Přejít na výpis diskuzí
WildStar představuje engineera, tanka s tankem
11.12.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Tenhle clanek to pekne shrnuje: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/632/feature/8032/WildStar-Turning-into-a-Formidable-MMO.html
-
Ale tak jako proč ne? Uvidíme, co se z toho vyklube.
-
No většinou ty přílis inovativni FTP MMO moc dobre nefunguji jako celek, tohle neni problem Wildstaru, coz je v mnoha ohledech WOW 2 se spoustou skvelych inovaci. Kazdopadne neni to hra pro kazdeho, ale nejdriv si ji zahraj a pak hodnot.
Tady je treba dva z moha duvodu, proc se mi hra libi:
Skvely soubojovy system.
Hra má dvojskok a sprint, takze je velmi zabavne a rychle se pohybovat na mapě. -
Osobně mám pocit, že problém je hlavně v tom, že nechceš chápat. Z toho důvodu taky cítím, že nemá smysl ti cokoliv vysvětlovat.
-
A které že to inovativnější MMO na trhu jsou?
-
Absolutně nechápu, proč hráče tohle MMO tak zajímá. Zjišťoval jsem si k němu nějaké informace, ale pořád jsem nepochopil, v čem má být tohle MMO tak super, že jej někteří tak očekávají. Rád se nechám poučit.
Jediný skutečně "nový" prvek téhle hry je asi trochu více propracovaný housing a údajně tam půjde stavět i města. To já umím ocenit, ale co tak vím, dost hráčům je tohle naprosto ukradené. Po grafické stránce ta hra vypadá skoro jak WoW, což rozhodně nemůže být plus. Bojový systém je téměř totožný s WoW (a zaměřování dnes už vážně nestačí k tomu, aby se hovořilo o novém extra super cool bojovém systému), což taky nemůže být plus. Že je tam humor? No jestli tohle stačí hráčům ke štěstí, tak budiž.
Nebrte to jako hate. Jen prostě nechápu, v čem je tohle MMO tak super, že je některými tak neuvěřitelně popularizováno. Podle mě jsou na oboru daleko zajímavější a inovativnější MMO. -
Včera vyšlo.
-
IMHO quest systém v GW2 byl totální megashit a sem rád, že tady je ten klasický z WoW, ale mohli trošku více rozlišit tasky od příběhových questů. Hlavně by mohli tasky nějak třídit, protože aktuálně je to v quest logu docela clusterfuck
-
Sice to neustále padalo, ale za ty dva dny jsem se dostal přes startovní lokaci a udělal i nějaké questy dál. Nějaké prvky s WoW i GW2 tam určitě jsou.
Z GW2 si rozhodně hodně bere combat systém, který je postavený na stejném principu (pohyb a dynamická akce místo statického klikání), ale dále vylepšený, takže tutově zábava.
Questový systém je vcelku klasický (podobný WoW). Přijdeš k NPC, pokecáš, dostaneš quest, uděláš, odevzdáš. Jsou tam sice nějaké úpravy, které to trochu oživují a na mapě jsem na druhém konci viděl i nějaký public event, ale jinak bych řekl nejslabší článek momentálně.
Na co jsem narazil, a co nebylo ještě v provozu (takže se to nejspíš změní), je ekvivalent talent stromů, který tedy přímo není podobný ani GW2 ani WoW, ačkoliv blíž by měl nejspíš k Traitům z GW2.
Mišmaš to definitivně bude, protože všechno je mišmaš něčeho (viz série "Everything is a Remix"), ale pokud něco udělají s tím quest systémem tam by to mohl být zábavný mišmaš. -
niekto musi byt predsa *5*
-
V stres testu sem byl, a dostal sem se tam na 5 minut těsně před koncem, jinak to furt padalo. Nedostal sem se dál jak na vytvoření postavy.
Jinak to není vůbec klon WoW, ale dost z GW2 to přebírá. Aspoň to říkají lidi co jsou v betě na 4chanu, kde se NDA vůbec neřeší a lidi tam vynášejí úplně všecko -
Tak ty si nový druh retarda :D
-
Tak si představte, minulej víkend byl stress test Wildstaru a mě na něj přišel klíč. Ale to jsem zjistil až v pondělí, když jsem se podíval do emailu. Jaká smůla.
Rád bych si ověřit na vlastní kůži, že to skutečně je jenom nic moc mišmaš WoW a GW2, jak to z videí vypadá. Tak snad příště. -
Opravdu? Týden staré je oznámení, že poslední povolání je engineer. Co tak koukám, tak DevSpeak s ním ještě ani není na oficiálním YT kanálu WildStaru. Ať koukám, jak koukám, dřív než dnes jsem tohle video nikde zvěřejněné neviděl.
-
On má k dispozici TANK?
-
Jako vážně? Tohle video je už nejmíň týden starý...