnat na Wii (a co sem videl, jsou to navic vetsinou japonsky hry, coz ne uplne kazdymu muze stylove vyhovovat.
            • Zelda neni tak úplně dětská, při Ocarině of Time jsem se před patnácti lety na N64 dost bál, když jsem prolejzal hroby a útočili na mě zombíci a mumie... Nebo ten boss ve studni, kterej si tě chytil rukama trčícíma ze země a hnusnou hlavou na nechutně dlouhým krku tě začal okusovat...
            • Kdyz ja bych tu detskost u Kirby, Maria, Zeldy uz fakt neprekousl. Mozna tak u ty Zeldy, ale ostatnich ne-e.
            • Marquis
              Chápu jak to myslíš, ale jso hodně mimo ve slově "kvalitní".
              Hry které jsi zmínil jsou dozajista skvělé, některé z nich patří mezi mé nejoblíbenější, ale kdyby ses mě zeptal, kdo podle mého názoru dělá vůbec nejkvalitnější hry, tak ti řeknu, že Nintendo - právě Zeldy, Metroidy, Maria, Kirby... a spoustu dalších, které hážeš do jednoho pytle.

              Ještě před dvěma lety jsem to viděl jako ty - Wii jako casual konzoli pro rodinky plnou přiblblých hříček. Pak jsem se jen tak rozhodl dát šanci Zeldám... šel jsem do toho, že si zahraju infantilní oddechovku... začal jsem u "Ocarina of Time" u které jsem strávil snad 100 hodin (a to je málo na poměry této hry)... a od té doby jsem dohrál asi 5 dalších Zeld, 6 Metroidů (s tím, že Super Metroid a Metroid Prime jsou imho snad nejlepší a nejkvalitnější hry co jsem kdy hrál) a několik dalších her od Nintenda (Maria atd.). A nemůžu se dočkat až si zahraju další...
            • Jo jo, vyhráls. Když svou pointu ohlodáš až na to, že Wii prostě v ČR nejede, tak máš dozajista pravdu.
        • Ano, jako skvělý doplněk k PC či PS3, nejlépe k obojímu.
    • A to sou hry pro nas eu trh? Nebo nejaky vymyslenosti pro japonce? Polovinu z tech her vubec nevidim v nabidce nasich obchodu, takze to je nam asi tak platny jako mrtvymu zimnik :)
      • Podívej se na wikipedia stránky jednotlivých titulů. Všechny v EU vyšly.

        To, že u nás funguje začarovaný kruh v tom, že všichni mají Wii za casual konzoli a kupují jen casual hry, díky čemuž mají všichni Wii za casual konzoli, je už další problém.
      • Ano jsou to hry které vyšly v EU. Nejsem si jistý, jestli úúúúúúplně všechny výše uvedené, ale valná většina.
      • Nas herni trh je maly a zaostaly, sotva se tu uzivi mainstreamove konzumni tituly, takze podle nej nejde nic posuzovat. Hardcore hrac ma mezinarodni prehled a necim takovym se nenecha zastavit.
  • Tak by mě zajímalo, co hráči považují za HC hry. Jako třeba...já nevím, to že je ta hra s miliónem polygonů a teče krev? Já měl za to, že HC je o hratelnosti a obtížnosti (vyvážené), a to podle mě Nintendo stále nabízí. Navíc vzhledem k poslední zeldě, a nejen díky ní, Nintendo ukázalo, že se motion controllerem dají ovládat i normální hry a můžou být inovativní a nemusí to být jen casual hříčky. Microsoft ani Sony to zatím nedokázali. Já jsem na Wii U celkem zvědavý. A nechápu, proč proboha celou konzoli hážete do koše proto, že má ovladač s touchscreenem. Jak je z videa vidět, budete mít možnost použít ovladače z Wii a mají i gamepad v tradičním slova smyslu. Takže..nechceš využívat ten nový ovladač protože je to pro tebe divný gimmick? Vezmi si klasický ovladač a zahrej si nového Assassina. Takže osobně jsem zvědavý, co nám nabídnou.
    • Pro me jsou hardcore hry s vyssi mirou komplexity, ke kterym nemuze kazdy sednout a rovnou je hrat a ktere nevedou hrace za rucicku, takze kdyz bude hrat spatne, tak hru dostane do nehratelne podoby a hrac muze zacit znovu od zacatku.
      • Tak takových her je opravdu málo jak už psal někdo pode mnou. A je jich málo jak na XBOX tak na PS3/PSP a tak na Wii/DS. Ale na každou z nich se nějaká taková dá najít. A tím pádem právě nechápu proč spousta lidí tvrdí, jak Nintendo nemůže oslovit HC hráče a je to fail:)
      • Takových už na světě moc není.
        • Ale jsou, jen to proste neni mainstream. Me to potkalo treba vcera po 26 hodinach v Tactics Ogre (mimochodem, byl jsem teprve v 2. kapitole). Moje hlavni postava nezvladne jeden souboj jeden na jednoho, takze jsem se rozhodnul zacit znovu a vycvicit ji jinak. Mohl bych se vratit ke starsimu save, ale byl jsem nespokojen i s nekterymi rozhodnutimi pri team buildingu (cca 10 lidi), takze jsem se rozhodnul zacit znovu a lepe.

          Hardcore hra neni o vykonu a rekl bych, ze zde naopak plati neprima umera. Cim vice je hra zamerena na prezencni stranku, tim vice je konzumni a tim mene hardcore. Vynikajici a skvele zabavne Tactics Ogre bezi na psp, tedy 32 MB ram a 0,3GHz jednojadrovem mips procesoru. A osobne se mi to libi i po vytvarne a prezencni strance. Takze vynikajici hardcore hry mohou vznikat i na mnohonasobne vykonnejsi wii u konzoli a tato muze byt zajimava i pro hardcore hrace. Bez znalosti herni nabidky nema smysl odsuzovat jakykoli hw.
        • Je jich spousta. Jde o to, ze v nich lze ty usnadnujici voditka za rucicku vypnout, i kdyz je tam standardne maji.
    • Wii U hazu do kose hlavne proto, ze bude hardwarove na urovni soucasne generace konzoli (6 let stare), pricemz uz je za dvermi, nova...
      • Tak pokud vím, to snad ještě nebylo potvrzeno. Nebo se mýlím? Ale na tohle jsem nenarážel a dokážu to pochopit...pokud člověku jde tak moc o grafiku, tak to chápu a je mi jasné, že ho Nintendo neosloví. Tohle se dá respektovat. Já spíš reaguji na lidi, podle kterých Nintendo nemá co říct HC hráčům. A pak taky na ty, kteří po tom co viděli nový ovladač jsou přesvědčeni, že ho budou muset používat a vše bude dělané jen pro něj.
        • Vykonny hardware nepotrebujes jen na grafiku, ale i fyziku, komplexitu sceny, rozlohu, atd.
          • cece mas nejaky podivny nahled na vec... chces rict ze pro hardcore gamesy potrebujes vykonny stroj (nejen na grafiku, ale dalsi must have vychytavky v podobe dokonaly fyziky, ui...), ale nejak zapominas na fakt, ze hardcore hry vychazely uz v dobe, kdy ty jsi byl pravdepdobne na houbach... co treba ultima, realms of arkania, baldurs gate, fallout, might and magic, crusader... (mohl bych pokracovat dal, ale bylo by to na hodne dlouho).
            Co se tyka hardcore her pro Wii a starsi konzole od N, je jich opravdu mrte. Ceskemu hraci bohuzel chybi informovanost... otazkou je, zda se jedna o chybu distributora (Conquest) nebo ceskych hernich webu, ktery na N z vysoka kaslou a radeji budou 1000X spilat 155. dilu CoD, nez aby si dali trochu prace (sorry Games, ale je to tak).
          • Marquis
            "A date mi dohromady vic jak 5 hardcore her na Wii, ktere nejsou recyklaty znamych Nintendo znacek? ;)" - No More Heroes, RE4, Red Steel, CoD (3 a WaW), Mortal Combat Armageddon, Disaster, Manhunt 2... a další...

            A Zeldu, Maria, Metroid a další Nintendo značky můžu klidně taky počítat, protože Nintendo nedělá recykláty. Každý kdo od nich hrál víc her z těchto sérií to ví, protože každý ten nový díl je něčím nový a jiný. Ne jako nejmenované FPS, které jsou pořád stejné.
          • Dobře, to možná ano, ale když si vezmu jakoukoliv starší hru (která ten výpočetní výkon velký nepotřebuje), tak jen proto, že nepotřebuje vysoký výkon, spadá do kategorie casual? Málo zábavná? Nebo tak něco? Výkon konzole je vlastně jen VIDĚT na obrazovce, ale to je jen jedna část hraní.

            Tím nechci říct, že je to nepodstatný aspekt hraní a opět říkám, že chápu, když je pro někoho důležitý. Popravdě, taky mám rád když hra dobře vypadá. Ale byť jsem hrál i na XBOXu a hraju na PC, tak mě chytli i hry na Wii a nebyly to jen casual hříčky. Navíc Nintendo si většinu her umí velice dobře vypiplat, a vzhledem k tomu, že jsem nehrával na nesu, snesu, ani gamecube, mě po x letech hraní na PC chytli i tyhle NINTENDO IP, které jsou tu považovány za hříčky pro děti.
            • A date mi dohromady vic jak 5 hardcore her na Wii, ktere nejsou recyklaty znamych Nintendo znacek? ;)
            • Jestli melo Nintendo nejakou snahu prives na Wii multiplatformni hry, tak to je megafail. Za prvy konzole ma podradny vykon s konkurenci, coz bude u Wii U to same, az vyjde novy Xbox a PlayStation. A za druhe ma Nintendo otravne schvalovaci podminky a pravidla, na ktere se jim kazdy vyprdne.
            • To je vskutku mýlka. Na Wii je spoustu her, které nejsou casual hříčky. Jen to chce se požádně podívat.
            • Ale to je právě myslím si ta mýlka. Na Wii nevyšly zdaleka jen hříčky a party hry. Jen je ta konzole u nás tak prezentována/přijímána. Sice je pravda, že to zaměření na casual hráče bylo zřejmé a vcelku velké, tak si myslím že snaha Nintenda skloubit casual a motion controller aspekt Wii s jejich minulostí a snaha přivést na svou novou konzoli multiplatformovky, by neměl být považován za fail. Samozřejmě až čas ukáže, jestli to nepodělali.
            • To je myslim klasicky pripad. Nintendo konzole jako takovy alternativni doplnek ke skutecne konzoli nebo PC. Ale jako hlavni zarizeni na hrani si to nedovedu predstavit, pokud clovek nechce jen hrat vylozene nejaky party hry s kamarady.
        • Potvrzené není nic. Spekulace jsou oběma směry, ať už stejné nebo silnější než tato generace.

          CZ nikdy nebylo baštou Nintenda, spousta lidí o něm bude mít špatnou představu, s tím nic nenaděláš.
  • Umaroth
    Nevím co si o tom mám myslet, přijde mi to jako hrozná blbost. Tohle si najde audienci v Japonsku...ale v ostatních zemích, u ne-causal hráčů toto nemůže uspět. Nintendo nám trochu zaspává..... Mě zajmají hlavně next gen xbox a ps !
    PS: Doufam ze v sony do next-gen zvětší ovladač, celý svět NEMA Japonské ruce !
    • kovar.jakub
      O neúspěchu Nintenda pro HC hráče se spekulovalo už u Wii (která má pro HC hráče spoustu her a to samé platí i pro casual hráče - a jako jediná zvládla opravdu použít pohybové ovládání, protože ovladač je v základu, ne jako dokoupitelná periferie), DS i 3DS... Nintendo překvapí a konzoli stejně prodávají hlavně hry.
      • Takze zase novy Super Mario, Mario Kart, Zelda, Pokemoni? :)
        • EuroSamurai
          Zeldy není nikdy dost, navíc já mám zájem jen o časovou linku OOT což sou zatim 3 hry plus prequel skyward.
          • Marquis
            Tak to se připravuješ o hodně...:)
            Navíc do časové linky OOT patří všechny Zeldy, protože OOT dělí jednu linii na tři:
            http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/12/29631a766f1537530abc0ec5e6d15515.jpg

            Série Wind Waker je skvělá, staré Zeldy a Zeldy pro GameBoye jsou taky super...
            A Majora's Mask je IMHO nejlepší Zelda a jedna z nejlepších Zeld vůbec...:)
            • Měl sem namysli linku která pokračuje majora mask.
              Ale koukám, že si ty ostatní díly asi taky zahraju páč v tom lore mám ted šílenej bordel.
        • Marquis
          I kdyby jen oni, tak jsou to vždycky tak skvělé hry, že to za ně stojí.
          Kdo hrál nějakou Zeldu nebo Metroid Prime, tak ví, že jsou to hry, které s přehledem strčí do kapsy většinu ostatních her.
          • Navíc v poslední generaci vyšly třeba jen dvě Zeldy pro stolní konzole. CoDů vyšlo asi sedm.

            Ale prostě všichni mají zažitý, že Nintendo jen vydává to samé...

            Zase Zelda? Zase? Vždyť každej díl doopravdy přidává nové herní koncepty a mechaniky.
    • Sorry, ale PS4 a X720 budou casual až za hrob, jen se připrav.

      Celá MS konference bude Black Ops 2, Halo 4 a super ultra cool Kinect crap.
      • Nevím mě nějak MS konference nezajímá púokud neohlásí nový XBOX a to že tam bude HALO 4 mě vůbec nevadí protože ty předchozí díly byly moc dobré. Pokud to 343 studio nepokazilo tak to bude zase pecka. Jinak asi souhlasím kinect hry sou většinou oničem.
      • A Sony? Pochybuju, ze by nova konzole od Sony byla cilena na casual hrace. Se podivej na Vitu, to je jedina hardcore kapesni konzole a je vydana teprve nedavno.
      • Umaroth
        Toho se nebojím, však se koukni na současnou generaci, kdo chce causal tak si koupí kinect/move nebo nejakou hru pro deti (a ze jich je!). PS a Xbox vzdy byly přístupné jak pro HC hráče tak pro causal a nevidím důvod proč by se to mělo měnít. Kdyby se to menilo, tak jde MS i SOny sami proti sobě, takvou blbost nikdo nevymyslí. Pro causal publikum to je nintedno....
  • Cosi
    Vysvětlující článek o čem vlastně bude úterní konference.
    Jinak to jednoduché promítnutí obrazu z WiiU na TV nebude tak jednoduché, neznám typ přijímání TV kdy by se nemusela (byť) automaticky, přepnout na nový signál, a hlavně pak ručně navolit signál původní. Místo toho, pokud bude chtít člověk ukázat nějaký obrázek, tak ten bezdrátový ovladač prostě natočí, nebo dokonce dá člověku, co sedí v jedné místnosti.
    Tahle cihla podle analytika Cosiho nemá nadějné vyhlídky, pohoří na tom, že chce dělat všechno a přitom nebude použitelná na nic. A to nemá žádnou přednost jako mělo Wii v podobě pohybového ovládání, to už má každá konzole.
    • Na Nintendu je strasne videt, ze se zuby nehty snazi udrzet na poli inovatora pristupu k hram, ovladani a vyuziti technologii novym zpusobem. Parkrat jim to vyslo, ale tohle nejde udrzet furt. Krecovite vyuzivani radoby tabletu / ovladace je toho dukazem.
  • Nemůžu si pomoct. WiiU mi zatím připadá jako takový výkřik do prázdna od Nintenda. Jejich "nová" konzole ZATÍM vypadá, jako kdyby zaspala dobu o několik let. Znovu. Vždyť všechny funkce, které doteď ukázali budou určitě zanedlouho možné s jakýmkoliv tabletem nebo mobilem. Microsoft bude nejspíš něco takového dneska ohlašovat. Určitě si na sebe vydělají. V Japonsku bude odbyt, ale za sebe... tohle už je trapné.
  • Uz ted se da rict, ze normalnim hracum nove Wii opet nema co nabidnout. A to i pres zkopirovany ovladac Xboxu360.
    • Marquis
      Ehm, ehm - Xbox ovladač je zase zkopírovaný Gamecube ovladač...
      http://wiicko.cz/fullweb/wiimote/gamecube-controller.jpg

      (což je nejlepší ze všech ovladačů, které jsem kdy držel...)
      • http://games.cz.imag3box.com/uploads/wiiupropad-game0-img217717.jpg
        http://www.supergamer.cz/images/data/product/microsoft-xbox-360-controller-black-s9f-00002.jpg
      • Kdyz se na ty ovladace znovu podivas, tak urcite vidis ten rozdil, pokud je neco necim inspirovane (muz byt) a pokud je to prakticky to same. Jako u x360 ovladace, az na polohu praveho analogu.
      • Pšššt, nikomu to neříkej, pak by ubyla jedna možná kritika na Nintendo.
    • Dokud neuvivíme informace o hardwaru, nevíme nic. Pro mě jako vývojáře rozhodně dobrá zpráva to, že se snaží přiblížit konkurenci ovladači a že přibude případná nová platforma, na kterou se budou hry dát portovat snáze než doteď, ale to je podmíněno právě tím oznámením hardwaru. Protože pokud to bude dostatečně silné a alespoň srovnatelné s konkurencí, vytvoří na začátek kvalitní dokumentaci a přístupný systém správy dat a výkonu, dá se předpokládat, že se budou dát hry vytvářet cross-platform nejen XBOX360/PS3, ale že k tomu přibude třetí platforma. A pro hráče je to dobrá zpráva minimálně v tom, že studia budou mít víc peněz, nebudou zavíraná a budou konkurence schopnější, což bude znamenat větší počet titulů a tím i větší pravděpodobnost vytvoření dobré hry (tohle hlavně pro hatery, kteří přijdou s tím, že konzole kazí trh, konverze ničí hry atp.).
    • Tak dá se říct, že zatím to nemáš jak hodnotit, protože ještě neoznámili jaký tam budou hry. To se dozvíš až dnes v šest večer.

      Všechny tyhle pitominky, co zatím oznámili jsou jen omáčka kolem.

      Ale tak jsme na Games.cz, takže mínus, mínus, PC hráči do toho! *3*
      • Mario, Zelda, Metroid... ;)
  • Vypadá to celkem slušně, ale ty ovladače by podle mě potřebovaly páčky dole a tlačítka nahoře. Takhle jsem si totiž vždycky představoval dokonalý ovladač. Tvar xboxu a rozložení playstationu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit