Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RAMIUS89

Uplne zbytočné. Akurát budem zase všetko hľadať.

• upřímně, kdybych nehrál hry, tak už jsem dávno na linuxu. Na Mrkvosoftu mi vadí spousta věcí, jako třeba to jejich špiclování uživatelů a posílání dat a vůbec to že se k uživatelům chovají jako by jim jejich počítač patřil

• iSpirit

Windows a Android fakt nechceš ani samostatně. V kombu😂. Jinak W11 docela pěkná kopírka MacOS. 

• desetdeka

Vyhodíš Android dveřmi, vleze ti Woknem... 

• Ono to neni tak, ze by byl na deskach dedikovanej dTPM cip, ale minimalne intel uz nejakou dobu pres firmware (management engine?), amd asi taky nejak, a je to fTPM... U intelu je to platform trust technology, PTT. Kdyz jsem to zaktivoval, tak mi tan nastroj hlasil pohoda pro upgrade, ale porad mi rikal, ze moje windows jsou v2009, co teda... nejsou ani omylem. Tak nevim, co si o tom nastroji myslel.

Ale bud intel bude zkouset tlacit silnejsi kryptografii, nebo bude tlacit bitlocker (to je horsi varianta).

• Tak vzhledem k tradici windows, kdy po povedené verzi přichází totálně domrvená, si na nějaký posun počkáme až s Windows 12.

• Hidden

Ono to vypada, ze pro release verzi bude minimum TPM 1.2 a 2.0 jen pro soucasny release/insider build. Starsi stroje s tim asi skutecne budou mit problem, treba pokud nemaji na desce konektor pro samostatny TPM module. Ale rada uzivatelu to dost klidne ma od AMD jako fTPM nebo od Intelu jako jejich trusted platform uz spoustu let a jen nevi, ze si to mohou zapnout v BIOS. Ono to s malou rozsirenosti asi nebude tak strasne. :)

• Derp_1337

Ten "Trusted Platform Module 2.0" bude dost velký oříšek u desktopů. Spousta základních desek to má, ale v BIOSu je to většinou defaultně vypnuté. Ale stejně jsou s tím problémy, protože někteří lidi hlásí, že i když to v BIOSu zapnuli, tak Win 11 to stejně hlásil jako chybu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit