Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozeral som niekoľko hodín rôznych streamov za posledný týždeň a teda mi neprišlo že by hra vyzerala zle. Akože nie je to zrovna Demons Souls či Ratchet, ale porovnávať to s ps3 či dokonca switch portom?

    Ale teda vraj má tá hra bug s implementovanim HDR na konzolách, skúšal ho Pavel vypnúť?

    Anyways, ja som si to objednal, oceňujem streamlineovanie Monster Hunter formule a moja najväčšia vytka na MH World (combat) vyzerá v tejto hre podstatne lepšie. Najmä katana a karakuri staff. Tiež oceňujem prísľub free dlc s ďalšími monštrami, zbraňou a armormi, ako aj prísľub žiadnych mikrotransakcii.

    • Pavel Makal

      Zkoušel jsem všechny možné varianty nastavení a nehezký to bylo pořád. Není to tak, že by ta hra neměla některé docela hezké prvky, ale v globálu fakt nedělá dobrý dojem. Hratelnost je ale fajn a přes tu grafiku jsem se díky tomu přenesl :) Myslím, že z toho určitě nebudeš zklamaný.

      • Jasné, ja som gameplay first hráč, trochu janku zkusnem. Zvládal som VtM Bloodlines (a Greyhawk a vlastne všeobecne hry od Troiky), prvého Stalkera či originálny Nier. Toto bude tiež pohoda :) skôr sa obávam, aby som to stihol odohrať do 3.3., Wo Long vtedy preberie prioritu. Koei Tecmo si tento mesiac ukusne poriadny kus mojej výplaty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit